Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
gecikirse gel.. regli olursanda 3. günü gel dedi benim dr.. testi gaza geldim de ben yaptım.. iğnenin etkisi muhtemelen polyanacılık oynuyorum şuan .. :) umut fakirin etmeğidir misali :)
Kuzumm bu bile sevindiriyor degil mi... insallah koyulasir git gide ve bebektendir.. oyle tabi umut bizim ekmagimiz:))

Kuzumm bu bile sevindiriyor degil mi... insallah koyulasir git gide ve bebektendir.. oyle tabi umut bizim ekmagimiz:))
umarım koyulaşır :) valla sorma bide eşime yakalandım sabah sabah testi görünce feleği şaştı var işte diyip duruyo ..açıklayana kadar akla karayı seçtim. :))

Pespembe duruyor kalın kalın nasıl görmezsin gulummmm :)
Benim gözler bir bende göremedi tey tey teyyy :))
Kızlar bunları yazarken icimden bunları türkü şeklinde söyleyerek yazdım hahaaa :))

19 21 22 23 te denemelerim oldu 22 si pik günümdü eğer olduysa testte ne zaman belli olur ben hemen 6 gün sonra test yaptım negatifi gördüm 8 mart a kadar yapmayı düşünmüyorum varsa da özel günde belli olsun diye ama dayanamam bana gün söyleyin o gün yapayım belli olur kesin dediginiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…