Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar sabah kalktım biraz akıntının içinde pembemsi kahverengimsi akıntı da vardı galiba adet oluyorum daha ağrısı başlamadı ama. Birazdan da doktora gitcem bugün patoloji sonuçlarım çıkıyo dua edin kötü birşey çıkmasın

İNŞ CAANIM ALLAH YARDIMCIN OLSUN

G
güzel haberlerle gel inşllah tahlillerin de temiz çoktan inşllah

Günaydın kızlar, Cumartesi günü keseyi görmek için doktora gittik, bebişler bize süpriz yaptı doktor iki kese gördüğünü söyledi.
İkiz annesi oluyorum galiba bazen 3. ayda ikinci kese kaybolabiliyor dedi. Rabbimden hayırlısını istiyorum ikizsede teksede hayırlısı olsun. Kalp atışlarını duyacağım günü sabırsızlıkla bekliyorum.

Kızlar sonunda ovulasyonda çift çizgi gördüm az önce. Zaten dün gece su gibi akinti olmaya başlamıştı sabah da göğüs ağrısı ile uyandım. Ama şu an silik galiba bundan sonra ne yapmamız lazım ilk defa deniyorum ovulasyon testi ne zamanla ilişki olmalı hiçbir fikrim yok şuan koyulasmasini bekleyecek miyim acaba?

Eklentiler

• 20171120_095303-min.webp
    2,4 KB · Görüntüleme: 61
AY CANIM HAYIRLISI OLSUN ALLAH KALBINE GÖRE VERSIN NELER YAPTIN AY İÇİNDE SÖYLE HEMEN BENDE DENICEM :)

GÜNAYDIN KIZLAR BENIMDE REGLİ BİTTİ IKI UC GUN OLDU DUN AKSAM ASIRI BI SANCI MIGDE BULANTISI OLDU YANI ADETIM YENI BITMIS OLMASA HAMILEYIM DICEM ACABA ERKEN YUMURTLAMA FALAN OLDU MU DIYE DÜŞÜNÜYORUM
Günaydın canım Adetin normal adet gibimiydi peki canım. Adet bitiminde de çalışın bence
Ay ne güzell Allah sağsalim kucağınıza almayı nasip etsin

Ben de her ay diyorumki bu sefer düşünmek yok hayatı akışına birakcam olursa olur, ama eşim her saat başı arar sorar belirti var mı kendini nasıl hissediyosun eve gelir karnima dokunur hep çoğul konuşur gel de düşünme kafaya takma hakkımızda hayırlısı olsun inşallah canım

Çok güzel haber hayırlı olsun tekrar canım birşey sorucam keresiyiz göremeye nezaman gitmek lazım burda beta hcg yok bende kese oluşunca gidip göreyim diyorum 4 kasım yumurtlama olduğu gündü

Günaydın canım Adetin normal adet gibimiydi peki canım. Adet bitiminde de çalışın bence

Ay ne güzell Allah sağsalim kucağınıza almayı nasip etsin

ADET NORMALDI HATTA ADETLYKEN DOKTORA GTTIM REGLIDEN BI GUN ÖNCEDE ILSKI YASADIK REGLIYKEN BETA 2 CIKTI HAATTA INSANIN AKLINA HERSEY GELIYO BENDE ANLAMADIM EVET BEN YINE DE DEVAM EDEYIM ÇALIŞMALAARA

Gitmedimmmmm gitmiyorummm Haftaya pazartesi takipli doktoruma gideceğimm azıcık büyüsün bakalım ne olduğu çıkar meydana
Hayirlisi cnm bende oyle hemen doktora gitmemeyi dusunuyordum 8 haftalik falan olana kadar ama o zamanda sikinti oluyormus galiba senin kac haftalik olacak?

Zaten adamin bisey dedigi yok onlara gore ne var ki canlarina minnet oh yengecte duygusal kaprisli falan filan sen nerden buldun bu burclari ama ben oglakla cok iyi anlasirim ha
Kocla oglak anlasamaz die biliyorum ama uyumu yakaladimida kopamazmis benim esim koc ama sukur bi sikintimiz yok

ADET NORMALDI HATTA ADETLYKEN DOKTORA GTTIM REGLIDEN BI GUN ÖNCEDE ILSKI YASADIK REGLIYKEN BETA 2 CIKTI HAATTA INSANIN AKLINA HERSEY GELIYO BENDE ANLAMADIM EVET BEN YINE DE DEVAM EDEYIM ÇALIŞMALAARA
Aynen canım devam et sen ne olcağı hiç belli olmuyor hayırlı zamanda hayırlı haberini al inşallah bebeğinin

Hayirlisi cnm bende oyle hemen doktora gitmemeyi dusunuyordum 8 haftalik falan olana kadar ama o zamanda sikinti oluyormus galiba senin kac haftalik olacak?
Ne gibi sıkıntı oluyormuş ki acaba bende gitiğimde takvime göre tabi 6 haftalık falan olcakta ondan sordum

Ne gibi sıkıntı oluyormuş ki acaba bende gitiğimde takvime göre tabi 6 haftalık falan olcakta ondan sordum
Ben burda 8.haftada gidecem dedim bi bayan sakin oyle bi hataya dusme ben dustum tuplerimden birini kaybettim dedi. Dis gebelikmis sikinti oluşturmuş erkn gidip baktirmadigi icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…