• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kizlar 208 cikti noluyo anlamiyorum.. 121-163-208 kafayi yicem ben galiba.. doktorum en az 300 gormeliyiz diyordu. İlaclari biraktiricak sanirim

Canım bence bıraktırmaz dur telaşlanma hemen ben araştırmıştım böyle düzensiz artıp sonrasında 2 katı artış olabiliyor söyledin mi doktoruna

kinalikadin kinalikadin kuzummnmmmm duaaam seninnnleeeeee kınaaalıııdamlaaaammmmm çok güzelll geçecekk herşeeey, burayaa rahatlamışş olarakkk döneceksinnnnn güzelll arkadaşımmmmm:anneadayı::KK200:
Transfer mi oluyor yoksaaaa hadi hayırlısı allahım yüzüne baksin rabbim :KK73::KK73::KK73:

Bende gece boyu hep dönüyorum. Sırt üstü de uyuyamıyorum. Ayrıca benim tüp bebek yapan bir arkadasım banyoyu tek başıma yapmadım çünkü liflenirken kollar çok hareket ediyor iyi değilmiş diye doktor demiş bunu. Ben kollarımla sürekli telefona bişeye uzanıyorum. Tedirgin oluyorum artık
Bence o doktor abartmış kızım var 12 kg transferin 3. Gününden beri kollarimda. Dikkat edin tabi ama çok da kasmayin kendinizi

Kizlar 208 cikti noluyo anlamiyorum.. 121-163-208 kafayi yicem ben galiba.. doktorum en az 300 gormeliyiz diyordu. İlaclari biraktiricak sanirim
Canim hastanedeyim ve ne vakalar var bir görsen umutsuz olan ama hepsi muradına eriyor sonunda tedirgin olma lütfen güzel olacak herşey allah yardımcin olsun

Kan verdim simdi kizlar.. bekliyorum 1 saate cikar sanirim.
A anneveoglusu sonuc cikti mi?

kinalikadin kinalikadin hehehhe napiyim delilige vuruyorum artik :KK53:

@Katrem123 hosgeldin caniiim :KK200:

Dlk2606 Dlk2606 bekliyorumm cikinca hemen haber vericiiim:KK17:

ben maalesef bu gün mucizemi kaybettim dr ilaçları bıraktırdı inşallah bu sayfadan daha çok güzel haberler alırım ama ben tüp bebek sürecini bitiriyorum. hepinizi tek tek öpüyorum sizden çok şey öğrendim arada yazarım sizlere allaha emanet olun

Canlarım nasılsınız uzun süredir yoktum.merak etmissiniz sagolun cumartesi gunu esimle yuruyus yaptik biraz aksam eve gelince baktim lekem gelmis direk doktorumu aradik oda azsa gitmeyin coksa gidin gbi bisey soyledi. Ama benim lekem pembeydi kirmiziya yakin. Hemen devlet hastanesine gittik aksam apartopar.
Acilden giriş yaptık baktı dr. Kesede problem yok ama sıvı birikmis dedi karina.hemen yatis verdiler cumartesinden buyana hastanedeyim.p.tesi ultrasona alındım tekrar. Yumurtalar kullanılan ilaçlardan dolayı uyarıldiğından ve halada büyümeye devam ettiğinden sivi toplarmis ve siviyi karina birakiyormus. Allahtan leke geldide hemen ulastik erken teshis oldu. Kesede hic problem yok sukur kalp atisini normalde persembe duyacaktim ama pazartesi duydum:) buna da şükür çarşamba ve bugünde duydum. Ilaç ve dinlenme neticesinde gitgide küçülüyor yumurtalar sukur atlatıyoruz. Kusura bakmayın ilk günler hastane ortamından dolayı çok kötü idim herkes hasta herkes sorunlu allah beterinden korusun
canım çok geçmiş olsun cok merak ettim seni allah tamamına erdirsin inşallah

ben maalesef bu gün mucizemi kaybettim dr ilaçları bıraktırdı inşallah bu sayfadan daha çok güzel haberler alırım ama ben tüp bebek sürecini bitiriyorum. hepinizi tek tek öpüyorum sizden çok şey öğrendim arada yazarım sizlere allaha emanet olun

Canım ne oldu neden kaybettin ya çok kötü oldum şuan :(

Ayy canim şok oldum ne diyeceğimi bilemedim neden ole olmus ya allahım çok üzüldüm bir daha yaparsın canim hemen pes etme inşallah rabbim normal yolla sağlıklı nasip eder

Canim hastanedeyim ve ne vakalar var bir görsen umutsuz olan ama hepsi muradına eriyor sonunda tedirgin olma lütfen güzel olacak herşey allah yardımcin olsun
Dlk2606 Dlk2606 kizcelerim doktor devam ilclara seninki nazlaniyo bu da spermin efektiv olmayisindan dedi ama sonuna kadar gidicez 4 gun sonra sali gunu istedi ilave tedaviye devam edicem umidi kesmiyoruz ona cok sevindim. Su kadar olmasi gerekiyor diye de belli bir sayi vermedi yukseldigi kadar devam bakalim.. :dua:

Dlk2606 Dlk2606 kizcelerim doktor devam ilclara seninki nazlaniyo bu da spermin efektiv olmayisindan dedi ama sonuna kadar gidicez 4 gun sonra sali gunu istedi ilave tedaviye devam edicem umidi kesmiyoruz ona cok sevindim. Su kadar olmasi gerekiyor diye de belli bir sayi vermedi yukseldigi kadar devam bakalim.. :dua:

Ohh çok şükür canım benim valla pek nazlı çıktı senin bebiş ama doğsun kız ona seni böyle üzdüğü için :emir_bebek::KK48: İnşallah herşey güzel gidecek canım bak görürsün Allah büyük kalp atışlarını duyacağın ve hatta kucağına alacağın günlerde gelecek inşallahh :KK200: :KK68:

Ya hayiiir bekledigim bu degildii.. insallah guzel haberlerini tekrar aliriz cok cok uzgunum.. Oglusuna sıkıca saril biz seni cok seviyoruz ve buradayiz..

Canım benim geçmiş olsun hakkımız da hayırlısı ne yapalım üzme kendini Rabbim yüzümüze elbet gülecek umudunu kaybetme bizi de merakta bırakma yaz

Umudu kaybetmek yok tabi ki daha düşüşe geçmemiş bile hemen üzme kendini canım moralini yüksek tut stres yapma dicem ama pek mümkün olmuyor güzel haberlerini bekliyoruz.

Back
X