Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kızlarrrr şimdik benim bata 10 gün var.. geçen cumartesi çatlatma iğnesi oldum.. totem yapcam dediydim ya cuma için.. iğnenin salgıladığı hormondan dolayımıdır acaaba erken gebelik testi ayrıca bu

Rüyamda gördüğüm test bu
Erken gebelik adete 10 gün kala gösterebiliyo diye biliyorumcanm insAllah yanıltmaz

Insallah kirmizilari gormezsin canim ve umarim test yanlistir. Yoksa da uzulme bahar herkese ugur getirecek buna inaniyorum
Yok canım ben üzülmüyorum içimden bir ses yapma boşuna diyordu zaten :))
Bakalım dr la da uğrşmak istemiyorum işte takip etmicem artık benlik bir sorun yok çocuk isteyen kendi çabalasın birazda dr a gitmek istemezse de kür yap içicem derse yaparım 2 3 ay son kez öyle denerim sonra kesinlkle mayıs haziran gibi aşılama yaptırırım o da tutmazsa bu defteri kapatırım 1 tane olsun oğlumun canı sağolsun yeterki

Rüyamda gördüğüm test bu
Erken gebelik adete 10 gün kala gösterebiliyo diye biliyorumcanm insAllah yanıltmaz

bende ilişkiden 5 gün sonrası diye satılıyor.. toplu alım yapmıştım ben afamı karıştıran kısım çatlatma iğnesi olmuş olmam :/

missss gbibi rüyamış :))

Canım sen tekrar test yapmış miydin
valla yapmadım ama düne kadar şüphelerim hala vardı sonuçta 21 inde yumurtlama oldu o zaman hamile kalsam hemen belli olmaz diye düşünüyordum ama bugün bütün belirtilerim yok oldu gögüslerim falan çok kötüydü şimdi fıs söndü sanki

Erken ama diyelim dahaa:)

kızlarrrr şimdik benim bata 10 gün var.. geçen cumartesi çatlatma iğnesi oldum.. totem yapcam dediydim ya cuma için.. iğnenin salgıladığı hormondan dolayımıdır acaaba erken gebelik testi ayrıca bu
Mesajını gördüm de yanıtlayayım dedim. Canım kaç gün önce oldun iğneni? İğne günü hariç 11-12gün sürüyordu bende iğne etkisi. Ben 11.günden itibaren test yapmaya başlıyordum, günden güne koyulaşırsa gebelik var demektir. Silikleşirse de iğnenin etkisidir, geçiyordur...

İnşallah gebelik vardır

Kuzum ignenin etkisidir muhtemelen... ben denemedim ama oyle diyorlar soyle az kalmis olsaydi o bebekten derdik..kacinci gun test yap dedilerdi?
gecikirse gel.. regli olursanda 3. günü gel dedi benim dr.. testi gaza geldim de ben yaptım.. iğnenin etkisi muhtemelen polyanacılık oynuyorum şuan .. :) umut fakirin etmeğidir misali :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…