Muayene oldum kızlar, hafif kanama alanı varmış. Keseyi gördük . Yatıp dinlenicem . Allah’a şükür bebeğim duruyormuş.

Canım çok geçmiş olsun biran önce küçülsün o kanama alanı da çok şükür yavrunda ordaymış bir daha yaşatmasın Allahım o korkuyu inşallah her birimiz sağlıkla alalım kucaklarımıza Allahın izniyle bol bol yat dinlen su iç canım benim

Canım her zaman vücut farklı tepkiler verir illa olacak diye birşey yok öyle düşünme kötü şeyler getirme aklına güzel düşün güzel olsun inşallah hayırlı olsun tedavin güzel sonuçlansın bu sefer inşallah

Dlk2606 dört gözle bekliyorum seni kuzumm bugün dr a gidecektin

Oyy kuzum benim gittim lekelenmelerimi söyledim ultrasonla inceledi baya rahim kalınlığı yumurtalıklar vs. herşey gayet iyi dedi hcg sıfırlanana kadar devam eder lekelenmelerin dedi tekrar kan verdim sonra konuştuk biraz kendide şaşkın ve üzgündü ama güzel bir araştırmayla bu sefer sevindireceğiz seni inşallah dedi kamerayla rahmini rahim duvarını yumurtalıkları inceleyeceğim detaylı bir şekilde dedi bu histereskopi mi oluyor bilmiyorum ona göre belki bazı testlerde isteriz dedi temmuzda adet olursan ağustosun başında gel güzel bir plan yapalım dedi olmazsan mutlaka haber ver bana dedi daha başka şeylerde söyledi çok içimi rahatlattı doktora güvenmek çok önemli gerçekten inşallah olacak bu sefer Allahım inşallah

Dlk2606 Her şey yolunda gidecek senin için inşallah bütün kalbimle inanıyorum anne olmanı çok istiyorum melek arkadaşım benim dualarımdasın hep

Ya benim canım yüreği gönlü güzel arkadaşım iyiki varsın sen Allahım razı olsun inşallah inşallah sende hepinizde benim dualarımdasınız Allahım her birimize nasip etsin evlatlarımızı kucaklarımıza almayı

Gittim canım, iki kese gördük biri büyük biri küçük, haftaya çarşamba kalp atışı inşallah.

Yaa gözünaydın kuzum Allahım ikisinide bağışlasın sana inşallah haftaya da sağlıklı bir şekilde duy miniklerinin kalp atışlarını

Dlk2606 evet histerekospi den bahsetmiş. bende oldum 3 ay önce. anestezi altında yapılıyor. endişelenmene hiç gerek yok. yalnız adetin biter bitmez , yani rahmin kalınlaşmadan gitmen lazım.

Çok çok sevindim harika haberler bunlar şükürler olsun. Önemli olan yumurtlaman kaliteli senin çok şükür ki kuzum. Histereskopi yapacak ne var ne yok detaylı bakılacak gerekirse müdahale edilecek polip/miyom/perde ya da herhangi bir anormali yapışıklık varsa anında tedavi ediliyor için rahat olsun histereskopi sonrası gebe kalma oranı da baya yüksek ki sen maşallah zaten gebe kalabiliyorsun. Dr un en doğru yolu çizmiş zaten maşallah bende çok inanıyorum bu defa da olacak ve sağlıkla devam edecek inşallah. Daha yaşında küçük kuzum benim önünde daha çok zamanın var rahat ol ve bence tedaviye başlayana kadar kafa dağıt eşinle gülün eğlenin gezin. Çok güzel olacak bu defa hissediyorum Allahın izniyle canımm çok sevindim

kizlar bu amh testi ne oluyor bakanilirmisiniz anlamiorum Eki Görüntüle 2162742
Yumurtalıklarında kalan yumurtaların kapsitesini gösteriyor canım yani şöyle örnek vereyim bankada toplam ne kadar paran var gibi bir durum. Fsh tan bağımsızdır amh. Ve senin sonucun çok çok iyi. Yalnız pkos var mı sende?

Insalllaaaahhhhhh

İyim ben de tedavim başladı 225 gonalf bir toz merional bi de femera diye ilaçla başlandı sizin ilaç dozlarınız nasıldı bakalım hepimiz için iyi hayırlı şeyler olur inşaallah

Hayırlı olsun, inşallah mutluluktan ağlamaklı sonuçlansın :) Ben de 225 gonalf ve 1 toz menagon ile başladım, sonra 3 toz menagon ve cetrotide ile devam ettim. Benim AMH ım 0,47 maalesef yumurtam az oluyor. İlk tedavide 5 yumurta 2 embriyo, ikincide 4 yumurta 1 embriyo, son tedavimde 1 ay biosteron kullandım 7 yumurta 3 embriyom oldu.

Druna güven çok önemli herşey çok güzel olacak Allah'ın izniyle rabbim güzel gonlune göre versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…