Monurol sase. Akşam mesane bosken içip yatiyorsun sabaha b8 şey kalmıyor. Reçetesiz satılır mi bilmem eskiden satılıyordu. Ben hamileyken vermişti doktor

Slm kizlar Nasılsıniz ? Bi süredir giremiyorum midemden dolayi. Bişey sorucam bn 7.haftadayim. Tüp bebek merkezi uzak oldugu için edirne de başka bir dr a gidiyorum. Estrofem i 2 hafta daha devam etmemi söyledi 9.haftada biraktiricam dedi. Fakat burda bi çok arkadaş kalp atışında bıraktığını yazıyor. Bide bu ilaçla ilgili anomali durumu falan bişeyler okudum nette canım sıkıldı. Sizce ne yapmalıyım. Korkuyorum açıkçası bu kadar zor şartlardan sonra bu durumda olmak bugüne gelmek çok şükür ediyorum tabi ama tedirginim.

Yarın gidiyorum çok heyecanlıyım, muayene olacağım ve sorun yoksa ilaca başlayacağız. Sorun çıkmaz dimi kafama takıldı gercekten 1 ay daha uzaması demek yine kafamda bir sürü soruyla beklemek demek..
İnşallah bi sorun çıkmaz . Rabbim gönlüne göre versin cnm. Kimsenin kucağını boş birakmasin.

İnşallah bi sorun çıkmaz . Rabbim gönlüne göre versin cnm. Kimsenin kucağını boş birakmasin.
Amin Allah razı olsun, Rabbim evladını sana bağışlasın inşallah canım.

Tecruben varsa eğer ilk gün sadece alttan muayene mı oluyor bunun dışında bir test ister mi acaba

Selam kızlar kısmetse Ağustos ayında 4.tüp bebek tedavime başlayacağım başlamadan önce kullanmamı önereceginiz bir şey var mı Rabbim kimsenin emeğini boş çıkarmasın
Hayırlı olsun kuru incir arı sütü polen bal doğal yoğurt süt bunları tüketebilirsiniz .

Amin Allah razı olsun, Rabbim evladını sana bağışlasın inşallah canım.

Tecruben varsa eğer ilk gün sadece alttan muayene mı oluyor bunun dışında bir test ister mi acaba
Merhaba alttan muayene olur rutin kan tahlili ister muhtemelen hayirli olsun tedaviniz

Herşeyi okuyamıyorum bodozlama daldım ahvalinizi öğrenmek için bomba süper bir haber yakaladım çok sevindim canım, ALLAH kazasız belasız sıkıntısız hayırlısıyla güzellikle tamamına erdirsin kucağında göstersin inşAllaaaah çoook öpüyorum çok şükür

Selam canım b3nimki kese gordukten sonra biraktirmisti. Ama her doktorun uygulaması farklı biliyorsun. Için rahat olsun.b3nde progestan hapını fitil olarak kullanıyorum hala.ama nette neler yazıyor neler ne anomaliler hemde. Doktoruna güven bol bol duanı et. Kısmetse hiçbişey olmadan atlatacağız bu süreci sağlıkla :)

Ayyy tuttu mu yoksa subhanallah masallma çok çok sevindim gözünüz aydın olsun :) foruma uzun zanzaman girmiyorum da haberim yoktu

Estrofeme tüp bebek dr un devam ettiriyorsa bir bildiği vardır. Ancak o değil de diğer dr devam ettiriyorsa tüp bebek dr una danışmalısın. Bizim dr değer 1000 i geçince bıraktırdı başka bir dr daha aynısını söyledi. Ancak tabi her bünye farklı senin dosyana göre kullanmaya devam etmen gerekli görülmüş olabilir kuzum

Allah razı olsun kuzum benim inşallah devamı da gelir bakalım nasipte ne varsa onu yaşıyoruz işte. Ben hep temkinli yaklaşıyorum sonradan hayalkırıklığı yaşamamak için. Hem ümidimi de kaybetmiyorum Allaha bıraktım ona emanet. Hakkımızda hayırlısı olsun hepimiz sağlıkla anneliği yaşarız inşallah

Ayyy tuttu mu yoksa subhanallah masallma çok çok sevindim gözünüz aydın olsun :) foruma uzun zanzaman girmiyorum da haberim yoktu
Çook şükür canım hemde 5.denememde sanırım ben biraz olsun umut olurum sizlere asla pes etmek yok. 4 aşılama 5.tüp bebek. Rabbim büyük hepimizin sağlıkla annelik duygusunu yaşamamızı nasip eder inşallah

Gözünüzaydın sağlıkla kucağına alırsın inşallah cnm çok özel değilse sorun ne benim 4mdeneme olacak ve artık umut etmeye korkuyorum umudum yok denecek kadar az

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…