- 18 Mart 2011
- 9.317
- 32.308
- 748
Önümüzdeki ay pozitif olsun inşallahhhAttım canım tertemiz negatif :)))))
kızlarrrr şimdik benim bata 10 gün var.. geçen cumartesi çatlatma iğnesi oldum.. totem yapcam dediydim ya cuma için.. iğnenin salgıladığı hormondan dolayımıdır acaabaerken gebelik testi ayrıca bu
Yok canım ben üzülmüyorum içimden bir ses yapma boşuna diyordu zaten :))Insallah kirmizilari gormezsin canim ve umarim test yanlistir. Yoksa da uzulme bahar herkese ugur getirecek buna inaniyorum
Rüyamda gördüğüm test bu
Erken gebelik adete 10 gün kala gösterebiliyo diye biliyorumcanm insAllah yanıltmaz
missss gbibi rüyamış :))bende rüyamda bi kız bebişi gördüm ama ufak değil 1 yasnda flan var.
adı defneydi benim bebişimmiş
ananemlerin evinde yemek yiyoduk ağzı burnu nutella olmuştu onu siliyodummm.
hayırlra gitsinnn bilinçaltı işte
aynen iğne olmasa yüzde yüz hamilesin :)bende ilişkiden 5 gün sonrası diye satılıyor.. toplu alım yapmıştım benafamı karıştıran kısım çatlatma iğnesi olmuş olmam :/
valla yapmadım ama düne kadar şüphelerim hala vardı sonuçta 21 inde yumurtlama oldu o zaman hamile kalsam hemen belli olmaz diye düşünüyordum ama bugün bütün belirtilerim yok oldu gögüslerim falan çok kötüydü şimdi fıs söndü sankiCanım sen tekrar test yapmış miydin
benim ki de aynen o şekilde acamıyorum telefondantelden bloke oldu diyo sonra açılıyor mu?
pazartesi yapcam gene bakalım... iğnenin etkisi mii..aynen iğne olmasa yüzde yüz hamilesin :)
ama inşalalh hamilesindirrrr ve bi kaç gün sonrada böyle çift çizgi olur:)
bende çarsamba yapcammmm bakalım :)pazartesi yapcam gene bakalım... iğnenin etkisi mii..
yinede çok heycanlıı elim ayağım zangırdadıı
Erken ama diyelim dahaa:)Ay bu ne yaa kaç saattir uğraşıyorum şifreyi hatırlayamadım yine sıfırlama maili de 3 saate anca yolladılar amann..
Berbat olmuş eski hali daha iyiydi ..
Neyse yaptım ben negatifli testimi kızlar boşuna atmayayım her ay olduğu gibi :))))
görüces çizgileriii inşallah :)bende çarsamba yapcammmm bakalım :)
Kuzum ignenin etkisidir muhtemelen... ben denemedim ama oyle diyorlar soyle az kalmis olsaydi o bebekten derdik..kacinci gun test yap dedilerdi?
Mesajını gördüm de yanıtlayayım dedim. Canım kaç gün önce oldun iğneni? İğne günü hariç 11-12gün sürüyordu bende iğne etkisi. Ben 11.günden itibaren test yapmaya başlıyordum, günden güne koyulaşırsa gebelik var demektir. Silikleşirse de iğnenin etkisidir, geçiyordur...kızlarrrr şimdik benim bata 10 gün var.. geçen cumartesi çatlatma iğnesi oldum.. totem yapcam dediydim ya cuma için.. iğnenin salgıladığı hormondan dolayımıdır acaabaerken gebelik testi ayrıca bu
gecikirse gel.. regli olursanda 3. günü gel dedi benim dr.. testi gaza geldim de ben yaptım.. iğnenin etkisi muhtemelen polyanacılık oynuyorum şuan .. :) umut fakirin etmeğidir misali :)Kuzum ignenin etkisidir muhtemelen... ben denemedim ama oyle diyorlar soyle az kalmis olsaydi o bebekten derdik..kacinci gun test yap dedilerdi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?