• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Canım benim bak herşey çok güzel olacak göreceksin Allahım büyük şükürler olsun her halimize sevindireceksin bugün hepimizi Allahın izniyle çok dua ettim senin Allahım kabul etsin dualarımızı inşallah güzel arkadaşım benim :KK200:
Allah razı olsun senden canım benmm ya benim için dua etmen ne kadar değerli bunu duymak ne kadar güzel tarifi yok bana nasıl güç veriyor saol iyi ki varsın kalbi güzel arkadaşım.:KK200::KK200:

Saat 1 ile 5 arası haber veriyorlarmış kendileri. İnşallah güzel haberler verebilirim. Daha önceki denemelerimde 1 tane 2 tane iyi kalite çıkıyordu ama hiç 5.güne giden embriyom olmadı keşke olsa. Keşke iyi haber verebilsem canım benmm saolasın:KK200:
Canım benim güzel düşünelim güzel olsun inşallah. Bence güzel haberlerle geleceksin dualarım sizlerle :dua:

Allah razı olsun senden canım benmm ya benim için dua etmen ne kadar değerli bunu duymak ne kadar güzel tarifi yok bana nasıl güç veriyor saol iyi ki varsın kalbi güzel arkadaşım.:KK200::KK200:

Canımm benimm o senin kalbinin güzelliği her zaman dualarımda olacaksın ve olacaksınız hepiniz sende iyiki varsın iyi ki tanımışım seni :KK200: :KK15:

Kizlaaar daha yeni geldik hastaneye simdi vericem bu sefer hizlandirmicam beklicem 2 saate cikar max..
A anneveoglusu seninki cikti mii ne alemdesin? kinalikadin kinalikadin o zaman dollenmesini de haber vericekler.. o kadar beklettiklerine gore..
Dün toplandı sabah. Neden bu kadar bekletiyorlar bilemiyorum ama ak koyun kara koyun belli olacak :olamaz:

Seninki cikti miii?? Simdi doktoru bekliyoruz gelince konusucaz extra ilaclar verilicek sanirim dediler ama bilemiyorum
Progestan kullanıorsun dimi belki iğnesini de verir ya da dozunu artırır. Eve gidince de havuç suyu yapıp hiç her gün taze havuç suyu çok çok faydalıymış

Progestan kullanıorsun dimi belki iğnesini de verir ya da dozunu artırır. Eve gidince de havuç suyu yapıp hiç her gün taze havuç suyu çok çok faydalıymış
Crinone kullaniyorum her gun sabah aksam.. havuc suyunu de hergun iciyorum onun icin gidip kati meyve sikacagi aldim vallahi.. ne hissedecegimi sasirmis bi haldeyim.

Seninki cikti miii?? Simdi doktoru bekliyoruz gelince konusucaz extra ilaclar verilicek sanirim dediler ama bilemiyorum
çıktı canım şükür artış normal dr ne derse yaz merak ettim çiğ badem fındık ceviz ve hauç ye canım

Back
X