- 22 Ekim 2017
- 7.788
- 17.123
- 248
- 37
Kuzum yemek yemiyorsun ee minnoşta senden alıyor normal bitkin hissetmenAy kızlar enerjım tükendi sanırım :)
Kafamınkoyduggum yerde uyuyakalıyorum
Düne göre yedim aslında ama yetersiz tabiiKuzum yemek yemiyorsun ee minnoşta senden alıyor normal bitkin hissetmen
Sarımsak sür, benimkini hemen geçiriyor. Kaşınma aşamasındaysa tabi..
Ye kuzum şifa olsun. Aslında eşin çalışıyor bu saate kadar bekliyorsun sana bakan biri olsa yanındaDüne göre yedim aslında ama yetersiz tabii
Eşim şimdi geldi bişeyler ayarlıyo bakalım inşallah yiyebilirim
Canım ben bir defa uçuk çıkardım onda da erkek arkadaşım ( şimdiki koca kişisiŞuanda mevcut değilkiAma şiş ya belirdi baya yeni çıkacağı zaman sürülüyo galiba geçti o kısım sanıyorum.
Simdi onumuzdeki hafta takır takır cift cizgileri atiyoruz kızlar...
Gece yatarken duanizi okurken elinizi karniniza koyun ve hayal kurun cok cok istemeyin...cunku biliyorsun cok isteyince de olmuyor enerji tikaniyor:)
Senin zaten yeni sifirlandi.. bakalim adetin ne zaman gelecek.. hayirlisiyla saglikli bir gebelik nasip etsin Rabbim.
Canım ben bir defa uçuk çıkardım onda da erkek arkadaşım ( şimdiki koca kişisi) havluyu ısıtıp basmıştı sönmüştü hemen iki güne tamamen geçmişti.
Insallah canim Allah gonlune gore versinO hayal kurma bi harika... Hayallerimiz en kısa zamanda gerçekleşir inşAllah.
7 bat tarihim ama gecikmem olabilir belki diye hemen gelmezse de 1 2 gün hatta 10unu beklemeyi düşünüyorum ve pozitif görürsem eşimin doğum günü 20 i o zamana kadar söylememeyi doğum gününde süpriz yapmayı düşünüyorum hem o zamana kadar kese vs. de oluşur kalp atışını da birlikte dinleriz diye düşünüyorum :) inşAllahhh yapabilirim :)
Valla yumurtlama tarihime gore bakarsak 8 mart a kadar adet olmam lazim diğer türlü zaten düzensiz olduğum için bilemiyorum en son 16 ocak 'ta olmuştum 21 şubatta 2. Kez yumurtlama yaşadımCanım çok hafif bişey görüyorum bat neydı ?
Yakmamıştı beni canımYaa ilk defa duydum deneyeyim bakayım ama yakmaz mı sıcak :/
Cikti diyorsun ondan ben demedim sicak bisey degdirmek iyi geliyor cikmiyor oyle sık basima glmez ama son ikidir deniyorum degdirebildigin kadar sicak sicak basiyorsun cikarmiyor canim.Yaa ilk defa duydum deneyeyim bakayım ama yakmaz mı sıcak :/
Gecmis olsun canim bebis de hayirli olsun. Valla yat dinlen derim. Ilacli 7 gun ilacsiz bir hafta diyorlar zaten.. ilac falan kullanamazsin simdi.. ihlamur iyi gelebilir.. burnun akmiyorsa tuzlu su gargara iyi gelebilir. En iyisi dinlenmek.Kizlar 6 haftalik hamileyim ve nezleyip ne yapabilirim ?
Bence test bozuk da yarın ben testa netlesseydi acilde kan verecektim yine de versem mi diyorum çok kararsizimCanım çizgi var evet ama koyulaşmasıngerekirdi bu kadar zamanda
Ya kimyasal oluyor ya da test bozuk
Burnum akiyor ama buna ragmen tikanik. Elimden geldiginde dinleniyorum ama bas agrisindan uyuyamiyorum da.Gecmis olsun canim bebis de hayirli olsun. Valla yat dinlen derim. Ilacli 7 gun ilacsiz bir hafta diyorlar zaten.. ilac falan kullanamazsin simdi.. ihlamur iyi gelebilir.. burnun akmiyorsa tuzlu su gargara iyi gelebilir. En iyisi dinlenmek.
Gozlerine alnina soguk patatesi koy uzan oyle hafiflersin.. bende dua edeyim sana gondererim burdan. Kendin de oku gerci parol icebilirsin atesin ne durumda.Burnum akiyor ama buna ragmen tikanik. Elimden geldiginde dinleniyorum ama bas agrisindan uyuyamiyorum da.
Atesimi surekli kontrol ediyorum ama cok hafif bazen oluyor. Onemli bir degisiklik degil. Parol verdi doktor ama ben yinede bebegime zarari olabilir cok kucuk diye icmiyorum. Bir iki gun daha devam ederse alacagim ama. Hayatim gitmiyor su an.Gozlerine alnina soguk patatesi koy uzan oyle hafiflersin.. bende dua edeyim sana gondererim burdan. Kendin de oku gerci parol icebilirsin atesin ne durumda.
Anladim ama suanki stresin durumun da onun icin iyi degil.. okudum gonderdim insallah sifa olsun..Atesimi surekli kontrol ediyorum ama cok hafif bazen oluyor. Onemli bir degisiklik degil. Parol verdi doktor ama ben yinede bebegime zarari olabilir cok kucuk diye icmiyorum. Bir iki gun daha devam ederse alacagim ama. Hayatim gitmiyor su an.
Güzel yaşları olsun
Yok zaten ne gezmeye ne oyuna doyuyorlar... surekli.oyun surekli gezme.. bizi kim eylicekseneyse onlarin gonulleri olsun da.napalim
Soyle yap ikisini birak birak git cumartesi pazarlari 1 saat 2 saat alisir zamanla.. bu kadar da iyi degil nefes al..bence tabi..:)Çok sağol canım :)
Ah sormaaa bu yorgunlukla yarın bi daha çıkacaz işte :))))
Bende zaten hafta içi hep oğlanlayım geziyoruz oynuyoruz hep benlesin oğlum ctesi de hadi beraber olalım 3müz ama pazar bari sadece babanla çıkın biraz parka falan kafa dinliyim diyoeum yokk :)
Ben annemsiz çıkmam.
Annem gelmezse ben ne yaparım.
Herkesin annesi yanında, seni evde yalnız nasıl bırakalım :)))))
Ay siz bi çıkın da ben göbek atıcam evde yalnız :)))))
1 2 saat kafa dinlesem yeter ama nerdeee :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?