Benm bebeklerimi kaybetmenin onlarla bi ilgisi yoktur dimi..sonucta 4.5aylıktilar..bende kanpihtilasmasi çıktı...bu sebep olmus olabilir mi acaba..hala neden kaybettigimi tam bilmiyorum yani
Kan pıhtılaşması olduğunu sonradan mı öğrendin canım yani onlara hamileyken herhangi bir kan sulandırıcı iğne kullanmamış mıydın. Eğer öyleyse pıhtılaşma yüzünden kaybetme ihtimalin fazla peki patalojiye gitmedi mi

Allah yardımcın olsun canım inşallah tedavin olumlu sonuçlanır. Amh kaç çıktı canım. Eğer çok düşükse havuz yöntemi ile bebek sahibi olma ihtimalin gayette var hatta bu tedavi şekli ile başarı oranı gayet iyi. Önemli olan stres yapıp olumsuz düşüncelere kapılmaman. Zaten nasipse ne olursa olsun anne olmana engel bir şey olamaz. Saydığın iki hastane de özellikle memorial çok başarılı. Pgt yöntemini ilk deneyen hastane diye biliyorum. Bence başarılı sonuç elde edeceksin için rahat olsun. Neden neden diye kafanı soru işaretleri ile doldurma ve zaman kaybetme sağlıklı beslenmeye spor yapmaya başla . Dr la da bir an önce görüş belki takviye edici vitaminlere ön çalışmalara başlaman gerekebilir. Güzel haberlerini bekliyorum

Arkadaşlar merhaba folüküller her gün en fazla 1 mm mi büyüyor ilaçların etkisi ile daha fazla büyüyebilir mi

Doğal olarak hergün kaç mm büyüdüğünü bilmiyorum ama kullanılan iğneler daha çabuk ve kaliteli bir şekilde büyümelerini sağlıyorlar

Kesinlikle tam tersi çok bilinçlisin ve yapman gerekeni yapıyorsun çok mantıklı bak benim aklıma hiç gelmezdi sayende bende bilgi sahibi oldum Allah razı olsun. Sen gerçekten de sorumluluk sahibi ve çok ta iyi bir anne olacaksın kuzum. Etrafı boşver sen herkes anca konuşuyor.

Gözünaydın canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah bukadar erken çıktığına göre yine ikizmi acaba benim 10. Gün böyle çıkmıştı

Çok teşekkür ederim amiiin inşallah ayyy bilmiyorumki bende öyle hissediyorum düşük yaptığım zamankinde 7.günde bundan biraz daha koyuydu ama hayırlısı inşallah olursa sevinirim

Kuzum benim saolasın şimdilik bir şey yok inşallah ta olmaz. Sanırım ptesi ye kalacak bilemiyorum ya da dr la görüşeyim de akşam belli olur gidişat. Hayırlısı canım

Güzel dileklerin çok teşekkür ederim canım :)
Aslında benim canımı en çok sıkan şey şu oldu. Ben çocuk denemelerine başlamadan önce doktora gidip hormon tahlillerimi yaptırmıştım. FSH 12 çıkmıştı; diğer değerler normaldi. Doktor çok sağlıklısın 1 sene dene olmazsa gel dedi ve gönderdi beni. Eşim de spermiogram yaptırdı; her şey normal. Sevindik; bu bir süreç meselesi dedik... Ama biraz forum okumaya başladığımda bu FSH değerinin yüksek olduğunu gördüm. İlk testimden 6 ay sonra yani bu hafta başında başka bir doktora gittim ve tahlillerimi görür görmez normal yolla hamile kalamayacağımı söyledi. Testler tekrarlandı ve bu sefer FSH 27 çıktı... Çok olumsuz konuştu ve AMH testi için üniversite hastanesine gönderdi. Kan örneğini daha yeni verdim; 10 gün sürermiş sonuçların gelmesi. Üniversitedeki doktorum da ilk testimdeki değerleri görüp de doktorum bana çok sağlıklısın, 1 sene bekle demesine çok şaşırdı. 6 ayda bile FSH değeri nasıl kötüleşmiş... Her şey çok yolunda diye düşünürken birden böyle bir konunun ortasında kendimi bulmak beni allak bullak etti canım.

M Moirai FSH çok değişken bir hormon,strese girersen daha da yükselir,hem artık tüp bebekte FSH bakılmiyor ultrasyon görüntüsü önemli yanı kkac yumurta görüldüğü,benim de FSH yüksek amh düşük,(13.5 FSH,0.87 amh)iki yıl önceki değerlerim bunlar,şimdi amh daha da düşmüştür.

Vitamin takviyesi al olan yumurtalar kaliteli olsun önemli olan.

kuzum çok teşekkür ederim. Elimden geldiğince tedbirleri almaya çalışıyorum. İnşallah sizin için de işe yarar bir bilgi olmuştur.

ruhum_mavi pimpirikli değil bilinçli derler ona pimpirikli diyenler bizim yaşadıklarımızı yaşamayıp empati kuramayan insanlar yaşamayan bilemez tatlım sen böyle devam et harikasın
canım benim desteğin için çok sağol. sizinle konuşmak gerçekten rahatlatıyor beni. bizi bizden başkası anlamıyor :)

Kuzum benim saolasın şimdilik bir şey yok inşallah ta olmaz. Sanırım ptesi ye kalacak bilemiyorum ya da dr la görüşeyim de akşam belli olur gidişat. Hayırlısı canım

Ohh aman olmasın kuzum benim hep güzel sıkıntısız bir şekilde devam etsin inşallah Olsun kuzum o kadar beklemişiz pazartesiyide bekleriz Allahın izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…