ah var kuzum olmazmi onun icin ugrasir dururum

Maşaallah Allahım herkesi güldürsün inşaallah

Canım naptın testi tekrarladın mı inşallah sağlıkla devam eder Allah hepimizin yardımcısı olsun
Tekrarladım kuzuuumm ama çok geç çıktı sonuç öldüm öldüm dirildim ilk test 151 di bugün 442 çıktı çok şükür allahıma nasıl rahatladım anlatamam 11 temmuza gün verdi doktorum kese için

Çok güzel canım şükürler olsun maşallah. 3. Testi istemedi sanırım dr un sağlıkla keseyi de görürsün inşallah canım benim

Tabi canım en iyisi iyce baksınlarki bu sefer hiç bi sıkıntı kalmasın, doktora güven çok önemli yaa, allahım bu sefer kucağına almayı nasip etcek inşallah kuzum rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın tez vakitte inşallah

Dlk2606 evet histerekospi den bahsetmiş. bende oldum 3 ay önce. anestezi altında yapılıyor. endişelenmene hiç gerek yok. yalnız adetin biter bitmez , yani rahmin kalınlaşmadan gitmen lazım.

Anladım canım inşallah benimde iyi geçer bakalım daha var doktorla adet olmadan zaten bir haberleşeceğiz bakalım hayırlısı olsun hakkımızda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…