Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
2018'de Tüp Bebek Yaptıranlar, Yaptıracaklar buraya
Merhaba kizlar. Uzun suredir yazmadigimi farkettim. En son hamile oldugumu yazmisim. Sonra ikiz mi tek mi derken bebegim oldu 7 haftalik
Mide bulantilarim vardi ama doktorum bana Gynosea verdi. Cok iyi geldi. Midesi bulananlar bi baksin bence
Herkes umarim iyidir
Ayy insallah canim benim ne yuregi buyuk insansin sen hep yorumlarini okuyorumda baskalari icin seviniyorsun üzülüyorsun Allahim insallah gonlune gore versin kuzum
Ayy insallah canim benim ne yuregi buyuk insansin sen hep yorumlarini okuyorumda baskalari icin seviniyorsun üzülüyorsun Allahim insallah gonlune gore versin kuzum
Ya kuzum benim inan nasıl mutlu ettin beni böyle düşündürüyorsam ne mutlu bana Allah razı olsun elimden geldiğince herkese destek olmaya çalışıyorum zor süreçlerden geçiyoruz bire bir yaşadığımız için anlıyoruz halimizden inşallah buradaki herkesin güzel haberlerini alacağız Allahın izniyle Amin kuzum benim amin hepimizin inşallah
Kuzum en son boş gebelik olduğu kesinleşmişti aynı merkeze gidiyoruz en son inşallah kürtaj olmama gerek kalmaz diyordu korkuyordu bayadır yazıyorum bende ama cevap vermiyor henüz toparlanamadı galiba çok zor oldu onun için Allahım yardımcısı olsun inşallah
Kuzum en son boş gebelik olduğu kesinleşmişti aynı merkeze gidiyoruz en son inşallah kürtaj olmama gerek kalmaz diyordu korkuyordu bayadır yazıyorum bende ama cevap vermiyor henüz toparlanamadı galiba çok zor oldu onun için Allahım yardımcısı olsun inşallah
Evet canım yaa inan içim sızlıyor böyle haberleri okuyunca tam oldu diyoruz korka korka sonra yine acı yine mutsuzluk.. bizlerin sınavı gerçekten çok ağır beterin beteri var yine de şükürler olsun halimize ama hayalkırıklığı yaşamak çok zor. Allah hepimize güç sabır versin ne olacağımız hiç belli değil sevinmekten bile korkuyoruz hep acaba var aklımızda şöyle rahatça bir ohh be diyemiyoruz Allah yardımcımız olsun
Ya kuzum benim inan nasıl mutlu ettin beni böyle düşündürüyorsam ne mutlu bana Allah razı olsun elimden geldiğince herkese destek olmaya çalışıyorum zor süreçlerden geçiyoruz bire bir yaşadığımız için anlıyoruz halimizden inşallah buradaki herkesin güzel haberlerini alacağız Allahın izniyle Amin kuzum benim amin hepimizin inşallah
Valla kuzum herkese pozitif enerji veriyorsun oyuzden surekli bakiyorum yazismalara insallah transverden sonra daha aktif yazarim buraya gelismeleri umarim hepimiz icin her sey cok guzel olur
Aynen canim hepiniz oylesiniz burda guzel birlik ve beraberlik var hep beraber mutlu oluyoruz yeri geliyor beraber uzuluyoruz ama insallah bundan sonra hep mutlu olacagimiz gunler olsun burasi iyi ki var
Evet canım yaa inan içim sızlıyor böyle haberleri okuyunca tam oldu diyoruz korka korka sonra yine acı yine mutsuzluk.. bizlerin sınavı gerçekten çok ağır beterin beteri var yine de şükürler olsun halimize ama hayalkırıklığı yaşamak çok zor. Allah hepimize güç sabır versin ne olacağımız hiç belli değil sevinmekten bile korkuyoruz hep acaba var aklımızda şöyle rahatça bir ohh be diyemiyoruz Allah yardımcımız olsun
Aynen öyle kuzum gerçekten çok zor süreçler hiçbirşeye insan tam anlamıyla sevinemiyor Allahım hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin sağlıklı bir şekilde kucaklarımıza alalım inşallah kuzum benim yineden ferah tutalım içimizi stres yapmyalım sende yap Allahın iziyle bebeğinin kokusunu aldığın günlerde gelecek sonsuz inanıyorum buna canım arkadaşım