Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
2018'de Tüp Bebek Yaptıranlar, Yaptıracaklar buraya
Gozun aydin canim Allah senden omur boyu hic ayirmasin saglikla sihatle sunnet oldugu gunu asker oldugu gunu damat oldugu gunude gorursunuz insallah gozunuz aydin cok duygulandim izlerken Rabbim herkese tatdirsin.
Oyy kuzum maşallah çok sevindim. Rabbim anali babalı buyutsun sağlıkla buyusun minik prens sonunda kavuştun cnm bnm. Rabbim bizlerede o günleri nasip etsin inşallah. Duaların için bizi unutmadigin için teşekkürler... seviliyorsun...
Dr maşallah evin temizliğini bile düşünüyor bak ne kadın ama
Suyun gelmesi çok garip hakikaten birden bardaktan boşalıyor gibi ablamda gözümle gördüm çok şaşırdım ama ilaçla düşük yaptığımda 12 haftalık ona bile benimde suyumn benzer şekilde gelmişti tanıdım yani.
Sağlıkla biz de kavuşalim inşallah sıra kimde kızlar hadi bakalım herkes siraya tez vakitte inşallah hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip olsun
Cnim haklisinda ama ışte söz geciremiyirum kendime,bu yerde yanlışlık mi yapıyorum bilmiyirum sürekli dalgalı seyrediyor.sen nasilsin hazırlıklar bitti galiba. ben daha bi gecelik takımı tek aldım.
Arkadaşım sorma uğraşıp duruyoruz, genetikte sorun çıkmadı, NGS'de sorun çıkmadı, CD 56 yapılacakmış ilk adetinle gel dedi doktorum. Aylardır bekliyoruz biz de, neden olmadığını tespit edemiyorlar. Sen nasılsın?