Hamileler var yeni inşallah sağlıkla devam eder gebelikleriniz maşallah hepinize

Günaydın canım benim sanada hayırlı cumalar amin amin inşallah allahım kabul etsin dualarımızı Hadi güzel haberlerle gel inşallah kuzum
İnşallah canım bugün opu tarihi belli olur diye umuyorum yumurtaların büyümesinden memnun değilim ama Rabbim hayırlısını versin inşallah
15-14-16-17-18 gibi değerler var ama 18ve üstü birkaç tane saydı.

Bence de belli olur kuzum sen ferah tut içini oo maşallah gayet iyi işte boyutları benimde bu şekilde ilerliyordu zaten bugün de yaparsın iğneni iyice yükselir boyutları bugün belli olur çok büyük ihtimalle

Evet canım haklısın tabi insan düşünmeden de edemiyor ama doktorlarından ve tedavinin gidişatından memnunsan bence hiç değiştirme derim
Benm bebeklerimi kaybetmenin onlarla bi ilgisi yoktur dimi..sonucta 4.5aylıktilar..bende kanpihtilasmasi çıktı...bu sebep olmus olabilir mi acaba..hala neden kaybettigimi tam bilmiyorum yani

Hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin inşallah

İnsallah saglikla tutunuyordur

Benm bebeklerimi kaybetmenin onlarla bi ilgisi yoktur dimi..sonucta 4.5aylıktilar..bende kanpihtilasmasi çıktı...bu sebep olmus olabilir mi acaba..hala neden kaybettigimi tam bilmiyorum yani

Canım sanmıyorum sonuçta 4.5 aylık olmuşlar kan pıhtılaşmasından da değildir bence çünkü pıhtılaşmadan genelde ilk başlarda düşükler oluyor diye biliyorum rahmin incelenecek mi bu sefer histereskopi falan yaptırmanı öneririm kuzum hiç değilse sorunun ne olduğu anlaşılır ve tedavi edilir

Merhaba arkadaşlar,
Aranıza yeni katıldım. Daha önce de merak ettiğim aklıma takılan pek çok konuda bu siteden, yazdıklarınızdan ve tecrübelerinizden okuyucu olarak faydalanmıştım. Şimdi bu süreçte benim de deneyimlerimden faydalanabilecek birileri olur diye üye olmaya karar verdim. İlk mesajım da bu konuya kısmetmiş... 5 yıllık evliyim; eğitim nedeniyle bu süre içinde çocuk düşünmemiştik. Şimdi çocuk istiyoruz. Çocuk sahibi olmamın sadece bir süreç meselesi olduğunu düşünürken aslında bir tüp bebek adayı olduğumu öğrendim. Şanslı sayılırım ki çocuk denemelerimiz başlayalı henüz 6 ay olmuştu. Düşük yumurta rezervi sebebiyle direk olarak tüp bebeğe yönlendirildim. Hafta başından beri sürekli bu konuyu araştırıyorum; ama henüz aldığım bu habere alışamadığım için okuduklarım bana çok yabancı geliyor. Aklımda Acıbadem ve Memorial hastaneleri var. Şu an için Memorial, laboratuvarının daha iyi olabileceğini düşündüğüm için aklıma daha çok yatıyor. İnşallah sizlerin güzel haberlerini okumak ve kendimle ilgili olumlu gelişmeleri ve inşallah bir gebelik haberini de buradan paylaşmak nasip olur.

öncelikle geçmiş olsun, tez zamanda sağlıkla bebeğine kavuşmanı dilerim. Servikal yetmezliğe bakılmış mıydı? Yani rahim ağzı uzunluğun ölçülmüş müydü? O aylardaki düşüklerin büyük bir kısmı rahim ağzının açılarak suyunun gelmesinden kaynaklanıyor. Mesela ben geçen hafta doktora kendi ısrarımla ölçtürdüm. Doktorlar daha önce bu yönde yaşanmış bir gebelik kaybın yoksa buna hiç bakmıyor. Benim serviks uzunluğum 32 mm çıktı. Doktor şimdilik iyi ama takip edeceğiz 20 mm'nin altına düşerse rahim ağzına dikiş atacağız dedi.

Kızlar histeroskopiden sonra adetin erken gelme olasılığı var mı nasıl oluyor benim dün den beri yumurtlama akıntım var daha 12. Günüm kasık ağrım da var sanırım erken yumurtluyorum böyle bir etkisi oluyor mu biosteron da sebep olmuş olabilir mi

Kesinlikle çok doğru kuzum iyikide söylemişsin doktora seninde baktırmanı öneririm canım bencede elif ece 068

Bende soyledim de doktora rahim de bir sıkıntı görürsem isterim zatn dedi bakalim cnm..dimi pihtilasmadan olsa ilk zManlar da olurdu

Kesinlikle çok doğru kuzum iyikide söylemişsin doktora seninde baktırmanı öneririm canım bencede elif ece 068
canım ben bunları hep kendim araştırıp doktoru ben yönlendiriyorum. Ama çevremdeki herkes bana çok pimpiriklisin, oluruna bırak diyor. O kadar bunaldım ki. Ben araştırmasam doktor bakmayacak ve takip etmeyecek. belki de serviks boyu kısalacak ve bebeğimi kaybedeceğim. Zaten zor gebe kalıyoruz her türlü riski gözönünde bulundurup tedbirli davranmak zorundayım. Ama gel gör ki çevreme göre PİMPİRİKLİYMİŞİM psikolojik destek almam gerektiğini söyleyen bile oldu düşünnn

Merhaba canım aynı düşünceleri eminim buradaki herkes yaşamıştır Allahım hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin her birimize inşallah seninde ilk tedavin son olur ve güzel sonuçlar alırsın Allahın izniyle bu süreçte en önemli şey hep pozitif olmak ve stres yapmamak içini her zaman ferah tutmanı öneririm canım hayırlısı olsun hakkımızda Allah yardımcın olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…