İnşallah kanda da çıkar canım yaa. Allah büyük mucizeni göndermiştir inşallah sana

Kızlar sabahtan beri basım dönüyordu tansıyonumu ölçtürdüm 8 4 çıktı normalde 11 6 çıkar hamileliğin ilk ayında normalmıkı bu nıye düşdü acaba ya açda degılım
Bendede oluyordu ayaklarını yukarı kaldırıp dinlen.ve tuzlu ayran için canm

Kizlarr dun size idrar testimi atmistim 7.gundu bugun 8.gun kan testi yaptirdim 100 cikti cok şükür sonsuz şükür :)

Ne güzel bir haber çok sevindim. Böyle haberler bana gerçekten çok iyi geliyor. Umarım kanda da çıkar, sürecin sorunsuz ilerler. Darışı başımıza :)

fazla net sormuşum okuyorum uzun protokol kısa protokol onu merak ettim canım tüp bebek tedavisinde

Uzun protokol doğal ilaçsız rahmin kalışmasını bekliyorlar canım kısa protokolde ilaçla destekleyerek daha hızlı kalınlaşmasını sağlıyorlar

Kız yazdım niye gelmedi bende siyom niye kimse bişey demiyo 151.08 ama sevinmeye korkuyorum

Ya kuzucum çok sevindim çok şükür Allahıma hiç korkma ferah tut içini devamıda gelecek kat kat artacak sağlıkla kucağına aldığın günleride göreceksin inşallah maşallah gözünaydın gayet güzel bir değer canım benim

Kızlar benim dün 11.gundu 5.gun embrıyosuydu 868 çıktı dr bidaha test yaptırmana gerek YÖK dedı korkuyorum ya bir terslık çıkıcak dıye tekrardan test istemesi gerekmıyormuydu

Kuzum değerin gayet güzel aslında gerek yok hiç strese bile girme derim am illa içim rahat etmiyor dersen son kez yaptır içini ferah tutumaya çalış ama yinede

Daha önce bende hiç yapmadım bende denemek istiyorum bekleme sürecinde hayırlısı olsun bakalım inşallah kuzum

İnşallah Dileğim ya düşük mü sence değer 12. Güne göre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…