ay bende gördüm bişeyleeerr . Hem bunda hemde şu ilk gönderdıgınde..Bak bu kuzum bütün kızlar gördü bende pek umutlanmak istemiyorum ama bakalım bana göre 4 mart bat programa göre 5 mart :)))
Duruyo test ama bakalım atmıştım geri aldım :)ay bende gördüm bişeyleeerr . Hem bunda hemde şu ilk gönderdıgınde..
Testi atma eğer varsa akşam belircek kuruyunca
Benim normalde şubatın 20 sinde reğli olmam gerekiyordu ama olmadım bugün tam 10. günüm oldu geçen gün test yaptım evde fakat tek çizgi çıktı bu durumda hastaneye gitme kararı aldım ama bir yanımda boşver diyor gitme napcam bilmiyorumtabıı buyrun
Bence elbettekı gıdın bır kontrol etsınler en kötu regl gelmesi için ilaç verırler . Çok geçmiş olsunkızlar banada bir fikir verir misiniz yaben 4 aylık evliyim ve şubatı
Benim normalde şubatın 20 sinde reğli olmam gerekiyordu ama olmadım bugün tam 10. günüm oldu geçen gün test yaptım evde fakat tek çizgi çıktı bu durumda hastaneye gitme kararı aldım ama bir yanımda boşver diyor gitme napcam bilmiyorum
Iki okun arasinda yaMinimiminnaakkk Tontışşkoommmmm
Red Phoenix can09e morcivertkedi nedemistimkibenn Maria26 G gamzeli_bebis
Ve etıketliyemedığim diğer kuzularımmmm
Dualarınızı esirgemeyınEki Görüntüle 2240478
ayyyyyyyMinimiminnaakkk Tontışşkoommmmm
Iki okun arasinda ya
ayyyyyyy
Ayyyy kuzummmm benim al sana tek taş :)))) yeriz onu yüzbin kere maşallahhh diyelim kalp kalp kalp :)))Minimiminnaakkk Tontışşkoommmmm
Ayy maşallah yaa..crl galiba bebeğin boyu oluyordu dimi caniim,yandaki 10 cm de kese boyu mu acaba..meraklandimMinimiminnaakkk Tontışşkoommmmm
Hayatımda aldıgım en degerlı hedıyeAyyyy kuzummmm benim al sana tek taş :)))) yeriz onu yüzbin kere maşallahhh diyelim kalp kalp kalp :)))
Valla kuzum hıcbırsey sormadım sadece ağladımAyy maşallah yaa..crl galiba bebeğin boyu oluyordu dimi caniim,yandaki 10 cm de kese boyu mu acaba..meraklandimmaşallah bebisee
Amnn canım benım iyi ki varsınız butun heycanımı paylaştınızZor girdim valla meraktan çatladım çalışırken bakamıyorum gördüm mesajini ama sayfalar birbirine giriyor deli oldum burdan alıntı yapıyorum o yüzden çok mutlu oldum allah gönlüne göre versin böyle sağlıklı bir şekilde ilerletsin hamileligini inşallah :)
Gözün aydın kuzum sağlıcakla devam etsin :)Minimiminnaakkk Tontışşkoommmmm
Sağol canım benımm Allahım razı olsun . ,Gözün aydın kuzum sağlıcakla devam etsin :)
Çok tatlısın yaaHayatımda aldıgım en degerlı hedıye
Valla kuzum hıcbırsey sormadım sadece ağladım
Gözyaşlarım hiiiçç susmadı
İçin bulanıyo mu dıyo bulanıyo ama bulansnnn sağlıklı olsunda bulansın dıyorum
Şikayetın var mı dedı idrar sonrası yanmam var dedim .
İdrar testı yapalım ama antıbıyotuk başlamak istemıyorum bu kdr erken dedı .
Ayy dedım ben çekerım
haftaya cuma tekrar gıdıyorum benÇok tatlısın yaamutlulukların katlanarak artsın caniimm..maşallah sonsuz kere bebisee
Benimde 7 günüm kaldı inşallah doktorun çağırdığı zamana
Allah razı olsun canım benim. Pıt pıtları duydun mu peki kuzumSağol canım benımm Allahım razı olsun . ,
Dualarımdasınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?