Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
2018'de Tüp Bebek Yaptıranlar, Yaptıracaklar buraya
Kızlar gittim bebişi gördüm rahatladım çok şükür. Gayet hareketliydi. Haftasıyla da tam uyumlu çıktı. 2 hafta önceki kanama alanı baya bir küçülmüş. Lekelenme bir süre devam edecek galiba.
Aynen cnm Rabbim isteyen herkese yaşatsın inş. cnm bhcg olarak kaçta gözüküyor bilmiyorum ama 5 haftalık olduğunda kese 6 . Haftada kalp atışı görülüyormus. Ben iki kez kan testi yaptım cnm dr bi daha gerek görmedi. Bide dün verdim değerlere bakılması için kan değerlerim dusukmus biraz.
Kızlar selam, 3 hafta önce laparoskopi operasyonu geçirmiştim, tüplerim kapatılmıştı. Adet oldum bitti şimdi hafif bir kanama başladı. Normal midir başına gelen var mı?
Kızlar selam, 3 hafta önce laparoskopi operasyonu geçirmiştim, tüplerim kapatılmıştı. Adet oldum bitti şimdi hafif bir kanama başladı. Normal midir başına gelen var mı?
Günaydın kızlar. 2 haftadır kahverengi lekelenmem devam ediyor. Doktorum normal demişti ama bebeği görmezsem içim rahat etmeyecek. Gece hiç uyumadım düşünmekten. Devlet hastanesi acile gideceğim birazdan. Bu kaygılar da beni öldürecek galiba
Geçmiş olsun canım inşallah kesilir ve bir daha gelmez. Sebep olarak ne dedi dr. Kanama alanı oluştuğunda kan sulandırıcı ilaçları kesiyormuş sanırım dr lar. İnşallah sağlıkla görürsün bebeğini
Çok sevindim sizin adınıza..uzun süredir takip ediyordum yaşadıklarınızı Allah'ım kucağınıza almayıda nasip etsin inşallah...Umarım tüm isteyenler ve bizlerde bu duyguları tadarız..Bize umut oluyorsunuz...Allah yardımcınız olsun umarım bebişinizle sağlıklı uzun ömürleriniz olur...
Canım benim Allah razı olsun ne zor çok iyi bilirim Allahım kimseye düşmanıma bile böyle acı , evlat hasreti çektirmesin. İnan herbirimizin anneliği yaşamamızı pozitif haberler almamızı öyle çok istiyorum ki. Bu beşinci denememdi ve dr um zor bir hasta olduğumu söylemişti umut olsun diye söylüyorum. Gebeliğimde bir kesinleşirse rahatlayacağım daha önce çok şeyler yaşadığım için bir türlü oh be diyemiyorum Allah yardımcımız olsun
Canım çıktık evet göstermedi bizim yaramaz secde posizyonunda duruyor resmen çok tatlıydı. Test için kan alındı ölçüm yapıldı.dr.yarim saat sonra gel bakalim dedi çıktık bir çok çikolata yedim şu içtim yürüdüm falan göstersin diye bükmezse popoyu bize çevirmiş duruyordu inatla göstermedi dr.karnima durttu falan nafile:)) p.tesi artik kısmetse sen nasilsin ruhum_mavi@Korbaykus
ruhum_mavi
canım geçmiş olsun.korkma kahverengi lekeden. B3nim en son 2 hafta önce oldu ve ilk kez kırmızı leke geldi . Görünce panikledim ama gece 12 de acile gittik devletin. Bebisi gördüm rahatladım progestana hâlâ devam ediyorum fitil olarak. Dinleniyorumda şükür 2 haftadır yok. Inşallah geçecek seninki de.korkup stres yapma bebisini gor gel annesi:)))