Sağol canım, kendim yapacağım dediklerini aynen uygulayacagim

Sağol canım Allah razı olsun Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah.. tamam saatine çok dikkat edecegim

Insallah tututmustur canim yarin icin hayirli haberlerini bekliyoruz

Inşallah iyiye dalalettir benimde bugün başladı 12. Günüm bugün. Çok geçmiş olsun.
.
Bel ağrın mi bugun başladı masallaj benimki transferden beri hic durmadi son zamanlarda ağrısı baya keskinlesti dediğin gbi insalla hayirdir hissettiklerimiz

Gerçekte çok çok sevindim inan elhamdulillah.
5. Denemede mi tuttu. Ben bir kere de yıldım tekrar denemeye ne maddiyat nede cesaretim el veriyor.

Gerçekte çok çok sevindim inan elhamdulillah.
5. Denemede mi tuttu. Ben bir kere de yıldım tekrar denemeye ne maddiyat nede cesaretim el veriyor.
Evet canım 5. Denemede. Allah razı olsun.Maddi manevi çok çok zor ama nasipte varsa sonuna kadar deneyecem yumurtalarım tedaviye yetene kadar dedim. Dr da artık mahvoldun dedi bu denememde. Şükür ki bu defa tuttu. Belki de devamı gelmeyecek ama buna da şükür. İnşallah seninde sağlıkla olur. Allah nasip ettikten sonra..

Hadi canım hayırlı olsun inşallah sonu da güzel biter. Benim de işin en sevdiğim kısmı anestezi ile toplama işlemi. Ohh ne güzel derin bir uyku uyandığında çok sakin ve huzurlu hissediyorsun. E zaten işlem 15 dk sürüyor yarım saatte de ayılıyorsun bence tedavinin en kolay kısmı inan. Elinden geleni yapmışsın ilaçlarını düzenli kullanmış yumurtalarına iyi bakmış ve sonunda da mutlu sona ulaşma umuduyla onları emanet ediyorsun. Sorumluluk geçici süre senden çıkıyor. Ayrıca ne güzel ki tedavi olabiliyorsun çok şükür..

Canımm Allah yardımcın olsun inşallah güzel haberlerle gelirsin Rabbim büyük. Dört gözle bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…