- 24 Şubat 2016
- 4.133
- 10.210
- 208
- Konu Sahibi kinalikadin
- #7.241
Iyiyim canım hastaneden çıktım bugün şükür eve geldim dinleniyorum .. lucosutim 4 tane, 5 e bölüp kullandırdı bizimki. Transfer pozitif olunca . Alyuvarlar i arttırıyor tutunmayı kolaylaştırıyor dedi kimine de rahime enjekte ediliyormuş.icin rahat olsun. Benimde 3.gün embriyosu 8 c idi canım.insallah pozitif sonuçlanacak dinlen bolbol kivi ye su iç.tugken nasılsın canm sana bir şey soracam leucostim hala kullanıyorsun değil mi. Nette tüp bebekle alakalı olarak çıkmıyor kanser..vs alakalı bişeyler yazıyor sen dr a sordunmu bize neden verdiklerini. Bir de hulusi hoca 3.gün yaptı transferi çünkü haftasonu yokmuş embriyolog 4.gün vs bişeyler fısıldadı işleme geçtiler. Kağıtta da sadece 8c 8c yazıyor embriyolar için 8hücreli yani. Embriyolog zaten hiç açıklama yapmıyor iyi iyi diyor o kadar sende de aynı durum mu yaşandı
Yok canım ilk denemem şubatta kimyasal oldu dondurulmuşlala tekrar başlayacağız bu ay inşallah iyi yapmışsın aşılama zaman kaybı diyorlar hep zaten Rabbim ilk denemende nasip eder inşallah