Kuzumm bu bile sevindiriyor degil mi... insallah koyulasir git gide ve bebektendir.. oyle tabi umut bizim ekmagimiz:))gecikirse gel.. regli olursanda 3. günü gel dedi benim dr.. testi gaza geldim de ben yaptım.. iğnenin etkisi muhtemelen polyanacılık oynuyorum şuan .. :) umut fakirin etmeğidir misali :)
umarım koyulaşır :) valla sorma bide eşime yakalandım sabah sabah testi görünce feleği şaştı var işte diyip duruyo ..açıklayana kadar akla karayı seçtim. :))Kuzumm bu bile sevindiriyor degil mi... insallah koyulasir git gide ve bebektendir.. oyle tabi umut bizim ekmagimiz:))
Cepten mail adresinle girmeyi dene bi bastan yaz sifreni falan canim..valla ben telden hala giremiyorum anlamadım gitti ne biçim iş bu
6-7 ay oluyor.. ilk ay denemesinde kimsallığım var.. sonrası hüsranla dolu..Minik_ceylo sen ne kdrdır deniyosun kuzumm :)
Canim ya onlar duz tabi cizgi varsa var:)) neyseki aciklayabilmissin..umarım koyulaşır :) valla sorma bide eşime yakalandım sabah sabah testi görünce feleği şaştı var işte diyip duruyo ..açıklayana kadar akla karayı seçtim. :))
olur olurrr sıkma canını :) benimde 8-9 ay oldu 3 kimyasal6-7 ay oluyor.. ilk ay denemesinde kimsallığım var.. sonrası hüsranla dolu..
her dr kontrol vs benimle geldiği için beraber öğrendik evreleri..:)Canim ya onlar duz tabi cizgi varsa var:)) neyseki aciklayabilmissin..
Ilgilenmesi hem iyi hem kotu.. bilmesi de oyle.. insallah koyulasir canim.. kimyasali ne zmn yasadin?her dr kontrol vs benimle geldiği için beraber öğrendik evreleri..:)
Ben gördüm belli gelirsizSabah 7 de yapmıştım son bakayım dedim attım çöpe .. bundan sonra test mest yok bitti :)))) bırakıyorum artık zaten valla gün hesaplamayı test yapıcam diye gün saymayı :)))))
Eki Görüntüle 2240455
eylül ayında yaşadım.Ilgilenmesi hem iyi hem kotu.. bilmesi de oyle.. insallah koyulasir canim.. kimyasali ne zmn yasadin?
Ben de gordum de sen mi gordun demesinler diye demedim.. bos yere umut vermek kötü oluyor :/Ben gördüm belli gelirsiz
Aslinda arkasina gelmesi beklenirdi kuzum.. sorun yoktu demi sizde.eylül ayında yaşadım.
bende tembellk var.. eşimde de hareketlilikte ufak bi pürüz var.. oda bende tedavi içerisindeyiz.Aslinda arkasina gelmesi beklenirdi kuzum.. sorun yoktu demi sizde.
Buyuk sorunlar degil sukurr.. insallah en kisa zamanda guzel haberini paylas canim.bende tembellk var.. eşimde de hareketlilikte ufak bi pürüz var.. oda bende tedavi içerisindeyiz.
inşallah kuzum hepimize güzel haberler..Buyuk sorunlar degil sukurr.. insallah en kisa zamanda guzel haberini paylas canim.
Yanii belli belirsiz ama goruluyor sankii daha 4 gunu var asagi yukariPespembe duruyor kalın kalın nasıl görmezsin gulummmm :)
Benim gözler bir bende göremedi tey tey teyyy :))
Kızlar bunları yazarken icimden bunları türkü şeklinde söyleyerek yazdım hahaaa :))Eki Görüntüle 2240458
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?