İnsallah değerin düşmüştür ben evde dinleniyorum bu güne şükürler olsun
insallh düşsede rahtlasam igne hala vücudumda zehirlenme durumu olur diye ilişkide yasak. Iyi olduyumda başka bsey istemiyorum. Sende hastanede ytıyomuşsun yeni gördüm geçmiş olsun insallh atlatrsın

duyacağını sürekli kendine söyle ve inan. çok güzel olacak . benim hcg binlere bile gelmedi. 400 civarı düşmeye başladı. olacak inşallah
CAnım inşallh öyle olur umarım sende en yakın zamanda tekrar hamile kalırsın sonuçta kalmışsın yine olma olasılığı var inşallah sana da dua edecem Allah yardımcımız olsun

Saol cnm.zaten çok umudum yok.bakalım nasip artık

Teşekkür ederim canlar 12. Gün bugün ne bileyim heran riskli ya korkuyo insan devam etmicek bişey olcak diye
M melek6868 kinalikadin
İnşallah sağlıklı bir gebeliktir canım içini gerah tut Allah büyük sonuçta tutmuş dur bakalım sağlıkla katlanır inşallah bugünün tadını çıkar

insallh düşsede rahtlasam igne hala vücudumda zehirlenme durumu olur diye ilişkide yasak. Iyi olduyumda başka bsey istemiyorum. Sende hastanede ytıyomuşsun yeni gördüm geçmiş olsun insallh atlatrsın
Çıktım canım evdeyim rabbim hepimize sağlık versin

Kızlar benim dün 11.gundu 5.gun embrıyosuydu 868 çıktı dr bidaha test yaptırmana gerek YÖK dedı korkuyorum ya bir terslık çıkıcak dıye tekrardan test istemesi gerekmıyormuydu
İçin rahat etmeyecekse 2.testi de yaptır canım benim dr da tam tersi 3.yü bile istedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…