Ayy ne güzel şeyler yazmışsın canım yaa Rabbimin mucizeleri işte. Dua ediyorum hepimiz için yer gök dua ile Allah yardımcımız olsun hepimizin sağlıkla anne olmamızı nasip etsin inşallah

Ooo maşallah gayet iyi sayı bak gördün mü çok şükür çok sevindim canım Ağrı olacak biraz çok normal dayanamayacak gibi olursan parol içebilirsin. Allah seninde olumlu sonuç almanı nasip etsin inşallah

Canım bende ilk kalp atışını görme ile öğrendim on gün sonra diledik merak etme canım gözün aydın

Ayy ne güzel şeyler yazmışsın canım yaa Rabbimin mucizeleri işte. Dua ediyorum hepimiz için yer gök dua ile Allah yardımcımız olsun hepimizin sağlıkla anne olmamızı nasip etsin inşallah
Hele sen bir her muayenede onun kendi kendine büyüdüğünü bir gor bak neler hissedeceksin güzel anne :)) aminn

Hayırlı olsun benimde 7 toplanmıştı.sancim benimde oldu. Lekelerimde oldu siyah pıhtı kanlar.dinlen hemen.eve gidince geçmiş olsun

Canım bende ilk kalp atışını görme ile öğrendim on gün sonra diledik merak etme canım gözün aydın
Saol canım Allah razı olsun. Ben göremedim de dr başlamış dedi ekrana bakıp demek görünüyorda keşke sorsaydım. Haftaya randevu verdi tekrar. Hemşire daha küçük dedi ondan duyulmazmış sanırım. 5.5 haftalıkmış

Gözünaydin cnm.RABBİM sağlıkla kucağımıza almak nasip etsin insallah.

Allah razı olsun canımm benimm inşallah Rabbim o günleri de gösterir 5.denememdi benim umarım herkese umut olurum
Sendende ALLAH razı olsun cnm.inşallah umutsuz hicbirsey olmuyor benimde 4.denemdi.bisey sorsam benim hesaplamalarima göre 5.5 haftalık doktor 4.5 dedi kalp atışı icin bisey demedi ben mi yanlış hesap yapiuorum acaba 20 mayıs sat benim

Bana sat i mi sordu ona göre hesapladı benimde 22 mayıs 5+4 dedi canım hemşire.Senin dr neye göre hesap yapıyor acaba. Allah seninde sağlıkla devam etmesini nasip etsin

Canım geçmiş olsun inşallah sağlıklı bir şekilde döllenirler.

becidina benimde opum vardi 8 yumurtam toplanmis.insallah herkes cok mutli olur ve guzel sonuclar elde ederiz.
Maşallah seninde çok iyi inşallah sağlıkla dollenir. Aynı odada miydik acaba 11deydi benim randevu
Parol bir tane için gik demedi. Dinlenmeye vakit olmadı ondan belki de. İnşallah biz de çifter çifter kalp atışı duyarız
Hayırlı olsun benimde 7 toplanmıştı.sancim benimde oldu. Lekelerimde oldu siyah pıhtı kanlar.dinlen hemen.eve gidince geçmiş olsun
Kanama epey vardı. Şehir dışına çıkmam gerekti otobusteyim ondan sancimi azaltamadim sanırım.
Canım geçmiş olsun inşallah sağlıklı bir şekilde döllenirler.
Çok sağol canım inşallah Allah razı olsun.

Gözünaydın canım allah ikisinide sağlıkla kucağına almayı nasip etsin darısı başımıza kuzum

Bol bol su iç canım enfeksiyonu atmanın en iyi yolu su

Gözünaydın canım allah ikisinide sağlıkla kucağına almayı nasip etsin darısı başımıza kuzum
Amin canım inşallah Sende sağlıkla kalp atışını da duyarsın keseyi de görürsün inşallah canım benmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…