• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bahceci tup bebek skandali hakkinda yorum yaptirmayan kadinlar kulübü. Peki siz nasil kadinlarin kulübü oluyorsunuz.
Yanlış embriyo transferi yapan bahçeci tüp bebek hakkinda yorum yazdirmiyor.
Bana uyari ceza mesaji gönderdiler.
Bu konu hakkinda yorum yazdırmıyorlar.
Pesssss.
Siz nasil bi klüpsünüz, kadinlar kulübünün hakkını vermiyorsunuz.
Atv ana haberde, 24 kanalda ve sağlık bakanlığı çıkıp konu hakkında müfettiş atayıp, tekrar dna testi yapıp bebegi embriyonun sahibi aileye vereceği açıklamasını yaparken. Kadinlar kulübü yorum dahi yazdırmıyor.
Dükkanı kapatıp gidin kadinlar kulubesi.... Ben bu konuyu her fırsatta yazicam isterseniz üyeliğimi iptal edin...
Nasıl yaniiiiiii. Duymadım hiç ben

Google bahçeci tüp Bebek skandal yazın videolara girin, yada youtubeden goreceksiniz.
Embriyoları karistiriyorlar.
Bebek doğuyor.
Kan grubundan anlıyorlar.
Dna testi yapiliyor.
Bebek ailenin değil.
Saglik bakanlığı direk konuyu aldı.
Müfettiş atadı.
Tekrar dna testi yapilacak bebek hangi ailenin ise ailesine verilecek.
Aile psikolojik destek aliyor.
Bahcecinin umru degil aileye su cevap verilmis " seyler karismis " embriyo karismis dahi diyemiyorlar.
Cagri merkezini arayin, yada merkeze gidin, yada Instagram a yazın cevap dahi veremiyorlar.
Basın yasağı var diyorlar.
Basin yasagi yok cagir cagir atv haber, kanal 24 haber yapiyor.
Zahide yetis dahi bu konuyu ele almiyor.

Aa yakup kumtepe memorialin doktoruydu. Erzuruma mi gelmiş. Çok iyi bir doktordur. Ben geçen sene ilk tüp bebek denememde pozitifi görmüştüm. Fakat kalp atışı durdu kürtaj oldum malesef. Sonra geriye kalan tek embriyomu da transfer ettik o da tutmadi. Bu ay yeni bi tedaviye başladim. Yaş 30. Pazartesi taze transfer olacağım. Önceki 2 denemem de donmuş transferdi.
Evet memorialdeyken telefonla sormuştum sadece onkolojiye bakıyor demişlerdi ama burda tüp yapıyor . İşinde iyi bir prof çok yoğun ama değer mantıksız işi yok boş vaat vermez insana biraz ters biri ama memnunum kendisinden

Bahceci tup bebek skandali hakkinda yorum yaptirmayan kadinlar kulübü. Peki siz nasil kadinlarin kulübü oluyorsunuz.
Yanlış embriyo transferi yapan bahçeci tüp bebek hakkinda yorum yazdirmiyor.
Bana uyari ceza mesaji gönderdiler.
Bu konu hakkinda yorum yazdırmıyorlar.
Pesssss.
Siz nasil bi klüpsünüz, kadinlar kulübünün hakkını vermiyorsunuz.
Atv ana haberde, 24 kanalda ve sağlık bakanlığı çıkıp konu hakkında müfettiş atayıp, tekrar dna testi yapıp bebegi embriyonun sahibi aileye vereceği açıklamasını yaparken. Kadinlar kulübü yorum dahi yazdırmıyor.
Dükkanı kapatıp gidin kadinlar kulubesi.... Ben bu konuyu her fırsatta yazicam isterseniz üyeliğimi iptal edin...
Başlık açılmış ama yayın yasağı varmış kk ne yapsın davalık mı olsun yok yere . Bu işle ilgili herkes duydu zaten olan olmuş

Başlık açılmış ama yayın yasağı varmış kk ne yapsın davalık mı olsun yok yere . Bu işle ilgili herkes duydu zaten olan olmuş
Yayın yasağı olan bi konu bugün haberlere konu olmazdı.
Sabah bas bas haberlerdeydi.
O kadar pişkin bi kurum ki tedaviye başlatacaktım kisa süre sonra, bize bile geri dönüş yapmıyorlar.

Kızlar bugün 1 tane 5AA transferi oldum. Ama dün gece şiddetli ağrı sebebiyle acile gittim. Sağ yumurtalığım şişmiş. Çatlatma iğnesi sebep oluyormuş bu şişliğe. Bütün gece ağrıdan uyumadım ve transfer anı da dahil bu ağrı devam etti. 2 embriyo transferi planlamıştık ama yumurtalık şişince 2 transfer riskli olur dedi doktorum ve tek transfer yaptı. Bu ay biraz riskli benim için. Bu ay tutmazsa önümüzdeki ay dondurulmuşlardan 2 tane 5AA transferi yapacak. Ağrıdan ölüyorum çok mutsuzum :KK43:
Canim hayirlisi olsun. Hic moralini bozma insallh ciddi bisey yoktr ve gebe kalirsinnn. Agrinla ilgili doktorunla konustn mu

Kızlar bugün 1 tane 5AA transferi oldum. Ama dün gece şiddetli ağrı sebebiyle acile gittim. Sağ yumurtalığım şişmiş. Çatlatma iğnesi sebep oluyormuş bu şişliğe. Bütün gece ağrıdan uyumadım ve transfer anı da dahil bu ağrı devam etti. 2 embriyo transferi planlamıştık ama yumurtalık şişince 2 transfer riskli olur dedi doktorum ve tek transfer yaptı. Bu ay biraz riskli benim için. Bu ay tutmazsa önümüzdeki ay dondurulmuşlardan 2 tane 5AA transferi yapacak. Ağrıdan ölüyorum çok mutsuzum :KK43:
5AA çok iyi bu arada. Gayet şansı yüksek✌✌

Ben mustecep beyin hastasiydm 40 gunu yeni atlattk teyzesi kızım var bol sans sana da insallh rabbm emeklerini bosa cikarmaz. Sorunun ne senin niye hamiş kalamadın
Allahım bizede göstersin inşallah o günleri canım iki kere denedim bende farklı bir yerde ama olmadı erken menapoz problemi var bende hep 1 yumurtam toplandı canım Allahın izmiyle bu sefer olur inşallah

Allahım bizede göstersin inşallah o günleri canım iki kere denedim bende farklı bir yerde ama olmadı erken menapoz problemi var bende hep 1 yumurtam toplandı canım Allahın izmiyle bu sefer olur inşallah
Insallah canim. Menapoz a en iyi sey organik beslenmek dogal yasamak spor yapmak

Back
X