canım çok çok geçmiş olsun inşallah hemen atlatırsın.maalesef hamileligin en zor kısmı da bu allah korusun çok sakıncalı olabiliyor.sen inşallah hemen atlatırsın. benimde çok çok suicmenden başka aklıma bisey gelmiyor

Canım demek ki değerin böyle artması bir tanesi tutmuş diğeride düşmüş olabilir tutunup bak keseyi de görmüşsün çok şükür çok sevindim inşallay yarın güzel haberlerle gelirsin Allah yardımcın olsun

KıZlar kahverengı lekeler gelıyo çok korkuyorum dr aradım pruloton depot vurdur dedi cuma gıdıcem inş bı sıkıntı yoktur kasık agrılarımda arttı
Canım Allah yardımcın olsun inşallah. Korkma evvelallah ilacın faydası olur. Sen dinlen uzan kalkma kasık ağrısı çok şiddetli değilse korkmana gerek yok

Teşekkürler canım.insallah olmaz bebek iyiymiş çok şükür.şu ilk üç ayı bı atlatsaydik.daha rahat olcak inşallah herşey.
çok şükür iyi olsun bebislerde:)
atlatacaksın allahin izni sabir ve dua ile. ben bazen kac gun olmuş diye sayıyorum şaşırıyorum çok..zaman cabuk geçiyor sayılı gün inşallah sağlıkla atlatırız sağlıkla kavuşuruz bebislerimize .

KıZlar kahverengı lekeler gelıyo çok korkuyorum dr aradım pruloton depot vurdur dedi cuma gıdıcem inş bı sıkıntı yoktur kasık agrılarımda arttı

İğne iyi geliyor canım, benim değerim kötü artınca dr tekrar iğneye geçti . Çok şükür şimdilik, iyi gidiyor sanırım . Senin de geçer inşallah

ayy canım çok sevindim evet son değerler güzel demek ki düşündüğümüz gibi ik taneymiş biri tutunamamış galiba ama olsun bir tane sağlıklı olsun da inşallah :)

Harika bir haber boşu boşuna üzüldün o kadar,çok sevindim hayırlı olsun tekrardan, darısı başımıza:)

Canım Allah yardımcın olsun inşallah. Korkma evvelallah ilacın faydası olur. Sen dinlen uzan kalkma kasık ağrısı çok şiddetli değilse korkmana gerek yok

İğne iyi geliyor canım, benim değerim kötü artınca dr tekrar iğneye geçti . Çok şükür şimdilik, iyi gidiyor sanırım . Senin de geçer inşallah

Geçmiş olsun canım.korkma doktor gerekeni vermiş zaten.o igne rahatlatıyor
dinlen istirahat et ancak öyle geçiyor.
saolun kızlar dinlenıyorum agrı azaldı çok şükür peceteye silince ara ara gelıyo hayırlısı bakalım cuma günü kontrol var inş bi sorun yoktur

Saati saatine iğneleri yaptırmalısın canım ilaçların saatleri çok önemli hep aynı saatte geciktirmeden yap. İğneyi yaptıktan sonra hemen çıkarma enjektörü bir 10 saniye bekle öyle çek ve pamukla ovma hiç sadece iğne bölgesine pamuğu biraz bastır ve çek hem morarma olmaz hemde ağrı.

saatinde al canım ayrı ayrı ilaç olarak alarm kur. bol su iç .hayirli olsun insallah pozitif sonuçlanır

O
ayy canım çok sevindim evet son değerler güzel demek ki düşündüğümüz gibi ik taneymiş biri tutunamamış galiba ama olsun bir tane sağlıklı olsun da inşallah :)

Harika bir haber boşu boşuna üzüldün o kadar,çok sevindim hayırlı olsun tekrardan, darısı başımıza:)

İnşallah boşu boşuna üzmüşümdür kendimi. Hala ‘Oh be hamileyim’ diyemiyorum. Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah hepimize

Canım benim Allah senden de razı olsun bende seni iyiki tanıdım iyiki arkadaşımsın Amin amin inşallah kuzum benim çok şükür Allahıma daha güzellerinide yaşayalım inşallah Çok şükür canım benim doğru söylüyorsun benimde yüzüm güler inşallah nemi yüreği güzel arkadaşım sende benim hep dualarımdasın teşekkür ederim herşey için kuzucum benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…