• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Merhaba kizlar. Uzun suredir yazmadigimi farkettim. En son hamile oldugumu yazmisim. Sonra ikiz mi tek mi derken bebegim oldu 7 haftalik :anneadayı:
Mide bulantilarim vardi ama doktorum bana Gynosea verdi. Cok iyi geldi. Midesi bulananlar bi baksin bence
Herkes umarim iyidir
Allah tamamına erdirsin, sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, darısı da başımıza :)

Çok sağol. Allah mutlu mesut kucağına almayı nasip etsin. Sürece başladık bizde bakalım :)
Amin inşallah herkes beklediğine kavuşur
Amin inşallah cnm tsk ederim. Rabbim kimseyi evlat Hasretiyle yasatmasin herkese minik bebisler nasip etsin ins. Umarım pozitif olur ve burda paylaşırsın. :dua:

Ha tamam canım aynen o şekilde oluyor benimde dondurulmuşta tam adetin 18. günü olmuştu transferim sende hayırlısıyla al yavrunu/yavrularını inşallah :KK200: :dua:
Ayy insallah canim benim ne yuregi buyuk insansin sen hep yorumlarini okuyorumda baskalari icin seviniyorsun üzülüyorsun Allahim insallah gonlune gore versin kuzum:KK200:

Ayy insallah canim benim ne yuregi buyuk insansin sen hep yorumlarini okuyorumda baskalari icin seviniyorsun üzülüyorsun Allahim insallah gonlune gore versin kuzum:KK200:

Ya kuzum benim inan nasıl mutlu ettin beni böyle düşündürüyorsam ne mutlu bana Allah razı olsun elimden geldiğince herkese destek olmaya çalışıyorum zor süreçlerden geçiyoruz bire bir yaşadığımız için anlıyoruz halimizden inşallah buradaki herkesin güzel haberlerini alacağız Allahın izniyle :dua: Amin kuzum benim amin hepimizin inşallah :KK200: :KK19:

@Birkendim naptın canım nasılsın

Kuzum en son boş gebelik olduğu kesinleşmişti aynı merkeze gidiyoruz en son inşallah kürtaj olmama gerek kalmaz diyordu korkuyordu bayadır yazıyorum bende ama cevap vermiyor henüz toparlanamadı galiba çok zor oldu onun için Allahım yardımcısı olsun inşallah :dua: :110:

Kuzum en son boş gebelik olduğu kesinleşmişti aynı merkeze gidiyoruz en son inşallah kürtaj olmama gerek kalmaz diyordu korkuyordu bayadır yazıyorum bende ama cevap vermiyor henüz toparlanamadı galiba çok zor oldu onun için Allahım yardımcısı olsun inşallah :dua: :110:
:110:Evet canım yaa inan içim sızlıyor böyle haberleri okuyunca tam oldu diyoruz korka korka sonra yine acı yine mutsuzluk.. bizlerin sınavı gerçekten çok ağır beterin beteri var yine de şükürler olsun halimize ama hayalkırıklığı yaşamak çok zor. Allah hepimize güç sabır versin ne olacağımız hiç belli değil sevinmekten bile korkuyoruz hep acaba var aklımızda şöyle rahatça bir ohh be diyemiyoruz Allah yardımcımız olsun:dua::olamaz:

Ayen öyle bende katlıyorum sana dilek gönlü temiz naif çok iyi bir dost..İnşallah Rabbim dualarını kabul etsin canım arkadaşımın

Ya kuzum benim inan nasıl mutlu ettin beni böyle düşündürüyorsam ne mutlu bana Allah razı olsun elimden geldiğince herkese destek olmaya çalışıyorum zor süreçlerden geçiyoruz bire bir yaşadığımız için anlıyoruz halimizden inşallah buradaki herkesin güzel haberlerini alacağız Allahın izniyle :dua: Amin kuzum benim amin hepimizin inşallah :KK200: :KK19:
Valla kuzum herkese pozitif enerji veriyorsun oyuzden surekli bakiyorum yazismalara insallah transverden sonra daha aktif yazarim buraya gelismeleri umarim hepimiz icin her sey cok guzel olur :KK200::KK36:

Ayen öyle bende katlıyorum sana dilek gönlü temiz naif çok iyi bir dost..İnşallah Rabbim dualarını kabul etsin canım arkadaşımın
Aynen canim hepiniz oylesiniz burda guzel birlik ve beraberlik var hep beraber mutlu oluyoruz yeri geliyor beraber uzuluyoruz ama insallah bundan sonra hep mutlu olacagimiz gunler olsun:KK200: burasi iyi ki varEn Büyük KK:KK49:

:110:Evet canım yaa inan içim sızlıyor böyle haberleri okuyunca tam oldu diyoruz korka korka sonra yine acı yine mutsuzluk.. bizlerin sınavı gerçekten çok ağır beterin beteri var yine de şükürler olsun halimize ama hayalkırıklığı yaşamak çok zor. Allah hepimize güç sabır versin ne olacağımız hiç belli değil sevinmekten bile korkuyoruz hep acaba var aklımızda şöyle rahatça bir ohh be diyemiyoruz Allah yardımcımız olsun:dua::olamaz:

Aynen öyle kuzum gerçekten çok zor süreçler hiçbirşeye insan tam anlamıyla sevinemiyor Allahım hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin sağlıklı bir şekilde kucaklarımıza alalım inşallah kuzum benim yineden ferah tutalım içimizi stres yapmyalım sende yap Allahın iziyle bebeğinin kokusunu aldığın günlerde gelecek sonsuz inanıyorum buna canım arkadaşım :dua: :KK200:

Back
X