- 24 Şubat 2016
- 4.133
- 10.210
- 208
- Konu Sahibi kinalikadin
- #19.821
günaydın canım nasilsin mide bulantıları azaldimi birazGünaydın hanımlar güzel haberler alırız inşallah bu hafta
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın canım nasilsin mide bulantıları azaldimi birazGünaydın hanımlar güzel haberler alırız inşallah bu hafta
Saol kuzum devlet tamamını karşılamıyor değil mi ne kadar oldu ikisi ayrı ayrı? Birde kişiden kişiye değişse de ilaç fiyatları ne kadar tuttu acaba senin?Aynen canım değişmiyor fiyat. Benim hulusi hocada ilki devlet karşıladı diğerini ücretli yaptırdık.
Devlet yüzde 80 ini karşılıyor hem hastanenin hemde ilaçların. İlaçlar benim yüksek dozdu o değişiyor kişiden kişiye ama 2500 a yakım tuttu. İlki 3400 gibi birşeydi ücretliolan 5400Saol kuzum devlet tamamını karşılamıyor değil mi ne kadar oldu ikisi ayrı ayrı? Birde kişiden kişiye değişse de ilaç fiyatları ne kadar tuttu acaba senin?
Anladım canım RABB im emeklerinizi boşa çıkarmasın hayırlısıyla sağlıkla sıhhatle kucağınıza almayı nasip etsin, çok zor bir süreç geçirdin hepimize hem destek hem umut oldun inşAllah muradına umutlu mutlu kavuşursunDevlet yüzde 80 ini karşılıyor hem hastanenin hemde ilaçların. İlaçlar benim yüksek dozdu o değişiyor kişiden kişiye ama 2500 a yakım tuttu. İlki 3400 gibi birşeydi ücretliolan 5400
Olmaz inşallah canım.Beni 11 den sonra aldilar.kanamam da oldu insallah sıkıntı olmaz.
Valla zormuş inşallah tez vakitte atlatirim ama çeken herkese Allah yardım etsin.Canım coook gecmis olsun. Ben pko olmadigim halde gecirdim ohss. Karnım davul gibiydi büyük ve gergin kasıklarda ağrılar nefes almakta zorlukbol bol su ve protein Çabucak atlat inşallah
Amin inşallah canım rabbim hepimizin emeğinin karşılığını versinÇok geçmiş olsun rabbim emeklerinin karşılığını hayırlısı ile nasip etsin inşallah
Kızlar bende dün keseyi gördüm çok şükür Rabbime iki tane de olabilir dedi herhalde diğerinden çok ümitli değil ama nasip tabii. Kalp atışını duyamadık başlamış dedi artık görüntüden mi anladı bilemeyecem ama kulakla duyamayız dedi bende o kadar bekleyince duyarım sanmıştım ama bir hafta sonra tekrar gidecem daha net duyarız daha çok küçük dedi bakalım. Allah yardımcımız olsun. İnşallah hepimiz sağlıkla anne olur evlatlarımıza kavuşuruz. Hep dualarımdasınız. Umarım benimde sağlıkla devam eder Rabbime emanet..
Hoşgeldinn, umarım olumlu haberlerini alırız :)Ben de geldim burdayiiimmm19 temmuza transfer var insallahhhhh
becidina benimde opum vardi 8 yumurtam toplanmis.insallah herkes cok mutli olur ve guzel sonuclar elde ederiz.
Selamlar, ben adetimi bekliyorum folik asit kullanıyorum sadece. Yemene içmene de dikkat edersen iyi olur, ben beklemekten çok yorulduğum için sürekli abur cubur yemek istiyorum :)Selam kızlar kısmetse Ağustos ayında 4.tüp bebek tedavime başlayacağım başlamadan önce kullanmamı önereceginiz bir şey var mı Rabbim kimsenin emeğini boş çıkarmasın
Günaydın hanımlar güzel haberler alırız inşallah bu hafta
Amin canım Allah razı olsun kuzum. Bende sizlere ümit olabilirim inşallah pes etmek yok hiç. Hepimiz sağlıkla anneliği yaşarız inşallahAnladım canım RABB im emeklerinizi boşa çıkarmasın hayırlısıyla sağlıkla sıhhatle kucağınıza almayı nasip etsin, çok zor bir süreç geçirdin hepimize hem destek hem umut oldun inşAllah muradına umutlu mutlu kavuşursun![]()
Allah razı olsun kuzum. Sizlerde hep dualarımdasınız inşallah anneliği hepimiz sağlıkla tadarız Rabbim nasip eder inşallahAyy çok sevindim, umarım 2 tanesi de seninledir. Sağlıkla kucağına alman nasip olur inşallah, bütün acılarını unutmana az kaldı arkadaşım, darısı bizim de başımıza :)
Hoşgeldinn, umarım olumlu haberlerini alırız :)
8 yumurta gayet iyi, hepsi kaliteli embriyo olarak devam eder umarım :)
Selamlar, ben adetimi bekliyorum folik asit kullanıyorum sadece. Yemene içmene de dikkat edersen iyi olur, ben beklemekten çok yorulduğum için sürekli abur cubur yemek istiyorum :)
Günaydınn, umarımm güzel haberler alacağımız bir hafta olur.
Allah razı olsun kuzum. Sizlerde hep dualarımdasınız inşallah anneliği hepimiz sağlıkla tadarız Rabbim nasip eder inşallah![]()
Maşaallah çok sevindim kaç folükül vardı tedavinin başında kaçı toplandıAllah razı olsun kuzum. Sizlerde hep dualarımdasınız inşallah anneliği hepimiz sağlıkla tadarız Rabbim nasip eder inşallah![]()
iyim Kuzum ev iş uğraşıyorum valla pzrtesi tkrr gtcem kan vermeye çarşamba günü gittiğimde 3340dan 1069 düşümüştü ♡♡ sen nslsn kuzum
İnşallah canım inşallah Allah nasip eder. Olumlu olmak çok önemli dualarımda hep varsınızÇok şanslıyız, bizim için dua eden halimizden anlayan kişiler var, hamilelerin duası olurmuş. Ben de bu sefer olumlu sonuçlar alacağım gibi hissediyorum. Hakkımızda hayırlısı olsun :)
Cnm valla buraya eskisi kadae giremiyorum acikcasi msjlarima cvp gelmeyince girmek gelmiyor icimden bi sana hal hatir sorup cikiyorum cok kalabalkk arafa kayniyor galiba msjlarim
Saol canım herkese nasip olur inşallah. Ona takılmamak lazım her bünye farklı benim iki tane embriyom kalmıştı on tane toplandı. Herkeste aynı durum olmaz. Önemli olan kalitesi bir tane olsa da önemli değilmişMaşaallah çok sevindim kaç folükül vardı tedavinin başında kaçı toplandı
Selam kızlar keseyi gördüm çok şükür çok minik dahaestrafem ve progestanı kaçıncı haftada kestınız
Cnm bende bugün gördüm kesemi.RABBİM nasip edrse iki hafta sonra kalp atışı için gidicem.estrofemi kesti progestana devam ediyorum.insallah kalp atislarinida duymak nasip olur.![]()
Amin canım inş darısı başınaCanım çok sevindim darısı kalp atışına inşallah![]()
![]()
Kızlar bende dün keseyi gördüm çok şükür Rabbime iki tane de olabilir dedi herhalde diğerinden çok ümitli değil ama nasip tabii. Kalp atışını duyamadık başlamış dedi artık görüntüden mi anladı bilemeyecem ama kulakla duyamayız dedi bende o kadar bekleyince duyarım sanmıştım ama bir hafta sonra tekrar gidecem daha net duyarız daha çok küçük dedi bakalım. Allah yardımcımız olsun. İnşallah hepimiz sağlıkla anne olur evlatlarımıza kavuşuruz. Hep dualarımdasınız. Umarım benimde sağlıkla devam eder Rabbime emanet..
Kızlar günaydın
Sabah kalktım idrar yolu enfeksiyonu olmuşum tam da yumurtam yeni çatlamış Ken ben doğal yolla hamile kalmak için uğraşırken olana bakarmısınıznasip olmayacaksa Rabbim bişiler vesile kılıyor işte
yine de bir umut döllenme varsa zarar vermeyecek ilaç var mı kızlar
Eki Görüntüle 2163775 Kızlar günaydın yine test yaptım bugün 8.gün 6. Gündeki testten baya koyu çıktı çok şükür hayırlısıyla sağlıkla devam eder inşallah![]()