• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ya o kadar ilaç kullanıyoruz gecikmesi normal olabilir bence. Ama doktor hangi zamanı uygun görüyorsa o zamanı beklemek en iyisi. Hemen olsun zaman hemen geçsin istiyoruz ama süreç nasıl sağlıklı geçecekse o zamanı beklemek en doğrusu. Ama bence stres ve kullandığımız ilaçların etkisi olabilir canım. Vücudun belki bebişini taşımaya hazırlanacak değişiklikler bile yapıyordur.

Orası öyle tabiki canım Allah razı olsun o güzel destekleriniz için demekki var bir vakti diyorum hayırlı zaman hangisiyse o zaman olsun inşallah insan bekle bekle strese giriyor helede etrafımda hamile olan kişi sayısıda arttıkça insanın içinde ister istemez bir burukluk oluyor Allahım en kısa zamanda hepimize yaşatsın o duyguyu inşallah kuzum. Ayy inşallah öyle yapıyordur canım benim ya başka sıkıntı çıkmasın yeter ki :dua: :KK200:

Allah razı olsun ne güzel içten yazmışsın. Normalde 1 veya 2 yumurtam gelişiyordu.beslenmeye dikkat ettim 5 yumurtam oldu. 2 si ileri geliştiği için 2 tanesi döllendi. Ve transferim oldu. Çok şükür ama sonu gelmedi. Görünürde yumurta rezervim düşük başka da bir sorunumuz yok şükürler olsun . Iste olmayınca da olmuyor aslında

Senden de Allah razı olsun kuzum. Allahım başka sıkıntı vermesin her halimize şükürler olsun tedaviye hiç cevap vermeyen arkadaşlarımızda var Allahım yardımcıları olsun onların sen elinden geleni yapmışsın Allahım nasip etmedikten sonra olmuyor işte ne zaman başlamayı düşünüyorsun tekrardan Alllahım bu sefer nasip etsin inşallah belikde kendiliğinden kalırsın belli olur Rabbim o minik mucizeyi yaşatır inşallah canım :KK200: :KK68:

Kızlar sabak 8 de yaptığım progestan geri gelmis. Tekrar mi yapmalıyım acaba bilginiz varmı :110:

Hayır canım gerek yok o emebildiği kadarını emiyor gerisini dışarı atıyor zaten bende de öyle oluyordu hemşireye sormuştum çok normal demişti hiç kafanı takma canım benim :KK19: :KK200:

Canim bunda da vardır bir hayir üzme kendini. Sen sağlıklı ol yeter ki bebisler daha iyi tutunsun sana:KK200:

Doğru söylüyorsun canım aynen öyle sizlere tavsiye verirken kendime veremiyorum işte ahh arkadaşlara söylediklerimi birde kendim uygulayabilsem sabredemiyorum maalesef işte inşallah sonu güzel olur Allahımın izniyle :dua: İnşallah canım inşallah herşey onlar için Allahım güldürsün hepimizin yüzünü :KK200:

Göreceksin inşallah canım benimm bak görürsün senin en güzel sevincini beraber yaşayacağız burada hepimizi mutlu edeceksin. En güzelini yapıyorsun canım hiç yorma kendini sadece evin içinde dolan şifa olsun sanada tavrularına da yediklerin inşallah afiyet bal şeker olsun bitanem :KK200: Onlar Allaha emanet canım benim hiç korkma kıl namazını oku dualarını Allahım sana bağışlasın onları inşallah dualarını kabul eylesin hepimizin dualarını inşallah kuzumm :KK200: :dua:
Yaa insan okuyunca senin yazdıklarını pozitif olur yaa okuyunca gülümsüyorum sevinçle. Kuzum cnmm inş olur bu sefer Rabbim nasip eder inş hepimiz de mutluluk haberlerimizi paylaşırız:dua:

Yaa insan okuyunca senin yazdıklarını pozitif olur yaa okuyunca gülümsüyorum sevinçle. Kuzum cnmm inş olur bu sefer Rabbim nasip eder inş hepimiz de mutluluk haberlerimizi paylaşırız:dua:

Oyy canım benim nasıl mutlu olurum sen böyle yazınca senin yüzün gülüyorsa mutlu oluyorsan ne mutlu bana inşallah hep böyle gülecek yüzün Allahım ağlatmasın hiçbir zaman :KK200: Aminnncanım benim aminn inşallah :KK68::KK19:

Aynn cnm bebişime kavuşuymda gden para olsun amannn babası versin bizim için çalışıyo bende kendi isyerimize gidip calisiyom arada kaynm para veriyo biriktiriyom bebisimm icin o olursa yatak odaasi yapcm ona :-)) Sen npiyosin bitanm naslsn dinen bol bol ayagnn alltina 3 4 yastkk koy aarada yürü dışarı ckma ama yumurtani havuç suyunu bademini kabagini kivinini cevizini dutunu yeee bol bol sifa olsun yiyenime damlama :-)
Kuzucuumm saol yiyorum hepsinden bakalım nasibimizde varsa olur inşallah. Sennde en kısa zamanda olsun hayallerini gerçekleştir inşallah:dua:

Rabbim , evlat isteyen ,bu yola giren herkesin kucağıni bebeklerle doldursun inşallah .... herkese bol şans . Dondurulmuşum yok . Tekrar sıfırdan başlıyorum herseferinde. Ama asla Allah dan ümidimi kesmiyorum.inanıyorum ki bir gün olacak .olmamasının mutlaka bir nedeni vardı. Pes etmeyin , pes etmeyelim ..Doktorum toplantı yapacak nasıl bir yol izleyecektir artık hiç birşey bilmiyorum.hakkımızda herseyin hayırlısı

Aminn canım benimm aminn inşallah :KK200: :dua:

Amin inşallah canım :KK200:

Kızlar maalesef hala olmadım zaten kan testimde negatif çıktı dün doktorumla konuştuk en son 23 şubatta regl oldum ve bu ay 13 günlük bir gecikmem oldu kan testi de yaptırdım negatif cıktı nisan da yeniden başlayacaktık bu kadar gecikmenin sebebini merak ettim yardımcı olabilir misiniz dedim Çok da geciktirmek istemiyorum tedaviyi başka bir sıkıntı olur mu diye düşündüm falan yazdım oda randevu alıp gel ultrason yapalım gerekirse tekrardan kan testi yapar ona göre adet söktürücü verir gelecek aya da başlayabilirz dedi ama ben bu ay başlamayı çok istiyordum çok hazırlamıştım kendimi :KK43:
Yeter ki sonucu hayırlı olsun kuzum inan ben neredeyse 1 senedir bekliyordum gidip geliyordum ameliyattı kistti oydu buydu düşün yani. Senin belki hemen başlatır hadi olmadı bir aycık sonra başlatır zaten senin bebişler bekliyorlar nasıl olsa kavuşacaksınız yeter ki her şey yolunda iken tedavi olmak ben kendimden biliyorum inan her şey tam olunca tedavi olmak en mantıklısı. Seninde söktürücü verir sonra sorun görmeyince hemen başlatır hiiiç merak etme balımm. Gecikme normal çoğu kişi yaşıyor bunu için rahat oldun bebişlerine kavuşacaksın:anne::anneadayı::KK200:

Nasilsiniz kizlaaar?? Ben bugun fellik fellik geziciiim yetti gariii islerimi hallediyim. Evde tursum kurulmus gibi hissediyorum. Benim sucuklar hayal oldu madem geziyim azcik :KK70: bugun yine totisten ignelerim var :KK53:

İyiyim ben çok şükür canım aynı işteyim çalışıyorum. Boşver ya çık gez ne güzel değişiklik olur senin içinde. Hayal olmayacak kuzum bak görürsün seninle gezecek onlarda şimdi :KK200: :emir_bebek: :KK54:

Rabbim , evlat isteyen ,bu yola giren herkesin kucağıni bebeklerle doldursun inşallah .... herkese bol şans . Dondurulmuşum yok . Tekrar sıfırdan başlıyorum herseferinde. Ama asla Allah dan ümidimi kesmiyorum.inanıyorum ki bir gün olacak .olmamasının mutlaka bir nedeni vardı. Pes etmeyin , pes etmeyelim ..Doktorum toplantı yapacak nasıl bir yol izleyecektir artık hiç birşey bilmiyorum.hakkımızda herseyin hayırlısı

Amin canım inşallah Allah razı olsun :dua: Kesinlikle çok güzel düşünüyorsun canım pes etmek yok Allahım bu kez nasip eder inşallah güldürür yüzünü :KK200:

Yeter ki sonucu hayırlı olsun kuzum inan ben neredeyse 1 senedir bekliyordum gidip geliyordum ameliyattı kistti oydu buydu düşün yani. Senin belki hemen başlatır hadi olmadı bir aycık sonra başlatır zaten senin bebişler bekliyorlar nasıl olsa kavuşacaksınız yeter ki her şey yolunda iken tedavi olmak ben kendimden biliyorum inan her şey tam olunca tedavi olmak en mantıklısı. Seninde söktürücü verir sonra sorun görmeyince hemen başlatır hiiiç merak etme balımm. Gecikme normal çoğu kişi yaşıyor bunu için rahat oldun bebişlerine kavuşacaksın:anne::anneadayı::KK200:

Sen ne güzel bir insansın ya kuzum benim şuan kafamdaki bütün negatif düşünceyi olumsuzlukları attım sayende iyiki varsın öyle güzel yazıyorsun ki istesemde kötü düşünemiyorum hayırlısı olur inşallah şükürler her halimizi üzülmek yok 1 ay daha beklerim artık sonra kavuşurum yavrularıma inşallah seviyorum seni canım benimm :KK200::KK19: :anne:

ben maalesef bu gün mucizemi kaybettim dr ilaçları bıraktırdı inşallah bu sayfadan daha çok güzel haberler alırım ama ben tüp bebek sürecini bitiriyorum. hepinizi tek tek öpüyorum sizden çok şey öğrendim arada yazarım sizlere allaha emanet olun
Ben yeni gördüm ve çok üzüldüm arkadaşım Allah yardımcın olsun sabır güç versin inşallah

Sen ne güzel bir insansın ya kuzum benim şuan kafamdaki bütün negatif düşünceyi olumsuzlukları attım sayende iyiki varsın öyle güzel yazıyorsun ki istesemde kötü düşünemiyorum hayırlısı olur inşallah şükürler her halimizi üzülmek yok 1 ay daha beklerim artık sonra kavuşurum yavrularıma inşallah seviyorum seni canım benimm :KK200::KK19: :anne:
Tabii ya 1 aycık daha beklersin en çok maşallah zaten senin şükür bir sorunun yok yaşın da genç oh hem bu ay güzel güzel gezer yer içersin kocanla sonra gezme işleri kalır hamilelik olunca:KK48:bnde seni seviyorum kuzumm

Nasilsiniz kizlaaar?? Ben bugun fellik fellik geziciiim yetti gariii islerimi hallediyim. Evde tursum kurulmus gibi hissediyorum. Benim sucuklar hayal oldu madem geziyim azcik :KK70: bugun yine totisten ignelerim var :KK53:
Kızzz ben dün bakamadım yeni gördüm yazdıklarını değerin Dr dediği gibi olmasada yükselmiş seninki gerçektende pek nazlıymışşş herhal bu kız olacak:KK70:bak sen şu inatçıya oyy

Tabii ya 1 aycık daha beklersin en çok maşallah zaten senin şükür bir sorunun yok yaşın da genç oh hem bu ay güzel güzel gezer yer içersin kocanla sonra gezme işleri kalır hamilelik olunca:KK48:bnde seni seviyorum kuzumm

Çok şükür canım ayy vallahi bende çok istiyorum hep bir plan yapıyoruz ama benim izinlerim sıkıntılı biraz işler yoğunlaşınca kalıyor ben izin alacağım zamanda da eşim alamıyor inşallah havalarda ısındı güzelce gezeriz bol bol sonra artık dinlencem yavrularımı alınca şimdiden tadını çıkarmak lazım :halay: :KK200:

Back
X