• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Canlarım nasılsınız uzun süredir yoktum.merak etmissiniz sagolun cumartesi gunu esimle yuruyus yaptik biraz aksam eve gelince baktim lekem gelmis direk doktorumu aradik oda azsa gitmeyin coksa gidin gbi bisey soyledi. Ama benim lekem pembeydi kirmiziya yakin. Hemen devlet hastanesine gittik aksam apartopar.
Acilden giriş yaptık baktı dr. Kesede problem yok ama sıvı birikmis dedi karina.hemen yatis verdiler cumartesinden buyana hastanedeyim.p.tesi ultrasona alındım tekrar. Yumurtalar kullanılan ilaçlardan dolayı uyarıldiğından ve halada büyümeye devam ettiğinden sivi toplarmis ve siviyi karina birakiyormus. Allahtan leke geldide hemen ulastik erken teshis oldu. Kesede hic problem yok sukur kalp atisini normalde persembe duyacaktim ama pazartesi duydum:) buna da şükür çarşamba ve bugünde duydum. Ilaç ve dinlenme neticesinde gitgide küçülüyor yumurtalar sukur atlatıyoruz. Kusura bakmayın ilk günler hastane ortamından dolayı çok kötü idim herkes hasta herkes sorunlu allah beterinden korusun
Allaha bin şükür:dua: su toplamaya haşlanmış yumurtanın beyazı iyi geliyor haberin olsun kuzum bnm

kinalikadin kinalikadin kuzummnmmmm duaaam seninnnleeeeee kınaaalıııdamlaaaammmmm çok güzelll geçecekk herşeeey, burayaa rahatlamışş olarakkk döneceksinnnnn güzelll arkadaşımmmmm:anneadayı::KK200:
Rabbim bin kere razı olsun saolasın cnmmmm şükür eve geldim transfer iyi geçti inş hayırlısı olur canmm inş

KoncuyUmay KoncuyUmay Vallahi oyle yaaa :KK48: cok numaraci cikti anasina cekmis nazliii :KK51: 4 gun sonraya kismet artik 1 ay var misin yok musun oynatti bana kutuma gidiyorum artik :KK70: yordu beni. Dualarimda hala ama olmazsa da kendimi harap etmeyecegim hakikaten hayirlisi degil demek ki saglikli degil diyerek uzulmeyecegim. Dusunmeyi de birakiyorum. Dusundukce kendimi hirpaladikca birsey degismiyor. Doktora sordum
Ozellikle yemem icmem gereken bisey var mi diye ki doktorum cok titiz bu konuda tedaviye baslamadan bile diyetler bilmemneler falandik. Yok dedi hicbiseyin bi faydasini gormezsin artik. Herzaman ki gibi devam dedi. :KK72:
:kahve: Aynen öyle relax mode on :rapci:
İyi olacak inşAllah, bence de öyle ya biz çok titizlenip olumsuz bir durum da neden aradığımız için inceliyoruz o kadar yemeyi içmeyi. Olacak olduktan sonra her türlü oluyor halbuki.
Sen istirahatine bak güzel dinlen güzel beslen yeter :super:

Ayy bitanem benim Allahım ayırmasın hiçbir zaman 9 ay seninle kalsın inşallah kaç embriyo transfer edildi :KK200: :dua:
2 tane dileğimm 3.gün embriyosu. Geriye başka kalmamış yumurta ama olsun buna da şükürler olsun hiç umudum yoktu Rabbim nasip etti inş hayırlısı olur.merkezde fazla yatrmıyorlar yarım saat sonra kalktım eve geldim evim asansörlü değil en üst kat merdiven çıktım Rabbim korusun artık nasipse olur değilse de yoluma devam edeceğim Allah büyük

Rabbim bin kere razı olsun saolasın cnmmmm şükür eve geldim transfer iyi geçti inş hayırlısı olur canmm inş

Ayyyy şükürlerrr olsunnnnn Rabbimeeeeee yaaaaa, oyyyyyyy karnındaaa bi kınalıpıtırcıkkkk vaaaarrrr:anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı:

Bol bol havuç suyu iç kuzummmm yaaaa

Çok şükür hayırlı olsun transferin yarın geri sayıma başlarız Allah In izniyle. Embriyolar hakkında birşey dediler mi, kaç embriyo transfer edildi? Hocanın farkını hissettin mi?
Çok şükür hayırlı olsun transferin yarın geri sayıma başlarız Allah In izniyle. Embriyolar hakkında birşey dediler mi, kaç embriyo transfer edildi? Hocanın farkını hissettin mi?
Hoca 10 numara kesinlikle güvenim tam tutmasa bile onla devam ederim. Adam için orda konuşuluyor işinin piri diye 7 kere denemiş ve tutmamış bir hasta gelmiş ve sorununu şıp diye bulmuş 12bin e bir ilaç getirtmiş hastaya kadının tutuyormuş vücut atıyormuş hoca çaresini bulmuş eşime anlatmış daha neler neler..2 tane transfer oldu iyi kalite dedi sadece 8hücreli embriyolog fazla konuşmuyor da bu kadar dedi Rabbim nasip eder inş çok emek verdim kuzum be inan çok çaba sarfettim Allah büyük olmazsada nasip değilmiş elden gelen bu hayırlısı

2 tane dileğimm 3.gün embriyosu. Geriye başka kalmamış yumurta ama olsun buna da şükürler olsun hiç umudum yoktu Rabbim nasip etti inş hayırlısı olur.merkezde fazla yatrmıyorlar yarım saat sonra kalktım eve geldim evim asansörlü değil en üst kat merdiven çıktım Rabbim korusun artık nasipse olur değilse de yoluma devam edeceğim Allah büyük

Hiiiiç bişeycik olmaaaz canımmmm. Allah nasip edecekseee sırtında benide taşısaaan yinede bişey olmaaz (taşımada yaniiii işin şakası :halay:)

Amaaa nasibinde yoksaaa heryeree özel şöförlee gitt, sürekli yatt yinede tutmazzz

Eğer bu evlat hakkında hayırlı değilsede Rabbim hayra çevirsinnn ve sizlere nasip etsinnnn kınalıı kuzummmm benimmm:anne::anneadayı:

ALLAH esirgesin merdivenden falan birşey olmaz Allah ın izniyle , Rabb im sana bağışlasın ikisi de sımsıkı tutunsunlar. Büyük hissediyorum bundan sonra yumurtaya falan gerek kalmayacak inşAllah.

Hoca 10 numara kesinlikle güvenim tam tutmasa bile onla devam ederim. Adam için orda konuşuluyor işinin piri diye 7 kere denemiş ve tutmamış bir hasta gelmiş ve sorununu şıp diye bulmuş 12bin e bir ilaç getirtmiş hastaya kadının tutuyormuş vücut atıyormuş hoca çaresini bulmuş eşime anlatmış daha neler neler..2 tane transfer oldu iyi kalite dedi sadece 8hücreli embriyolog fazla konuşmuyor da bu kadar dedi Rabbim nasip eder inş çok emek verdim kuzum be inan çok çaba sarfettim Allah büyük olmazsada nasip değilmiş elden gelen bu hayırlısı
Vayy be ne güzel işinin ehli biri olmak ALLAH buluşturmuş seni nasib edecek inşAllah, bende Hulusi hocanın sağlığına duacıyım işte inşallah eylüle kadar bi aksilik çıkmaz da bende onda başlarım:KK75:

Hiiiiç bişeycik olmaaaz canımmmm. Allah nasip edecekseee sırtında benide taşısaaan yinede bişey olmaaz (taşımada yaniiii işin şakası :halay:)

Amaaa nasibinde yoksaaa heryeree özel şöförlee gitt, sürekli yatt yinede tutmazzz

Eğer bu evlat hakkında hayırlı değilsede Rabbim hayra çevirsinnn ve sizlere nasip etsinnnn kınalıı kuzummmm benimmm:anne::anneadayı:
Güzel kalplimmm Rabbim yardımcımız olsun inş hepimizde anne oluruz be kuzum cnmm:KK200:

Ayy Allahım çok güzel Rabbim ikisinide sana bağışlasın ikiz annesi olursun inşallah canım benimm. Önce Allaha sonra sana emanetler canım benim merak etme hiç birşey olmaz onlara Allahın izniyle şimdi bol bol dinlen güzelce beslenin yavrularınla test gününe kadar dua edeceğim senin için Allahım inşallah nasip edecek pozitif sonuç almanı hayırlısı ile herşey o güzel gönlün gibi olsun canım arkadaşım benimmm :KK200: :KK68:

Kızlar pazartesi opu olmuştum. Toplanan 7 yumurtamın yedisi de döllenmişti, ve hepsi 1.kalite olarak halen devam ediyor. Yarın 14:30'da 2 adet 5.gün embriyosu transferi olacağım inşallah.
Hadi bakalım maşAllah bide üzülmüş müydün sen sanki 7 tane toplandı diye ? Çok güzel inşAllah güel geçer transferinde kınalıkadınla Şafak sayacaksınız beraber :KK49:

Hadi bakalım maşAllah bide üzülmüş müydün sen sanki 7 tane toplandı diye ? Çok güzel inşAllah güel geçer transferinde kınalıkadınla Şafak sayacaksınız beraber :KK49:
evet canım beraber sayacağız:) kontrollerde 12 folikül sayıyordu doktor, 7 tane toplandı diyince biraz üzülmüştüm. 5.güne kaç tanesi kalır diye endişe ediyordum. Hepsi dayanıklı çıktı şükür :)

Vayy be ne güzel işinin ehli biri olmak ALLAH buluşturmuş seni nasib edecek inşAllah, bende Hulusi hocanın sağlığına duacıyım işte inşallah eylüle kadar bi aksilik çıkmaz da bende onda başlarım:KK75:
Tavsiye ederim kesinlikle canım işinin ehli gerçekten

Back
X