• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayyy kuzummmmm Allahım inşallah nasip eder yaaa daha önce hep negatifi görünce yüne olmaz diye geçiyor kafamdan sonra da birden bi sevinç kaplıyor ya buna da şükür içimde en azından olmasa bile bu kadarını yaşadığımada şükür iyi ki varsın senle @Dlk2606 zaten enerji kaynağım oldunuz tabii Ceronimmo Ceronimmo da var:KK19:ne güzel grup olduk yaaa çok mutlu oluyorum sizlerle canmmmm

Dimiii yaaa bizleriii buluşturann Rabbimeee hamd olsunnnn :dua::dua::dua: Olumsuz düşüncelere " İstediğiniz kadar uğraşınn benn ve bebeğimm size kulak asıp üzülmeyeceğizz:KK47::sinirli::KK20: deeee , kafasına kafasınaaa vurrr merdaneyleeee :sinirli:

Korunmayı bıraktıktan üç ay sonra gittim doktora olmuyor diye hormon testi yapıldı alttan muayene yaptı sıkıntı Yok bir yıla kadar olmaması normalmiş korunmayı bıraktıktan sonra. Şimdi bir yıl oldu önümüzdeki ay doktora gitmeyi düşünüyoruz eşimle birlikte de süreç nedir nasıl ilerliyor hiç bir bilgim Yok.
Önce gidin hem eşiniz spermiogram yaptırsin urolojide. Sizin de daha detaylı testleriniz yapılır yumurtalık rezervi vs. Sonrasında çıkan sonuçlara göre sizi yönlendirirler zaten.

Çok teşekkür ederim çok stres yapıyorum kendime
Stres yok kesinlikle yok bu tedavide ki en büyük düşmanımız stres:KK20: biz olumlu olacağız dularamızı edeceğiz nasipse zaten olur inşallah sende en kısa sürede olumlu haberini paylaşırsın

Stres yok kesinlikle yok bu tedavide ki en büyük düşmanımız stres:KK20: biz olumlu olacağız dularamızı edeceğiz nasipse zaten olur inşallah sende en kısa sürede olumlu haberini paylaşırsın
Amin inşallah. Bir yıldır hep regl hesaplayıp beklemek her ay ümitlenmek yordu beni tabiki herşey Allahtan ama nasibimizde ne varsa o olur artık

Kızlarrr nasılsınızzz :( ben şuan mide bulantısından ölüyorummm. Ama adet dönemimde olurdu diye ümitlenmiyorum. Zaten benim adet maşaAllah her şey var. Aşerme, bulantı, ağrılar, iştahsızlık, kabızlık, ishal hepsini adette yaşayan biri gebe olduğunu nasıl anlasın ki :kızgın:

Yarın sabah idrar testi yapacağım :KK42: yine tek çizgiyi göreceğim :cry:

Ayyy kuzummmmm Allahım inşallah nasip eder yaaa daha önce hep negatifi görünce yüne olmaz diye geçiyor kafamdan sonra da birden bi sevinç kaplıyor ya buna da şükür içimde en azından olmasa bile bu kadarını yaşadığımada şükür iyi ki varsın senle @Dlk2606 zaten enerji kaynağım oldunuz tabii Ceronimmo Ceronimmo da var:KK19:ne güzel grup olduk yaaa çok mutlu oluyorum sizlerle canmmmm
Beni unutmayîn kuzular takipteyim hepinizi hergun bakiyorum guzel haberler aliyorum umut veriyorsunuz hepiniz benim psikoloji bu aralar alt ust yorum yapmaya bile cekiniyorum yanlis bisey yazarim diye iyi ki varsiniz :dua:

Kızlarrr nasılsınızzz :KK43: ben şuan mide bulantısından ölüyorummm. Ama adet dönemimde olurdu diye ümitlenmiyorum. Zaten benim adet maşaAllah her şey var. Aşerme, bulantı, ağrılar, iştahsızlık, kabızlık, ishal hepsini adette yaşayan biri gebe olduğunu nasıl anlasın ki :kızgın:

Yarın sabah idrar testi yapacağım :KK42: yine tek çizgiyi göreceğim :cry:
Aaa benden bir tane daha varmis ben de oyleyim kuzum ama henuz tesrif etmediler . Bugun 2.gunu olacakti ne guzel gidecektim bugun ama kismet iste

Beni unutmayîn kuzular takipteyim hepinizi hergun bakiyorum guzel haberler aliyorum umut veriyorsunuz hepiniz benim psikoloji bu aralar alt ust yorum yapmaya bile cekiniyorum yanlis bisey yazarim diye iyi ki varsiniz :dua:

Yaaa canımmm kıyamaamm yanlış bir şey der misinnn hiççç, sen hep katıl aramıza biz kırılmayız ki sanaa :anne:

Aaa benden bir tane daha varmis ben de oyleyim kuzum ama henuz tesrif etmediler . Bugun 2.gunu olacakti ne guzel gidecektim bugun ama kismet iste

Ahhhh sormaa 1 haftadır ara ara ağrı çekiyorum, bulantı yaşıyorumm. Adet 5 gün gecikti. Ama yinede ümitlenmek istemiyorumm :(

Back
X