Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
2018'de Tüp Bebek Yaptıranlar, Yaptıracaklar buraya
Arkadaşlar ben birşey danışmak istiyorum sizlere ben 33 yaşındayım doktorum devlet bir tane embriyo transferine izin veriyor 35'e kadar diyor fakat forumlarda 2 embriyo transfer edilenleri okuyorum. Bilgisi olan varsa beni aydınlatabilir misiniz?
Arkadaşlar ben birşey danışmak istiyorum sizlere ben 33 yaşındayım doktorum devlet bir tane embriyo transferine izin veriyor 35'e kadar diyor fakat forumlarda 2 embriyo transfer edilenleri okuyorum. Bilgisi olan varsa beni aydınlatabilir misiniz?
İyiyim kuzum yaa hep aynı monoton hayat.. Dün akşam bi duygusallık vardı üzerimde yatınca ağladım ağladım ben anne olamayacak mıyım die eşimde sinirlendi bana bugün pek modum yok
Neden agliyorsun kiyamam gerçi bende aynıyı tvde bebek görsem oturup ağlıyorum inşallah anne olcaksn sende kuzumm♡♡esin neden kızıyor destek olması lazm bizde çok tartışıyorduk ama smdi yerimden kallkmama izin vermiyor
Anladım canım evet orası yapmıyor diye duymuştum bende değişiyor hastaneden hastaneye bazı hastaneler yapmıyor özelde olsa doktorunu ikna edebilirsin belki ama
Arkadaşlar benimde bugün tedavimin 6. Günü Gonal f ve cetrotide vurunuyorum 6 tane yumurtam var hepsi de güzel gelişiyor dedi doktorum cuma günü kontrolüm var ama cetrotide vurunca biraz şişme kızarma kaşıntı yapıyo sabaha geçiyor sizde de oldu mu böyle cuma günü doktora sorucam ama bekleyemedim inşallah sorun yoktur
Neden agliyorsun kiyamam gerçi bende aynıyı tvde bebek görsem oturup ağlıyorum inşallah anne olcaksn sende kuzumm♡♡esin neden kızıyor destek olması lazm bizde çok tartışıyorduk ama smdi yerimden kallkmama izin vermiyor
aman takma kuzum boşver canm arkadasm♡♡Iyim iyi bugün sağlık ocağına gittim ilaçlarımı almaya climara yokmuş bidaha 1de tekrr gittim çok yoruldum cokkkkk
Uyarı! WhatsApp, Facebook vb. sosyal medyada grup kurup sitemizde bu gruplara davet eden, bu grupların reklamını yapan üyeler UYARISIZ siteden uzaklaştırılır .!
aman takma kuzum boşver canm arkadasm♡♡Iyim iyi bugün sağlık ocağına gittim ilaçlarımı almaya climara yokmuş bidaha 1de tekrr gittim çok yoruldum cokkkkk
İnsanın en yakınları böyle yaparsa milletin lafını sözünü çok görmemek lazım. Benim de 20 kilo fazlam vardı diyetisyene gittim. 10 kilo verdim bu arada kv herkese bakın nasıl zayıflamış dimi diye gözüne sokuyor. Eşimin teyzesi zayıflamış ama kilo daha çok yakışıyordu dedi. Kv ne dese beğenirsiniz. Bizde o halini seviyoruz ama çocuğu olsun diye zayıflıyor işte dedi. Halbuki kiloyla alakalı gebeliğe engel sorunum yoktu. Sadece ilaçlar da kilo yaparsa veya hamilelikte çok kilo alırsam diye diyet yapmıştım. Eşimdeki problemi gizlemek istedi aklı sıra benim kilom yüzünden olmadığını attı ortaya.