- 11 Haziran 2016
- 1.587
- 3.677
- 63
Tamam gördüm yine. Hayırlısı olsun canım inşallah yarın ki testte güzel cikarNormal telin programından canım negatif leştirdim görğntüyü :))
valla görüyorummmSon hali.bu :)))) kızlar istediğinizi yazabilirsiniz banaaEki Görüntüle 2240466 :))))) kızmam sonra niye bana umut verdiniz diye :)))) haha
sinem? bu sen misin? subhanallahValla orda bir cizgi var gibi yarin sabah ilk idrarla tekrar mi denesen?
Mail adresimle girdim bende sifre ayni oldu. Sen sifre sifirla bari:)Kızlar ben yarım saat sonra yemeğe çıkıcam, telefondan giremiyorum siteye kabul etmiyor şifremi Elçin gelirse beni etiketleyin titreştirin bir şey yapın, döner dönmez girmeye çalışıcam
Ahahha iste ondan diyemedim sen mi goruyorsun dersiniz diyevalla görüyorummm
sinem? bu sen misin? subhanallah
Ben de cikcamkızlar bende dışarı çıkıyorum elçini bekledim bekledim gelmedi küstüm bende
neyse etiketleyin beni mutlaka. gelince göremeyebilirim
canım umutlanma istersen ya hiç göremedim benSon hali.bu :)))) kızlar istediğinizi yazabilirsiniz banaaEki Görüntüle 2240466 :))))) kızmam sonra niye bana umut verdiniz diye :)))) haha
Kuzum bende çizgiye benzer bi cisim görüyoeum ama telden bakınca tabi doğru yerde mi acaba o çizgi diyorum :)))))))valla görüyorummm
sinem? bu sen misin? subhanallah
Ya giremedi ya da düşünmek istemiyorum ama inşallah sorun yoktur giremediği için girip yazmaıştır. Gece yatmadan dua ettim hep ona ..kızlar bende dışarı çıkıyorum elçini bekledim bekledim gelmedi küstüm bende
neyse etiketleyin beni mutlaka. gelince göremeyebilirim
Caniimm hayırlı olsuun oh maşallah yaaaminiminnaakk bşr tontıskomuzzz var teyzeleri ..
Ekranda pr pır pırpır atan kalbınıde gördük
.doktorum seside açtı çok derındende olsa duyduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?