Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben gördüm belli gelirsiz
Ben de gordum de sen mi gordun demesinler diye demedim.. bos yere umut vermek kötü oluyor :/

Yok kuzum ben demem öyle şey de :) işte baktım baktım elimdeki testte göremedim bişey işlerimi halldeyim de olmazsa durusn akşama kadar test atmıyim akşam bi daha bakayım :)))

Yanii belli belirsiz ama goruluyor sankii daha 4 gunu var asagi yukari Maria26 H E morcivertkedi

:)) bana da hafif öyle geldi sonra testi evirdimm çevirdimmm hiçbişey göremedimm :) ışığa tutuyorum flaş tutuyorum hiçbişey yok gibi kuzum bilmiyorum yarın yada öbür gün yada sonra belki bi daha denerim belki

Dene evet kuzum ay hadi insallah:)

Yarın yap bakalım kuzum doğru görüyorsak belirginlesir

Yok kızlar inanın umutlanmıyorum.
Şimdi son kez baktım yani 1000 1 umut görüyor gibiyim ama göz yanılması da olabilir elimle bakınca bişey yok çünkü
Bu dursun atmıyim de çıkıcam alışveriş hazırlık falan akşam bi daha bakarım :)
Bir de takvimde 5 mart gösteriyo aslında regl ama ben kendi hesabıma göre 4 mart diyorum bakalım

Maria26 inşallah yanilmayiz ve pembeligi bende gorduum
Günde iki yumurta yemem kötü değildir inşallah,çoğunluğun midesini bulandıran şeyi iki gündür ikişer yiyorum
Masallah yok 2 yumurtanin zarari olmaz kac hafta oldunuz simdi kuzum, insallah baslamaz mide bulantilarin da guzelce beslenirsin.

Masallah yok 2 yumurtanin zarari olmaz kac hafta oldunuz simdi kuzum, insallah baslamaz mide bulantilarin da guzelce beslenirsin.
Bugün tam 6 hafta oldum caniim benimSabah midem garipti ama yumurta yatistiriyor sanki,çok teşekkür ederiim o vakit yemeye devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…