- 11 Haziran 2016
- 1.587
- 3.677
- 63
Canım o noktaya odaklanıp bakınca kendini belli ediyor gayet
Ben gördüm belli gelirsiz
Ben de gordum de sen mi gordun demesinler diye demedim.. bos yere umut vermek kötü oluyor :/
Pespembe duruyor kalın kalın nasıl görmezsin gulummmm :)
Benim gözler bir bende göremedi tey tey teyyy :))
Kızlar bunları yazarken icimden bunları türkü şeklinde söyleyerek yazdım hahaaa :))Eki Görüntüle 2240458
Dene evet kuzum ay hadi insallah:)Yok kuzum ben demem öyle şey de :) işte baktım baktım elimdeki testte göremedim bişey işlerimi halldeyim de olmazsa durusn akşama kadar test atmıyim akşam bi daha bakayım :)))
:)) bana da hafif öyle geldi sonra testi evirdimm çevirdimmm hiçbişey göremedimm :) ışığa tutuyorum flaş tutuyorum hiçbişey yok gibi kuzum bilmiyorum yarın yada öbür gün yada sonra belki bi daha denerim belki
ende yapcam birazdan :)kkahve saaati
Yarın yap bakalım kuzum doğru görüyorsak belirginlesirYok kuzum ben demem öyle şey de :) işte baktım baktım elimdeki testte göremedim bişey işlerimi halldeyim de olmazsa durusn akşama kadar test atmıyim akşam bi daha bakayım :)))
:)) bana da hafif öyle geldi sonra testi evirdimm çevirdimmm hiçbişey göremedimm :) ışığa tutuyorum flaş tutuyorum hiçbişey yok gibi kuzum bilmiyorum yarın yada öbür gün yada sonra belki bi daha denerim belki
ay bunu bende görmüstüm ama umutlandırmıs olmıyım diye demedim
Ben kendim de böyle umut arıyorum diye kimsenin diyemedigini diyi verdimay bunu bende görmüstüm ama umutlandırmıs olmıyım diye demedim
Masallah yok 2 yumurtanin zarari olmaz kac hafta oldunuz simdi kuzum, insallah baslamaz mide bulantilarin da guzelce beslenirsin.Maria26 inşallah yanilmayiz ve pembeligi bende gorduum
Günde iki yumurta yemem kötü değildir inşallah,çoğunluğun midesini bulandıran şeyi iki gündür ikişer yiyorum
Valla aynen oyle oldu:)Ben kendim de böyle umut arıyorum diye kimsenin diyemedigini diyi verdim
Valla orda bir cizgi var gibi yarin sabah ilk idrarla tekrar mi denesen?Son hali.bu :)))) kızlar istediğinizi yazabilirsiniz banaaEki Görüntüle 2240466 :))))) kızmam sonra niye bana umut verdiniz diye :)))) haha
Canım işte bakayım denemeye çalışıyim inşallah vardır bari ne diyim :)))Valla orda bir cizgi var gibi yarin sabah ilk idrarla tekrar mi denesen?
Bugün tam 6 hafta oldum caniim benimMasallah yok 2 yumurtanin zarari olmaz kac hafta oldunuz simdi kuzum, insallah baslamaz mide bulantilarin da guzelce beslenirsin.
Burda kaybettim adresi:)) nasıl yaptin bunu canım senSon hali.bu :)))) kızlar istediğinizi yazabilirsiniz banaaEki Görüntüle 2240466 :))))) kızmam sonra niye bana umut verdiniz diye :)))) haha
Normal telin programından canım negatif leştirdim görğntüyü :))B
Burda kaybettim adresi:)) nasıl yaptin bunu canım sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?