• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlarrr selam nasılsınız bakalımm bugün kontrolüm vardı benm yumoşlar büyümeye başlamış güzelcee :KK48: Cetrotide iğne verdi 2 tane birini yaptım ama göbek çevrem baya kızardı ya normal mi acaba o_O
iyim kuzum bugün tekrar kan verdim. Çok sevindim kuzu hayırlısı olsun normal kızarması kuzum bebimde olmuştu yumurtanın catlamasini engelliyor:KK200:

Ben Suat Beye gidiyorum canım Tüp Bebek uzmanı eskiden Cenk Beye gidiyordum ama o da zaten Tüp bebek bölümüne yönlendirdi . Hayırlısı olsun tedaviniz
bende jimerdeyim. özer beye gidiyorum. ayten hanımı tanıyorsunuzdur çok tatlı çok iyi biri.doktorumdan da çok memnunum.

Tup bebek dr.un a belli süre gitmen gerekebilir.bizimki kese görünce estrofem biraktirmisti.kalp atışları duyuldugundada progesstan iğne i biraktirmisti.ve o gün kan sulandırıcı iğne için trombofili paneli testi istedi oda 1 haftada cikti. Genetikte pıhtılaşma olmadigindan igneyide biraktirdi.. sonrası kadın doğum dr.u ma geçtik.tuo bebek dr.u ile isim bitmiş oldu.
anladım kuzum benimde aklımda o kaldı başka dooktra gidince ilaçlar nasıl olacak diye beni aydınlattın Sagol pazartesi gidince konuşurum iyice dr inşallah sağ sağlım haylisiyla sağlıklısıyla doogar bebişlerimizzzz:emir_bebek: bugün eczacılar hamile oldugumu duyunca çok sevindiler allah herkese versin dedim bi çalışanında olmuyormuş kızlar aminnnnn diye bağırdılar benim mutlululuguma bi başka seviniyor buda beni mutlu ediyor iyiki varsınızzzzzz:anneadayı::KK200::nazar:

Canım benim çıktımı sonucun kaç olmuş değerin :KK200:
yok kuzum sağlık ocağında verdim akşama çıkar yada yarına busefer özelde vermedim özeller uçmuş resmen bide benim ilaçlar ateş pahası resmen aslında tüp bebek cook pahalı bare ilaçları uygun olsa :ukala:

yok kuzum sağlık ocağında verdim akşama çıkar yada yarına busefer özelde vermedim özeller uçmuş resmen bide benim ilaçlar ateş pahası resmen aslında tüp bebek cook pahalı bare ilaçları uygun olsa :ukala:

İyi yapmışsın bencede kuzum valla maddi olarak herkesi çok zorluyor gerçekten Allah yardımcımız olsun bebişinde kısmetiyle gelsin inşallah sağlıklı bir şekilde kuzum benim :KK200: :dua:

İyi yapmışsın bencede kuzum valla maddi olarak herkesi çok zorluyor gerçekten Allah yardımcımız olsun bebişinde kısmetiyle gelsin inşallah sağlıklı bir şekilde kuzum benim :KK200: :dua:
aynen kuzu allah yardımcımız olsun.rabbim herkese sana damlaya isteyen herkese versin.insallah hepimizin bebekleri kkismetiyle gelir kuzum :KK200::emir_bebek:

anladım kuzum benimde aklımda o kaldı başka dooktra gidince ilaçlar nasıl olacak diye beni aydınlattın Sagol pazartesi gidince konuşurum iyice dr inşallah sağ sağlım haylisiyla sağlıklısıyla doogar bebişlerimizzzz:emir_bebek: bugün eczacılar hamile oldugumu duyunca çok sevindiler allah herkese versin dedim bi çalışanında olmuyormuş kızlar aminnnnn diye bağırdılar benim mutlululuguma bi başka seviniyor buda beni mutlu ediyor iyiki varsınızzzzzz:anneadayı::KK200::nazar:
Amin canım bende hep diyorum kimsenin özelliklede isteyenin evini rabbim evlatsiz bırakmasın :KK200:

Screenshot_20180530-175628.webp
kızlar 23gun 662.7 kan testi

Back
X