Muayene oldum kızlar, hafif kanama alanı varmış. Keseyi gördük . Yatıp dinlenicem . Allah’a şükür bebeğim duruyormuş.

Süper bir haber, bol bol dinlen dikkat et kendine umarım tekrar aynı korkuları yaşamazsın

2. Veya 3. Gün gidebilirsin canım
Çok sağolun cevap için

Kızlar Siren Ertan'ın yazısını okudunuz mu içim parçalandı. Bizle aynı sorunları yaşayan ne çok kadın var aslında.
Hamileliğini duyunca çok sevinmiştim benim de bebeğimin kalbi durmuştu o acısını içimde hissettim siren Ertan kemoterapi de görmüştü geçmişte artı 47 yaşında iyi yumurtası oluşmuş ve gebe kalabilmiş

Valla kuzum herkese pozitif enerji veriyorsun oyuzden surekli bakiyorum yazismalara insallah transverden sonra daha aktif yazarim buraya gelismeleri umarim hepimiz icin her sey cok guzel olur

Canım benim çok teşekkür ederim böyle düşündüğün için Amin canım benim inşallah Allah razı olsun sende al yavrularını da burda hep beraber gün sayalım inşallah

Aynen canim hepiniz oylesiniz burda guzel birlik ve beraberlik var hep beraber mutlu oluyoruz yeri geliyor beraber uzuluyoruz ama insallah bundan sonra hep mutlu olacagimiz gunler olsun burasi iyi ki var

Aynen iyiki var ve hepinizde iyiki varsınız

Bende hep görüyorum Dlk2606 çok özel bir insan güzel gönlüne göre versin tam bir insan evladı ne mutlu anne ve babasına

Ya gerçekten böyle düşünmene düşünmenize çok çok sevindim çok mutlu ettiniz beni hepinizde çok değerlisiniz benim için canım arkadaşlarım güzel destekçilerim benim iyiki varsınız Allah razı olsun Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah

Hosbuldum cnm iyiyim cok sukur sen nasilsin cok ozledim seni bende dondurulmuslara basladim cnm bakalim hayirlisi estrofem iciyorum gunde 3 tane bakalim

Allah iyilik versin kuzucum çok şükür iyiyim bende çok özledim daha sık yazarsın inşallah Ayy ne güzel Allahım bu sefer güzel sonuçlar alıp sağlıklı ilerlemesini nasip etsin inşallah dualarımdasınız hep canım benim beraber gün sayalım burada inşallah

2. yada 3. günü gitmen uygun olur kuzum

Evet yüreği gönlü güzel Dlk2606 seni seviyoruz. Hep başımızda ol sen.

Ya bitanesiniz siz canlarım benim çok teşekkür ederim Allah razı olsun bende sizi seviyorum iyiki varsını hep olun inşallah benim güzel arkadaşlarım

Selam kızlar nasılsınız? Hepinizi özledim aklımdadınız ama fırsatım olmuyor bir kaç ay daha idare edin beni. kinalikadin Dlk2606 kızlar siz ne yaptınız herşey yolundadır umarım

Canım benim çok şükür iyiyim bende çok özletiyorsun kendini dön artık aramıza sende iyisindir inşallah

Kızlar adet ağrısı gibi ağrım ve kanamam başladı. Dualarınıza ihtiyacım var

Canım çok geçmiş olsun biran önce geçsin bir daha da yaşama inşallah hemen doktoruna git Allahım yavrunu/yavrularını sana bağışlasın

Günaydın kızlar güzel bir gün olması dileğiyle

Normal tedavi başlangıcı gibi bildiğim kadarıyla yani 2. Veya 3. Günü

Geçmiş olsun Rabbim şifa versin doktora git mutlaka inşallah geçicidir.

Amin inşallah canım benim senin içinde güzel bir gün olsun çok güzel geçsin kontrolün inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…