• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar iyi pazarlar diliyorum.. bugün test günümdü 9. Gün değerim 311 çıktı. 7. Gün 63 çıkmıştı çok fazla artmış normal mi anlamadım sevincimi bile tam yaşayamıyorum. Hemşire iyi dedi 2 gün sonra tekrar istiyorlar. Sizlerin nasıldı bu artış iyi mi?

Maşallah çok iyi canım benim ikiz bile olabilir hayırlısı olsun inşallah hiç korkma gayet güzel değerin :KK200:

Kızlar benim de salı günü yumurtalar toplanacak Allah nasip ederse. Dün baya baya ağrım ve batmalarım vardı ama bugün tık yok hiç ağrı yok perşembe gününden beride cetrodite kullanıyorum. Her şey nasip kısmet tabii ama insan onca emek verince korku yaşıyor. Cetrodite kafam takıldı zaten 2 dir dışarı sıçradı ilaç ve doz önemli uff Allah yardımcımız olsun ne diyeyim canlarım:dua:

Canımm bitanemm çok sevindim hadi hayırlısı olsun inşallah çok güzel geçer çok kaliteli embriyolarınız olur Allahın izniyle çok mutlu oldum okuyunca Allahım güldürsün yüzünü inşallah :dua: Canım cetrodite nin öyle olmasına takılma sakın bende oldu 2 defa dışarı sıçradı eşim yapıyordu hatta kızmıştım baya ama çok şükür birşey olmadı içini ferah tut canım arkadaşım benim :KK200:

Canlarım benim, güzel arkadaşlarım kardeşlerim hepinize günaydın hayırlı bir gün olur hepimiz için:KK200:
akasyaaa5 akasyaaa5 Canım çok üzüldüm ama sen üzülme Rabbim böylesini hayırlı görmüş demekki öyle düşünmek lazım bir hakine nasip olur inşallah :dua:
gmz1990 gmz1990 Canım sende bugün gidecektin inşallah güzel haberler alırsın başlarsın hayırlısıyla inşallah:KK200:

Ceronimmo Ceronimmo Canım sende bugün kan vereceksin heralde Rabbim pozitif sonuç almanı nasip etsin inşallhhh sende güzel haberler ver bize Allahın izniyle :KK68:

Giremedim 3 gündür ve hepinizi çok özledim artık aksatmayacağım :KK54: Maşşlah beğen beğen bitiremedim pozitif haberlerle dolsun burası inşallahh.

Egehanezra Egehanezra Canım sende yaz ne olur merakta bırakma bizi :KK43:

Canlarım benim, güzel arkadaşlarım kardeşlerim hepinize günaydın hayırlı bir gün olur hepimiz için:KK200:
akasyaaa5 akasyaaa5 Canım çok üzüldüm ama sen üzülme Rabbim böylesini hayırlı görmüş demekki öyle düşünmek lazım bir hakine nasip olur inşallah :dua:
gmz1990 gmz1990 Canım sende bugün gidecektin inşallah güzel haberler alırsın başlarsın hayırlısıyla inşallah:KK200:

Ceronimmo Ceronimmo Canım sende bugün kan vereceksin heralde Rabbim pozitif sonuç almanı nasip etsin inşallhhh sende güzel haberler ver bize Allahın izniyle :KK68:

Giremedim 3 gündür ve hepinizi çok özledim artık aksatmayacağım :KK54: Maşşlah beğen beğen bitiremedim pozitif haberlerle dolsun burası inşallahh.

Egehanezra Egehanezra Canım sende yaz ne olur merakta bırakma bizi :KK43:
Canımm benim çok teşekkürler inşallah :KK200:

Back
X