• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayiiiir kafana takma bunuuu benim esim yapti ignelerimi her seferinde fiskirtti kendini hemsire sanmaya baslayinca tabii :KK70: hicbirsey olmayacak hersey yolundadir ben en son yimurtalarin siskinliginden 9aylik hamile gibi yuruyodum :KK70: karnimda su dolu bi balon varmis gibiydi :KK70: bir de aklinda olsun icinde kalan azicik hava sorun degilmis hemsire soyledi bize sadece yakar hepsi o dedi..
Eşin e bravo öncelikle benim ki korkudan bakamıyor bile ben iğne yaparken:KK49: bende şişim gören hamile sanır ama nerdeee:anneadayı::KK45: inşallah olumlu sonuçlar alırız kuzum ya dün de batmalarım vardı yumurtalar ağrı yapıyodu bugün tık yok bakıyorum heey nerdesiniz nere kayboldunuz diye belirti yok hiç:KK48:

Aynen canım hayırlısı bende dua ediyorum senin için, bu sefer Rabb İm nasip edecek inşAllah nedense ben çok inanıyorum . Umarım öyle olur. Emin ol elimden geleni fazlasıyla yaptın Rabb im emeklerini boşa çıkarmasın inşAllah
Allah senden razı olsun sende benim dualarımdasın inşallah tez zamanda sende bende bütün arkadaşlarımızda anneliği tadarız kuzum inşallah Rabbim büyük maddi manevi çok yorulduk benim psikolojim bitti ama yinede halimize şükür bizim de sınavımız buymuş:KK200:

Eşin e bravo öncelikle benim ki korkudan bakamıyor bile ben iğne yaparken:KK49: bende şişim gören hamile sanır ama nerdeee:anneadayı::KK45: inşallah olumlu sonuçlar alırız kuzum ya dün de batmalarım vardı yumurtalar ağrı yapıyodu bugün tık yok bakıyorum heey nerdesiniz nere kayboldunuz diye belirti yok hiç:KK48:
Ama son gunler bende de yapmadi sanirim buyume asamasindayken oyle batiyorlar durdurunca tek derdi löngür löngür koca bir karin :D ben asla bakamiyorum bana yapilirken bile.. esim evde olmadigi zamanlar hastane yolunu tutuyorum.. hibor var suan kullandigim anasini sattiminin ignesi bir yakiyor 3 dakika yok oluyorum adeta :olamaz:

KoncuyUmay KoncuyUmay 1 yil gezeriz sen de toparlanirsin dedi ona gore hergun igne olmam feci kotu ve zor bisey hatta bu ilaclarin beni nasil degistirdigini gozunun onunde sekilden sekile girdigimi gorunce iyice tirsti adam :KK70: bakalim kismet tabii sonucu gorunce kotu olursa nasil tepki verir bilemiyorum beni isliyo surekli aglama sakin kotu olursa yine deneriz once gezeriz seni suraya gotururum buraya gotururum falan.. ama bunlarin hiiicbiri teselli degil tabi.. ben kiii hastanede 8 tane embriyomun (evlatlarimin) gelisimini hizlandirilmis izlerken hungur hungur aglayan insanim :KK70: insallah yavrularimin ikisi de tutunup bizi aileleri olarak tercih etmislerdir Allahim guzel ruhlarini bize uflemistir.. surekli konusup vaatler veriyorum sanki dinleyen var da :KK70:
Ayyy ne güzel anlatmışsın canım yaa, çok duygulandım inşAllah tutunmuşlardır minnaklar hayırlısıyla... heyecanla bekliyorum inşAllah güzel haber alacağız senden oturacaksınız sizde evinizde minnaklar yıpranmasın diye gezemeyceksiniz görersiniz siz :KK55:

Ayyy ne güzel anlatmışsın canım yaa, çok duygulandım inşAllah tutunmuşlardır minnaklar hayırlısıyla... heyecanla bekliyorum inşAllah güzel haber alacağız senden oturacaksınız sizde evinizde minnaklar yıpranmasın diye gezemeyceksiniz görersiniz siz :KK55:
Allaaaahiiiim insalllaaaaahhhh :dua: yarin hemen yaziciiim :KK200:

Ama son gunler bende de yapmadi sanirim buyume asamasindayken oyle batiyorlar durdurunca tek derdi löngür löngür koca bir karin :KK70: ben asla bakamiyorum bana yapilirken bile.. esim evde olmadigi zamanlar hastane yolunu tutuyorum.. hibor var suan kullandigim anasini sattiminin ignesi bir yakiyor 3 dakika yok oluyorum adeta :olamaz:
Neyyyy hibor mu , kara listeye yazdım. Doktor verirse aman vermeyin demeycem tabii ama reçete de görürsem acayip tırscam :KK17:

Neyyyy hibor mu , kara listeye yazdım. Doktor verirse aman vermeyin demeycem tabii ama reçete de görürsem acayip tırscam :KK17:
Evet evet bitane daha varmis o yakmiyomus onu yazdir kesin.. ben de eger hamileysem hemen baska doktora takibimi aldiricam.. Memorialda Altug Semiz var esas doktorum o zaten.. onun da pek bu ignelerle arasi yok coraspirinle devam ettirebilir ve kizlar kesinlikle
Havuc suyu icmeyi unutmuyoruz!! Saracoglu damarlari genisletip bebege kan akisinin saglandigini ve amniyon siviyi tamamladigini soyluyo..:KK50: hatta soyle diyor bugun tekrar dinledim. Bazen degerler dusmeye baslar o zaman bebek artik tutunamiyodur bunu duzelticek tek sey havuc suyudur hodri meydan diyor.. ben şok.. :skandal:

Evet evet bitane daha varmis o yakmiyomus onu yazdir kesin.. ben de eger hamileysem hemen baska doktora takibimi aldiricam.. Memorialda Altug Semiz var esas doktorum o zaten.. onun da pek bu ignelerle arasi yok coraspirinle devam ettirebilir ve kizlar kesinlikle
Havuc suyu icmeyi unutmuyoruz!! Saracoglu damarlari genisletip bebege kan akisinin saglandigini ve amniyon siviyi tamamladigini soyluyo..:KK50: hatta soyle diyor bugun tekrar dinledim. Bazen degerler dusmeye baslar o zaman bebek artik tutunamiyodur bunu duzelticek tek sey havuc suyudur hodri meydan diyor.. ben şok.. :skandal:
Taze sıkım demiyor değil mi Saraçoğlu , şu kaynatıp içilen tarifi vardı onun. Onu mu içmemiz lazım? Ya ben tüpe başlayana kadar muhtemel ovulasyon günümden itibaren içeyim aslında ne zararı olacak ki , Nasreddin hoca misali ya tutarsa :eek:

Taze sıkım demiyor değil mi Saraçoğlu , şu kaynatıp içilen tarifi vardı onun. Onu mu içmemiz lazım? Ya ben tüpe başlayana kadar muhtemel ovulasyon günümden itibaren içeyim aslında ne zararı olacak ki , Nasreddin hoca misali ya tutarsa :eek:
Yok yok taze sıkım her aksam 1 bardak diyor..

Kızlarr günaydın herkese mutlu huzurlu sağlıklı bir hafta olsun haftasonu pek giremiyorum iş güç vs. :) Geldi çattı bizim ilk muayne heyecandan öleceğim içimde değişik bi his var heyecan korku stres anlam veremiyorum ama inşallah sonu güzel olur hepinizi çok öpüyorum canlarımm :KK200:

Dlk2606 Dlk2606 ve sendende güzel haberler alacağız dikkat edin kendinize pozitif olun insallah olacak birde sağlıklı beslenin

Allah razı olsun canım benim amin inşallah Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize :dua: Haftasonu misafirler falan vardı gezdim birazda vakit bulamadım bir türlü girmeye :110:

Back
X