• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlarrrr Merhaba ben geldimmmm :KK54:
Dlk2606 Dlk2606 kuzumm etiket yapmışsın düşünmüşsün çok sağoll kafa dağıtıyorum valla iyiym çok şükürr sen nasılsın cnm benmm :KK200:
kinalikadin kinalikadin kuzucumm bebiş iyi dimii kalp atışlarını dinlediniz mii:dua:
@Egehanezra sen neler yapıosn kuzucumm :KK49:
Aklıma gelmeyen arkadaşlarım umarım herkes iyidir :KK54:

Oyy kuzum Allah iyilik versin hep böyle mutlu ve enerjik ol inşallah bende iyiyim çok şükür canım benim :KK200: :KK54:

Sıkıntı yok dimi canm güzel gidiyor :KK200: Bende iyi valla yarın görüşmeye çağırdılar bizide hoca ile görüşeceğiz negatiften sonra gitmemiştik daha hiç. Ben hızlı toparladım Allah sağlık versin zamanı varmış demekki diyip geçiyorum. Allah sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin cnm cümlemize :dua: Hemen tedaviye başlamak istemiyorum maddi manevi toparlanıp başlama düşüncesindeyim bakalım. Önce bi tatil yapim sonra inşallah :)

En güzeli canım benim gez dolaş kafanı dağıt herşey gönlünce olsun inşallah belkide aynı anda başlarız tedaviye :KK200: :KK66:

Günaydın kızlar, Pazar günü opu sonrası yaşadığım şişlik ve sancılar hala var. Sanci azaldı ama devam, şişlik ise arada artıyor arada azalıyor bir garip hallerde. Geçmeyecek mi bu acaba :KK12:
Gecmis olsun oncelikle ohss olmussunuz merkezinizle ve doktorunuzla gorusun derim ben de yasadim gercekten zor ve ben iki gunde bir serum takildim bir haftaboyunca

Merhaba hanimlar yeni üye oldum ilkkez yaziyorm rabbim emeklerimizi bosa cikarmasin insallah benim bugun 6.gunun 5.gun embiriyosu transfer edildi idrar testi yaptim cikmadi sizce cokmu erken

Merhaba canım amin inşallah Allahım sanada pozitif sonuçlar almayı nasip etsin inşallah :dua: Benim 2 adet 5. gün embriyosuydu eşimin ısrarıyla 6. gün erken gebelik testi yaptım silik bile çıkmadı ama 9. gün koyu bir şekilde çıktı seninde öyle olur inşallah hiç stres yapma ben üzülmedim çıkmadığında biliyordum çıkmayacağını henüz çok erken canım :KK200:

Tüp bebek doktorumla da görüştük. Kese var ama küçük dedi. Bhcg değerime göre kese ancak o kadar olurmuş zaten. Artık biraz içim rahatlayabilir mi dedim , evet için rahatlasın gebesin dedi. Elimde 3 iğnem kaldı onları da yaptırıp sonra jel ile devam edeceğiz. İnşallah her şey güzel ve sağlıklı ilerler :dua: Haftaya cuma tekrar gideceğiz .

Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah :dua:

Canım çok sevindim çok şükür zaten kesede hızla büyür cuma gününe kadar darısı kalp atışına artık sağlıkla devam etsin inşallah :KK200: :dua:

Merhaba canım amin inşallah Allahım sanada pozitif sonuçlar almayı nasip etsin inşallah :dua: Benim 2 adet 5. gün embriyosuydu eşimin ısrarıyla 6. gün erken gebelik testi yaptım silik bile çıkmadı ama 9. gün koyu bir şekilde çıktı seninde öyle olur inşallah hiç stres yapma ben üzülmedim çıkmadığında biliyordum çıkmayacağını henüz çok erken canım :KK200:
Bazilarinin cikmis bende duramadim tabiki yaptim pisman oldum ama iş isten gecmisti insallah oledir pek umudum kalmadi ama rabbim nasip ederse insallah diyorm

Hepinize selam kızlar, bugün embriyolarimizin 5ide sağlamdı yarın arayacsklar inşallah sağlam olurlarsa genetik incelemeye gönderilecek sorunsuz olursa testler, cuma transfer olacak. Rabbim hepimize hayırlı güzel sonuçlar versin

Canım benim inşallah hepside sağlam bir şekilde geri gelecekler yavrunda sımsıkı tutunacak sana Allahın izniyle :KK200: :dua:

Arkadaşlar bişey soracağım ortalama olarak tüp bebek fiyatı ne kadar

Canım özelde yaptırırsan 5000-10000 arası oluyor tabi 5000 falan da raporlu olursa genelde öyle yani oturduğun şehire ve merkeze göre de değişebilir

Benim de şişlik var karnımda ve bağırsak problemim var maalesef.
Bağırsak problemi ilk iki gün vardı şimdi daha iyi ama o kadar çabuk geçmiyormuş onu anladık
Allah şifa versin canım geçecek elbet
Allah razı olsun inşallah.
canim zmanla geciyor . hemen bir kaç günde geçecek bisey değil . bazen az hissediyorsun bazen fazla . gün içinde ictigin su ile yaptığın idrarı karşılaştır.
Dün epey normale döndü idrara çıkışim, ben daha çabuk geçeceğini düşünmüştüm
Günaydın, şişlik biraz uzun sürmüştü bende de. 5. gün tamamen geçmişti etkileri. Cumartesi olmuştum pazartesi işe gidebilmiştim ama hayatımı engelleyecek kadar değildi. Sende daha çok oldu sanırım.
Her türlü yan etkiyi en üst seviyede yaşarım insan sanırım. 4. Gün bugün.
Benim 15 yumurtam toplanmıştı OPU’dan çıkıp uyanınca şiddetli kasık ağrım oldu ama ağrı kesiciyle geçti ve 8-10 gün sürdü şişkinliğim , baskı oluyordu sağa sola dönerken , oturup kalkarken. Bol su iç canım , gün geçtikçe hafifleyecek
İnşallah hafifleyecek bol su içiyorum gören hamile misin demese iyi olurdu
Gecmis olsun oncelikle ohss olmussunuz merkezinizle ve doktorunuzla gorusun derim ben de yasadim gercekten zor ve ben iki gunde bir serum takildim bir haftaboyunca
Şehir dışındayım o kadar kotu değilim diye düşündüm ama ilk gün gerçekten kötü geçti. Cuma ya dr a gideceğim inşallah azalmış olur o zamana.

Sağolun hepiniz kızlar:KK19:

Merhaba arkadaşlar, 2 gündür başka konuda bir moral bozuntusunda bir şey yazmadım. Ama okuyordum, nasılsınız? Herkese hayırlı, mutlu akşamlar dilerim. Yarın akşam 19 da kalp atışı duymaya gidicez, umarım en az birini duyabilirim, ikincisini de duyarsam çok mutlu olucam. :dua:

Benim adağım vardı, sizce sağlıkla doğduktan sonra mı kesilmeli? Yoksa adağı yerine getirmek belki sağlıklı doğmalarına da katkıda bulunur, ne dersiniz?

Merhaba canım inşallah ikisininde kalp atışını duyarsın sağlıkla devam eder inşallah :dua: Bende doğduktan sonra kesilmesi daha iyi diye biliyorum Allah kabul etsin canım :KK200:

Günaydın kızlar, huzurlu, pozitif ve mutlu haberler alacağımız bir gün olsun inşallah :)

Günaydın canım amin inşallah :dua:

Günaydın kızlar, Pazar günü opu sonrası yaşadığım şişlik ve sancılar hala var. Sanci azaldı ama devam, şişlik ise arada artıyor arada azalıyor bir garip hallerde. Geçmeyecek mi bu acaba :KK12:

Günaydın kuzum hemen bir anda geçmiyor o şişlik vücut iğnelerin etkisini hemen atamıyor o yüzden yani kuzum bol su içmeye çalış ilaçda kullanıyorsan onlarda tetikliyor iyice :KK200: Sabret geçecek inşallah :KK68:

Bazilarinin cikmis bende duramadim tabiki yaptim pisman oldum ama iş isten gecmisti insallah oledir pek umudum kalmadi ama rabbim nasip ederse insallah diyorm

Canım kişiden kişiye değişiyor hiç kaybetme sakın umudunu stres yapma inşallah çift çizgiyi göreceksin sende Allahın izniyle yavruna iyi bak kötü düşünme güzel düşünmeye çalış :KK200:

İnşallah canım sağlıkla hayırlısıyla devam etsin . Rabbim önce sizlere , sonra isteyen herkese nasip etsin inşallah :dua:

Allah razı olsun canım benim amin inşallahh :dua: :KK200:

Merkezini ara bilgi ver. Gerekirse hastaneye git. Su toplamis olabilirsin. Bol sivi al ve yürü biraz

Günaydın canım amin inşallah :dua:

Günaydın kuzum hemen bir anda geçmiyor o şişlik vücut iğnelerin etkisini hemen atamıyor o yüzden yani kuzum bol su içmeye çalış ilaçda kullanıyorsan onlarda tetikliyor iyice :KK200: Sabret geçecek inşallah :KK68:
Haklısın acele ediyorum canım geçecek inşallah
Merkezini ara bilgi ver. Gerekirse hastaneye git. Su toplamis olabilirsin. Bol sivi al ve yürü biraz
Kendi dr um yurt dışında ben de şehir dışındayım çok çok ileri seviyede değil diye uğraşmak istemedim. Bol sıvı alıyorum ama yürüyüş maalesef biraz artirayim

Back
X