Günaydın kızlar.

Dün yapılan opu işlemi sonrası bildiğiniz telef oldum. Karın şişliği tavan yaptı lavaboya çıkmakta zorlandım, vücudum kasilmalardan tutuldu, bulantı vardı, gece yatmaya geldiğinde sıra -ki kardeşimin düğünü vardı gece 03.00de yattim- iki kez ufak yollu kriz geçirdim, nefes ile birlikte vücut kilitlendi, vücuda bildiğin elektrik şoku vermiş gibi acile gitmenin ucundan döndüm.
Sanıyorum ohss sendromunun kıyısındayim ama şimdi biraz daha iyi gibi. Çok şükür.
Rabbim bizi sınıyor. Düğünde rahat oturup kalkamadigimi ve bol elbise giydiğimi gören herkes hamile misin diye yapistirdi. Yok küçük bir operasyon geçirdim diyorum neyin var diyorlar. Allah'ım sen güç ver hepimize.
Egehanezra canım yaşadıklarını bir nebzede olsa anladım bu süreçte

Gözünüzaydın sağlıkla kucağına alırsın inşallah cnm çok özel değilse sorun ne benim 4mdeneme olacak ve artık umut etmeye korkuyorum umudum yok denecek kadar az
Eşimde ileri hareket yoktu başta öyle başladık.Bende de çikolata kisti vardı zamanla da tedavilerden dolayı fsh gen polimorfm oluştu çok yüksek dozda ilaç kullanmak zorunda kaldım. Bu arada laparoskopi histereskopi ofis hist. geçirdim onca uğraştan sonra olumlu sonucu aldım şükür. Pes etmemek gerek ve tüm pürüzler halledilene kadar tedaviye başlamamak gerekli. Özellikle denemelerden sonra kullanılan ilaçlardan özellikle estrofemden bazı kişilerde polipler oluşabiliyor tedavi öncesi ofis histereskopi yapılmalı rahim incelenmeli. Bir kere yapıldı bitti olmuyor. Spor çok önemli ve sağlıklı yemek. İnşallah sende bu denemende kavuşursun mucizene. Sakın öyle düşünme olumlu ol. Ünlü bir jinekolog var ebru zülfikaroğlu 10. Tüp bebek denemesinde kızına hamile kalmış ne örnekler var

Canım çok geçmiş olsun sende pkos olduğundan çok normal böyle bir risk. Ama kontrol altına alınıyor rahat ol. Bol bol su iç ve haşlanmış yumurtanın beyazını ye. Bugün 1 ile 5 arası telefon gelir döllenme ile ilgili.
Bu arada etrafı susturamazsın illa bir şey bulur kurcalarlar onlara neyse illa öğrenecekler

Sağol canım benim. Küçük bir şehirdeyim nereye gitsem onu da bilemedim süreci baltalarlar yanlışlıkla diye hastaneye gitmek istemedim birazda. İki dolorex bir multicold içtim azıcık rahatlayip soluma yattim ne düz ne saga yatamadım. Çok zor geldi valla Ağrı eşigim düşük sanırım.
Sonucu merakla bekliyorum inşallah yeniden bu süreçleri yaşamak zorunda bırakmaz Rabbim bizleri.
İnsan oğlu aslında iyi niyetli sevinecek benim için ama gel gör ki yaşamayan anlamıyor ne inciten bir soru

İnşallah son denemen olur olumlu sonucu alırsın Allah yardımcımız olsun bu süreci yaşamayan bilemez ne kadar acı çektiğimizi kimse anlayamaz.. Umarım ağrıların biter bir an önce

Canım hep çok yoruldum umudum yok yazardın sonuç beklerken ama gerçekten dilde değil gerçektende maşallah diyorum snaa asla pes etmemissin.4 aşılama 5 tüp bebek denemesi ben bukadar olduğunu bilmiyordum .neler yaşadın kimbilir Helal olsun gerçekten maşallah bu yolda sen cooook büyük bir orneksin. Eşin ve sen . Inşallah sağlıkla devam etsin kuzum alah kucağınıza almayı nasip etsin analı babalı büyütsün

Canım coook gecmis olsun. Ben pko olmadigim halde gecirdim ohss. Karnım davul gibiydi büyük ve gergin kasıklarda ağrılar nefes almakta zorluk bol bol su ve protein Çabucak atlat inşallah

Çok geçmiş olsun rabbim emeklerinin karşılığını hayırlısı ile nasip etsin inşallah

Çok teşekkür ederim bu güzel sözlerin için. Allah kimseyi böyle sınamasın çok çok zor. Bünyem çok yoruldu psikolojimi hiç söylemiyorum bile demek ki dedim olmayacak o kadar denedik kabullendim.Allah nasip etti belki sonu gelmeyecek bu da bir sınav ama anladım ki ümidini kaybetmemen gerekmiş Allah isterse bizler ne kadar konuşsak boş. Yinede şükrediyorum evet defalarca denedim ama ya deneyecek şansım bile olmasaydı ne yapardım diye. Hep bunu düşünürüm kimi kardeşlerimiz tedaviye bile başlayamıyor hem maddi hem de tedaviyle bile olanaksız olanlar var. Çok şükür halimize. Hepimiz bu duyguyu yaşalım inşallah canım arkadaşım

kinalikadin çok özel olmazsa ümidiyle birşey soracağım Hulusi hoca da 2. Denemeye de mi aynı fiyatı talep ediyorlar kuzum? Maddi planlamayı ona göre yapayım
Aynen canım değişmiyor fiyat. Benim hulusi hocada ilki devlet karşıladı diğerini ücretli yaptırdık.

bin şükür canım aynen nasip etti rabbim verici mevlam inşallah herkese yaşatsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…