Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
2018'de Tüp Bebek Yaptıranlar, Yaptıracaklar buraya
Maşallah kuzum benim Allahım hayırlısıyla keseyide kalp atışınıda duymanı nasip etsin hep böyle güzel devam etsin En son ne zaman vermiştin bundan önce
Maşallah kuzum benim Allahım hayırlısıyla keseyide kalp atışınıda duymanı nasip etsin hep böyle güzel devam etsin En son ne zaman vermiştin bundan önce
Selam kızlar yarın dr a gideceğim adetim hala lekelenme şeklinde ama dün başladı pko olduğum için adetlerim düzensiz kaçırmak istemiyorum o yüzden yarın dr a gideceğim. Adetin üçüncü günü olacak çünkü bu bir regl ise
Dr ne der başlayalım mi bu adet değil mi kist mi var der panikteyim
Kizlar Ankarada tup bebek yaptıranlar nerelerde yaptırdınız SSinemisis
arkadaşımıza yardımcı olursanız çok sevinirim. Başkent univ.hastanesinde olumsuz sonuç aldı. Oyuzden ilgili tecrübeli dr. Ve hastane arayışında
arkadaşımıza yardımcı olursanız çok sevinirim. Başkent univ.hastanesinde olumsuz sonuç aldı. Oyuzden ilgili tecrübeli dr. Ve hastane arayışında
Canım bende Çukurambar Novaart Tüp Bebek merkezinde yaptırdım özel düşünüyorsa eğer kesinlikle öneririm 2 defa yaptırdım ama memnunum hala doktorumdan bırakmak istemiyorum hiç 3 de olsa 4 de olsa orda yaptırırım. En son İstanbul'da araştırıyordu sanki kuzum
Canım bende Çukurambar Novaart Tüp Bebek merkezinde yaptırdım özel düşünüyorsa eğer kesinlikle öneririm 2 defa yaptırdım ama memnunum hala doktorumdan bırakmak istemiyorum hiç 3 de olsa 4 de olsa orda yaptırırım. En son İstanbul'da araştırıyordu sanki kuzum