Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
2018'de Tüp Bebek Yaptıranlar, Yaptıracaklar buraya
KoncuyUmay
'da dediği gibi canım havuç suyu iç günde 1 bardak ananas ye günde 1 dilim sabah kahvaltılarında haşlanmış yumurta ye bol bol ceviz fındık ye kayısı kurusu ye ve en önemlisi bol bol su iç gaz sancın kabızlıkdan da olabiliyor
Bende 2 gün arayla ilik suyu tükettim bütün ağrılarım şişliğim gitti çok şükür faydasını gördüm daha önce şişlik ağrı hiç gitmemişti şimdi çok rahatım maşallah tavsiye ederim ilikli kemik suyu
Hayırlı olsun canım pozitif olur sonucun inşAllah şişlik ve gaz sancısı normal diye biliyorum. Havuç suyu, ananas , ilik suyu tüketilmeli , maydanoz hurma tüketilmemeli. İlk etapta aklıma gelen.
Bende 2 gün arayla ilik suyu tükettim bütün ağrılarım şişliğim gitti çok şükür faydasını gördüm daha önce şişlik ağrı hiç gitmemişti şimdi çok rahatım maşallah tavsiye ederim ilikli kemik suyu
Ben hazır aldım canım alışveriş merkezlerinde falan satılıyor ben Metro avm den aldım hazır ama ismi zel ilikli kemik suyu. %97 kemik suyu ve katkı maddesi yok tadı da çok iyi mecburen içecem dedim ama beğendim
Canım benim hayırlı olsun sımsıkı tutunur evladın sana inşallah çok normal şişlik ve gaz sancısı olması canım bende transferin 6. 7. gününe kadar vardı çoğu kişide oluyor kabız olmamaya dikkat et bol bol su iç canım inşallah senden de pozitif haberler alırız
Ben hazır aldım canım alışveriş merkezlerinde falan satılıyor ben Metro avm den aldım hazır ama ismi zel ilikli kemik suyu. %97 kemik suyu ve katkı maddesi yok tadı da çok iyi mecburen içecem dedim ama beğendim
Hayırlı olsun canım pozitif olur sonucun inşAllah şişlik ve gaz sancısı normal diye biliyorum. Havuç suyu, ananas , ilik suyu tüketilmeli , maydanoz hurma tüketilmemeli. İlk etapta aklıma gelen.
İster ısıtıp içersin istersen çorbana katıp içersin ..vs nasıl yaparsan. Ben ısıttım bol limon sıktım tuzladım bardağa döküp içtim çay gibi ama tadı çok iyi
Aminn şifa olur inşallah canım denemedik şey bırakmadım maşallah eskiden cipsler kolalar çikolatalar oo neler yerdim şimi mecburiyetten sağlıklı besleniyoruz ama çok faydasını gördüm gençleştim sanki
Aminn şifa olur inşallah canım denemedik şey bırakmadım maşallah eskiden cipsler kolalar çikolatalar oo neler yerdim şimi mecburiyetten sağlıklı besleniyoruz ama çok faydasını gördüm gençleştim sanki
Ooo süpermiş valla Ya bende bırakacağım cips çikolatayı falan ama şuan daha başlamadım ya o yüzden son kez yiyim diyorum arada bir alıyorum duramıyorum almadan çok sık değil tabide ama tekrar başlayınca yemeyeceğim hiç tıpkı ilkindeki gibi özen göstereceğim kiloda aldım zaten