• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Selam kizlar nasilisiniz pozitifler cogalmistir umarim var mi guzel haberler uzun zamndir giremiyordum isten firsat bulamadim bayramda cok yogunduk ne var ne yok

Canım benim hoşgeldin nasılsın özlettin kendini iyisindir inşallah çok şükür pozitifler artıyor bizlerde sıra inşallah:KK200: :dua:

Hergün yazıyorum ve yazıcam dualarınıza ihtiyacım var mide bulantısından geberiyorum bir gram ekmek vs yiyemiyorum su içemiyorum hızlı bi şekilde kilo verdim Allah rızası için bitsin bu bulantılar dua edin :dua:

Seninle dualarım kuzum Allah yardımcın olsun inşallah :dua: :KK200:

Canımmmmmm benimmmm sen nasılsınnnnn ne durumdasınnnnnn balll gözlümmmmm:KK52:

Ay insaAllahh yaaaa Istanbulda yapacagim canimmmm kan testiiii.

Birde ben bayramda adet oldum. Bana gore adet gibi degildi. Normalde 9 gun surerken bu kez 5 6 gun surdu ve pembe lekelenme seklindeydi. Bende şüphelenip geçen cuma erken gebelik testi yaptım hafif pembe çıktı. Ama Pazar günüde hassas olmayan test yaptım negatif çıktıı :KK43:

Çok şükür kuzucum benim iyiyim daha da iyi olacağım inşallah :dua: Ayy hadi inşallah güzel haberlerle gel bize :dua: Yani kuzum oda olabilir yerleşme kanamasına benziyor anlattığın gibiyse idrarda da geç döllendiği için koyu çıkmamış olabilir İnşallah kavuşursun sende minik mucizene kuzum benim dualarımdasın hep :KK200: :dua:

Çok şükür kuzucum benim iyiyim daha da iyi olacağım inşallah :dua: Ayy hadi inşallah güzel haberlerle gel bize :dua: Yani kuzum oda olabilir yerleşme kanamasına benziyor anlattığın gibiyse idrarda da geç döllendiği için koyu çıkmamış olabilir İnşallah kavuşursun sende minik mucizene kuzum benim dualarımdasın hep :KK200: :dua:

Ahhhhh inşaAllah balımmmmm yaaaaaa çok seviyorummmm seniiii :KK200::KK200:

canım ben o işin profu oldum şimdi şöyle adetin bittikten sonra başla yapmaya sabah ilk idrarını yapıyorsun sonra en az 4 saat hiç sıvı almıyorsun ama ben 3 saat dayanabiliyorum yiyip içebilirsin sadece sıvı alımı yok ikinci idrarınla yap testi lh testi zaten hep silik çıkar bu şekilde iki çizgide koyu çıkana kadar sabah akşam dene akşam 8 den sonra en uygun zaman oluyor 4 saat idrarını tutup sıvı almaman yeterli iki çizgide koyu çıktığında yumurtladın demek ama bırakma devam et önemli olan silikleştiği zaman o zamanda çatlamış demek bu günlerde düzenli ilişkiye gireceksiniz :KK66:
tamam cnm suan adetm bıtmesıne yakın alayım deneyelım bakalım bnm umıdım yok ama eşimi üzemk ıstemıyorum :bicak:

senn şu yazını okurken ağlıyorum.. Rabbim kimseye göstermesin bu acıları benimde babalar gününde yani 17haziranda tam 2 aylık olacaktı ama bayramın birinci günü düşürdüm dış gebelikti insan nekadarda olsa etkileniyor.
yas süreci gıbı yasıyoruz resmen belkıde kendı kendımıze hamıle kalıp dusse bu kadar uzulmeyız bızım annelıgımz bnce kım ne derse desın daha kutsal Rabbım peygamber sınavı ıke sınıyo bızı ama sonunda bızde mucızemıze kavusacagız ınanıyorum bn :KK200:

anneveoglusu hiç üzülme benim iş arkadaşım 2 veya üç kere kanaması oldu 3 ayı doldurana kadar. sonra kesildi. şimdi cok saglıklı bir kızı var.

Cok teşekkür ederim son kanamadan sonra hala masallah kuzuya sağlıkla gelişiyorsa içimde artık artık korkmuyorum Allah'a emanetiz

Kızlar benim dün 11.gundu 5.gun embrıyosuydu 868 çıktı dr bidaha test yaptırmana gerek YÖK dedı korkuyorum ya bir terslık çıkıcak dıye tekrardan test istemesi gerekmıyormuydu

Canım değerin iyi maşallah sen iki gün sonra tekrarla canım
Kese gormek için ne zaman çağırdı

Hergün yazıyorum ve yazıcam dualarınıza ihtiyacım var mide bulantısından geberiyorum bir gram ekmek vs yiyemiyorum su içemiyorum hızlı bi şekilde kilo verdim Allah rızası için bitsin bu bulantılar dua edin :dua:
Seni kadar olmasa da benimde var çok geçmiş olsun Allah kuvvet versin ben artık ekmek yiyemiyorum salatalık domates kiraz ile günlerim geçiyor

Evet yarın 9 buçukta randevum var inşallah görürüm bu defa . Ama içimden bi ses deli gibi kız diyor nerdeyse eminim:emir_bebek:
Bana da kız gibi geldi Minnoş. Öncelikle sağlıklı olsun inşallah.
öyle tabi yıpratarak kendimi mahfediyorum ama elden gelmiyor kuzum. Rabbim tez zamanda bizlerede versin kuzum Sagol desteğin için ♡♡
Kendini mahfetme o vücut lazım daha sana eşine çocuklarına, az kaldı tertemiz yeniden başlayacaksin ve bu kez çok güzel sonuçlar alacaksın. :KK19:
Süper :KK66:) allahın izni ile bol bol kaliteli embriyoların olsun simsiki tutunsunlar annesine
İnşallah canım hepimiz için bu dualar. :KK5:
Kız yazdım niye gelmedi bende siyom niye kimse bişey demiyo 151.08 ama sevinmeye korkuyorum
Oyyy maşallah çok sevindim inşallah sağlıklıdır gebeliğin ve tombik sağlıklı bebecikler dogur inşallah:anne::anneadayı:
Kizlarr dun size idrar testimi atmistim 7.gundu bugun 8.gun kan testi yaptirdim 100 cikti cok şükür sonsuz şükür :)
Oyy sana da maşallah sağlıkla devam etsin inşallah.
Güzel haberler peşpeşe bugün ne kadar güzel her gün böyle olsun :KK200:

Eneaciz Eneaciz seninde pozitifin sağlıklıdır inşallah canım. Tez vakitte kesin sonucu alırsın inşallah.:dua:

Son düzenleme:
Evet bugün Dr randevum vardı öğlene kadar ordaydom.
Yumurta bol imiş en büyüğü 14 ölçtü şişirmek istemiyorum ilaca böyle devam dedi Perşembe tekrar kontrol dedi.
Cumartesi düşük ihtimal Pazar da olabilir yumurta toplanacak dedi Hulusi hoca. Haftaya Perşembe de transfer yaparız dedi ben yabpailirmiyiz transferi beklemiyordum diyince neden yapmayalım dedi sen pozitif ol yaparız dedi:eek:
Bir sürü ilaç yazdı HİBOR, MONODOKS, PREDNOL, PROGESTAN hem kapsül hem iğne, ESTROFEM.
Şaşkinim :KK49:

Back
X