• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aynen canım değişmiyor fiyat. Benim hulusi hocada ilki devlet karşıladı diğerini ücretli yaptırdık.
Saol kuzum devlet tamamını karşılamıyor değil mi ne kadar oldu ikisi ayrı ayrı? Birde kişiden kişiye değişse de ilaç fiyatları ne kadar tuttu acaba senin?

Saol kuzum devlet tamamını karşılamıyor değil mi ne kadar oldu ikisi ayrı ayrı? Birde kişiden kişiye değişse de ilaç fiyatları ne kadar tuttu acaba senin?
Devlet yüzde 80 ini karşılıyor hem hastanenin hemde ilaçların. İlaçlar benim yüksek dozdu o değişiyor kişiden kişiye ama 2500 a yakım tuttu. İlki 3400 gibi birşeydi ücretliolan 5400

Devlet yüzde 80 ini karşılıyor hem hastanenin hemde ilaçların. İlaçlar benim yüksek dozdu o değişiyor kişiden kişiye ama 2500 a yakım tuttu. İlki 3400 gibi birşeydi ücretliolan 5400
Anladım canım RABB im emeklerinizi boşa çıkarmasın hayırlısıyla sağlıkla sıhhatle kucağınıza almayı nasip etsin, çok zor bir süreç geçirdin hepimize hem destek hem umut oldun inşAllah muradına umutlu mutlu kavuşursun :nazar::dua::KK68:

Beni 11 den sonra aldilar.kanamam da oldu insallah sıkıntı olmaz.
Olmaz inşallah canım.
Canım coook gecmis olsun. Ben pko olmadigim halde gecirdim ohss. Karnım davul gibiydi büyük ve gergin kasıklarda ağrılar nefes almakta zorluk:KK43: bol bol su ve protein Çabucak atlat inşallah
Valla zormuş inşallah tez vakitte atlatirim ama çeken herkese Allah yardım etsin.
Çok geçmiş olsun rabbim emeklerinin karşılığını hayırlısı ile nasip etsin inşallah
Amin inşallah canım rabbim hepimizin emeğinin karşılığını versin

Kızlar bende dün keseyi gördüm çok şükür Rabbime iki tane de olabilir dedi herhalde diğerinden çok ümitli değil ama nasip tabii. Kalp atışını duyamadık başlamış dedi artık görüntüden mi anladı bilemeyecem ama kulakla duyamayız dedi bende o kadar bekleyince duyarım sanmıştım ama bir hafta sonra tekrar gidecem daha net duyarız daha çok küçük dedi bakalım. Allah yardımcımız olsun. İnşallah hepimiz sağlıkla anne olur evlatlarımıza kavuşuruz. Hep dualarımdasınız. Umarım benimde sağlıkla devam eder Rabbime emanet..

Ayy çok sevindim, umarım 2 tanesi de seninledir. Sağlıkla kucağına alman nasip olur inşallah, bütün acılarını unutmana az kaldı arkadaşım, darısı bizim de başımıza :)

Ben de geldim burdayiiimmm:-) 19 temmuza transfer var insallahhhhh
Hoşgeldinn, umarım olumlu haberlerini alırız :)

becidina becidina benimde opum vardi 8 yumurtam toplanmis.insallah herkes cok mutli olur ve guzel sonuclar elde ederiz.

8 yumurta gayet iyi, hepsi kaliteli embriyo olarak devam eder umarım :)

Selam kızlar kısmetse Ağustos ayında 4.tüp bebek tedavime başlayacağım başlamadan önce kullanmamı önereceginiz bir şey var mı Rabbim kimsenin emeğini boş çıkarmasın
Selamlar, ben adetimi bekliyorum folik asit kullanıyorum sadece. Yemene içmene de dikkat edersen iyi olur, ben beklemekten çok yorulduğum için sürekli abur cubur yemek istiyorum :)

Günaydın hanımlar güzel haberler alırız inşallah bu hafta

Günaydınn, umarımm güzel haberler alacağımız bir hafta olur.

Anladım canım RABB im emeklerinizi boşa çıkarmasın hayırlısıyla sağlıkla sıhhatle kucağınıza almayı nasip etsin, çok zor bir süreç geçirdin hepimize hem destek hem umut oldun inşAllah muradına umutlu mutlu kavuşursun :nazar::dua::KK68:
Amin canım Allah razı olsun kuzum. Bende sizlere ümit olabilirim inşallah pes etmek yok hiç. Hepimiz sağlıkla anneliği yaşarız inşallah:KK200::dua:

Ayy çok sevindim, umarım 2 tanesi de seninledir. Sağlıkla kucağına alman nasip olur inşallah, bütün acılarını unutmana az kaldı arkadaşım, darısı bizim de başımıza :)

Hoşgeldinn, umarım olumlu haberlerini alırız :)

8 yumurta gayet iyi, hepsi kaliteli embriyo olarak devam eder umarım :)

Selamlar, ben adetimi bekliyorum folik asit kullanıyorum sadece. Yemene içmene de dikkat edersen iyi olur, ben beklemekten çok yorulduğum için sürekli abur cubur yemek istiyorum :)

Günaydınn, umarımm güzel haberler alacağımız bir hafta olur.
Allah razı olsun kuzum. Sizlerde hep dualarımdasınız inşallah anneliği hepimiz sağlıkla tadarız Rabbim nasip eder inşallah:dua:

Allah razı olsun kuzum. Sizlerde hep dualarımdasınız inşallah anneliği hepimiz sağlıkla tadarız Rabbim nasip eder inşallah:dua:

Çok şanslıyız, bizim için dua eden halimizden anlayan kişiler var, hamilelerin duası olurmuş. Ben de bu sefer olumlu sonuçlar alacağım gibi hissediyorum. Hakkımızda hayırlısı olsun :)

iyim Kuzum ev iş uğraşıyorum valla pzrtesi tkrr gtcem kan vermeye çarşamba günü gittiğimde 3340dan 1069 düşümüştü ♡♡ sen nslsn kuzum

Anladım canım inşallah biran önce sıfırlanır değerlerin bende çok şükür daha iyiyim sıfırlandı değerlerimde kananamda bitti :KK200: :dua:

Çok şanslıyız, bizim için dua eden halimizden anlayan kişiler var, hamilelerin duası olurmuş. Ben de bu sefer olumlu sonuçlar alacağım gibi hissediyorum. Hakkımızda hayırlısı olsun :)
İnşallah canım inşallah Allah nasip eder. Olumlu olmak çok önemli dualarımda hep varsınız:dua:

Cnm valla buraya eskisi kadae giremiyorum acikcasi msjlarima cvp gelmeyince girmek gelmiyor icimden bi sana hal hatir sorup cikiyorum cok kalabalkk arafa kayniyor galiba msjlarim

Evet kuzum baya kalabalık oldu ondandır muhtemelen ama yaz yinede canım benim özletme kendini :KK200: :KK19:

Maşaallah çok sevindim kaç folükül vardı tedavinin başında kaçı toplandı
Saol canım herkese nasip olur inşallah. Ona takılmamak lazım her bünye farklı benim iki tane embriyom kalmıştı on tane toplandı. Herkeste aynı durum olmaz. Önemli olan kalitesi bir tane olsa da önemli değilmiş

Cnm bende bugün gördüm kesemi.RABBİM nasip edrse iki hafta sonra kalp atışı için gidicem.estrofemi kesti progestana devam ediyorum.insallah kalp atislarinida duymak nasip olur.:anneadayı::dua:

Canım benim oh çok şükür görmüşsün keseyi sağlıkla devam etsin kalp atışınıda duy inşallah kuzum benim Allahım kucağına almayıda nasip etsin :KK200: :dua:

Kızlar bende dün keseyi gördüm çok şükür Rabbime iki tane de olabilir dedi herhalde diğerinden çok ümitli değil ama nasip tabii. Kalp atışını duyamadık başlamış dedi artık görüntüden mi anladı bilemeyecem ama kulakla duyamayız dedi bende o kadar bekleyince duyarım sanmıştım ama bir hafta sonra tekrar gidecem daha net duyarız daha çok küçük dedi bakalım. Allah yardımcımız olsun. İnşallah hepimiz sağlıkla anne olur evlatlarımıza kavuşuruz. Hep dualarımdasınız. Umarım benimde sağlıkla devam eder Rabbime emanet..

Ya işte bu aldığım en güzel haber kuzum benim nasıl mutlu oldum çok şükür Allahıma bugünleride gösterdi bu sevincide yaşattı bize :dua: Doktor başladığını görmüştür daha çok minik olduğu için dinletmiyorlar kuzum onuda duyacaksın 1 hafta sonra Allahım sağlıklı bir şekilde devam ettirsin inşallah güzel yürekli arkadaşım benim inşallah haftaya 2 sininde kalp atışını duyarsın genelde biri hep 1 hafta önce geliyor o yüzden tam görememiştir canım Allahım o güzel gönlüne göre versin inşallah hep dualarımdasın çok mutlu oldum gerçekten sabah sabah muhteşem bir haber oldu benim için iyiki varsın kuzum :KK200: :dua: :anneadayı: :KK19:

Kızlar günaydın
Sabah kalktım idrar yolu enfeksiyonu olmuşum tam da yumurtam yeni çatlamış Ken ben doğal yolla hamile kalmak için uğraşırken olana bakarmısınız :KK70: nasip olmayacaksa Rabbim bişiler vesile kılıyor işte :KK66: yine de bir umut döllenme varsa zarar vermeyecek ilaç var mı kızlar

Kuzum bence hiç ilaç kullanma sadece bol su içerek 2 günde atlatırsın bendede çok oluyordu tek faydası da su ve yoğurt olmuştu geçer inşallah :KK200: :dua:

Eki Görüntüle 2163775 Kızlar günaydın yine test yaptım bugün 8.gün 6. Gündeki testten baya koyu çıktı çok şükür hayırlısıyla sağlıkla devam eder inşallah ❤️

Maşallah canım iyice koyulaşmış kan da çok güzel değerler çıkacak gibi Allahın izniyle Rabbim devamınıda getirsin sağlıklı bir şekilde inşallah :KK200: :dua:

Back
X