Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Uyku gelmiyor öğlenleri ara ara uyuyom gece hiç yok arada mide yanması kasımda ağrı gaz uyku bozuldu
Vücudum ateş atıyor . Saçımı çeşmeden akan buz gibi suyla yıkadım inşallah hasta olmam Halimi hiç iyi görmüyorum . Temmuz anneleri grubuna bakıyorum herkesin midesi bulanıyor başı dönüyor uykusu geliyor .. Benim de tam zıttı . Bebem enerji mi veriyor ne

Şikayetlenmeyelim pleasee bak yerinde olmak için takla atanlar var burda
Ben senin uykusuzluğuna eşlik ederim
Aynen şikayetçi değilim kuzum biraz sıkıldım ama bide sabırsızlık salı randevum var uyku girmiyor ole düşünüyorum

Ay canım aynen bende öyle ama mutluluk karışık bisiler

Şuan bir belirtimi daha hissetmiş bulunmaktayım sol tarafım seğiriyor tam kasıklar değil ama biraz yukarısı
Benimde hamilelikte tekbelirtim buydu canım tabi iştah artışıda vardı ben pek farketmedim ama etrafımdaki herkez farketmişti afedersin aöa doymuyodum hayvan gibi yoyodum seğirme şekli ise şöyleydi sanki pıt pıt bişey atıyodu hatta kistmi oldu falan demiştim bide test yapmadan bi gün önce göbek deliğim çok sızlıyodu hatta herhalde göbeğim düştü demiştim kaynanama

Benimde göbekte dikisim var ona bagliom ama sızlıyor ara ara

Şuan aslında pek belirtim yok ama böyle ara ara dinleyince kendimi çıkıyor. Bazen baş dönmesi oluyor oda anlık kafamı çevirince falan kasık batmalarim 2 3 sn sürüp geçiyor iştah açıklığı var ve gögüslerim ağrıyor hiç geçmeden ağrıyor ilk belirtim buydu hiç geçicek gibide durmuyor zaten

Benimde göbekte dikisim var ona bagliom ama sızlıyor ara ara
Evet benim çok sızlamıştı ama 8 hafta hiç midem bulammamıştı kendime ben nasıl hamileyim bile diyodum şimdi tekrar hamile kalsam midem bulansın varsın yorgun olayım uykusuz olayım tekrar çok istiyorum ama bakalım rabbim 2 ciyi nasibime ne zaman yazmış bekleyip göreceğiz

Hiç bir adet belirtisi yaşamamıştım o zaman acaba ı dedim ama çünkü ben regliye yakın 10 gün falan göğüslerim ağrırdı bacaklarım uyuşurdu hiç biri olmamıştı göz seğirmesi gibi kasığımda pıt pıt oynamalar oluyodu ama benim abartılı oluyodu yani göz seğirmesi gibi ama sürekli vücudumda seğirmeler olduğu için bunu hamilelih belirtisi diye yormamıştım hakkında hayırlısı neyse o olsun inşallah

İnşallah en kısa zamanda güzel haberleri alırsın canım

A
Aynen bende de mide bunaltisi yok arada olur gider mide çok yanar oda ilaç iciom doktorun verdiği inşallah alırsın canım sende nasip eder rabbim

İnşallah canım reglimi kürtajın 37 günü oldum bi bitsin de bi bismillah diyip tekrar bekleyelim rabbim anlımıza ne zaman yazmış göreceğiz zaman zaten su misali akıp gidiyo
Aynen benimde ole olacağına inanıyorum ama nezman verecek rabbim bekliyordum hayırlısı

A

Aynen bende de mide bunaltisi yok arada olur gider mide çok yanar oda ilaç iciom doktorun verdiği inşallah alırsın canım sende nasip eder rabbim
Amin canım çok sağol diğer yavrum çok çabuk gelmişti inşallah 2 ci meleğim çok bekletmez rabbim acılarımı hafifletecek hediyemi yollar tez zamanda bu sefer her anımın tadını çıkartıcam hamilelikte rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin

Ben herşeyi paylasirim sizle inşallah hamile olduğumdan beri burdayım inşallah yine beraber oluruz iyi arkadaşlıklar ve morel oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…