Canm onunla ilgili bi sıkıntı yoktu açılma yok uzunluk iyi denildi..ama yogun kanama olunca su da gelince açılma oldu sonradan..

Anladım canım bu tedaviden önce gerekli bütün kontrolleri yaptır bence canım inşallah bir daha yaşamaz sağlıkla alırsın yavrularını kucağına

O ölçüm yapildigin da uzun sıkıntı yok denildi cnm..alttan muaneyle mi ölçüm yapiliyor acaba..acilmam da yoktu ama yoğun kanamam oldu sonra sulari geldi zatn 2gun sonras fln açılma oldu

O ölçüm yapildigin da uzun sıkıntı yok denildi cnm..alttan muaneyle mi ölçüm yapiliyor acaba..acilmam da yoktu ama yoğun kanamam oldu sonra sulari geldi zatn 2gun sonras fln açılma oldu
evet kesinlikle vajinal usg ile bakılması gerekiyor. karından ultrasonda belli olmuyor. Ben 2 doktora aynı anda gidiyorum karından bakan hiç bir sıkıntı yok rahim ağzın kapalı dedi geçti. Ama önemli olan kapalı olması değil rahim ağzının uzunluğu. O da ancak vajinal ultrason ile ölçülebiliyor.

Gözün aydın canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah silikde olsa vardır gönlünü ferah tut

Teşekkür ederim canım evet vajin muane olmuştum..Rabbim bidaha yasatmaz insallh..gunum yaklastikca stresim artiyor

Canım kesinlikle çevrendekileri dinleyip öylemiyim acaba düşüncelerine girip stres yapma kendine ben çok takdir ettim senin bu kadar güzel ilgilenmeni en iyisini yapıyorsun. Onlar senin ne çektiklerini nasıl zor şartlarda bu zamnalara kadar geldiklerini bilmedikleri anlayamadıkları için öyle düşünüyorlar sen hiçbirine kafanı takma sen çok güzel ve ilgili bir annesin

Çok teşekkür ederim canım, çok sıcak bir karşılama oldu :) Galiba burada kendimi daha iyi hissedeceğim...

teşekkür ederim canım. iyi ki siz varsınız. bizi ancak biz anlayabiliyoruz

Çok teşekkür ederim canım, çok sıcak bir karşılama oldu :) Galiba burada kendimi daha iyi hissedeceğim...

Rica derim canım benim Kendini daha bilgili ve iyi hissedeceğine emin olabilirsin hepimiz birbirimizin destekçiyiz burada tekrardan hoşgeldin aramıza

kinalikadin Kuzum nasılsın günlerde azaldı çok şükür sağlıkla duy yavrularının kalp atışlarını inşallah kanama lekelenme vs. olmadı bir daha dimi
Eneaciz Kuzucum sen ne yaptın verdin mi kan
gmz1990 Egehanezra Canlarım siz neler yapıyorsunuz yokluğunuz çok belli özletmeyin kendinizi

Son düzenleme:

Benim dr um adetin erken gelicek deyip ilaç vermişti histeroskopiden sonra. Normal yani...

kan vermedimde gebelik testi yaptım sabah negatif

kan vermedimde gebelik testi yaptım sabah negatif

Anladım kuzum ama üzülme denemeye devam pes etmek yok bazen testler gebelik olmasa bile silik çizgi çıkarıyormuş ama yinede Allahtan ümit kesilmez geç döllenmeyse çıkmaz daha inşallah herşey o güzel gönlün gibi olsun bu mübarek günde duaların kabul olsun kuzum benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…