Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

O hayal kurma bi harika... Hayallerimiz en kısa zamanda gerçekleşir inşAllah.
7 bat tarihim ama gecikmem olabilir belki diye hemen gelmezse de 1 2 gün hatta 10unu beklemeyi düşünüyorum ve pozitif görürsem eşimin doğum günü 20 i o zamana kadar söylememeyi doğum gününde süpriz yapmayı düşünüyorum hem o zamana kadar kese vs. de oluşur kalp atışını da birlikte dinleriz diye düşünüyorum :) inşAllahhh yapabilirim :)

Insallah canim Allah gonlune gore versin

Kizlar 6 haftalik hamileyim ve nezleyip ne yapabilirim ?
Gecmis olsun canim bebis de hayirli olsun. Valla yat dinlen derim. Ilacli 7 gun ilacsiz bir hafta diyorlar zaten.. ilac falan kullanamazsin simdi.. ihlamur iyi gelebilir.. burnun akmiyorsa tuzlu su gargara iyi gelebilir. En iyisi dinlenmek.

Gecmis olsun canim bebis de hayirli olsun. Valla yat dinlen derim. Ilacli 7 gun ilacsiz bir hafta diyorlar zaten.. ilac falan kullanamazsin simdi.. ihlamur iyi gelebilir.. burnun akmiyorsa tuzlu su gargara iyi gelebilir. En iyisi dinlenmek.
Burnum akiyor ama buna ragmen tikanik. Elimden geldiginde dinleniyorum ama bas agrisindan uyuyamiyorum da.

Gozlerine alnina soguk patatesi koy uzan oyle hafiflersin.. bende dua edeyim sana gondererim burdan. Kendin de oku gerci parol icebilirsin atesin ne durumda.
Atesimi surekli kontrol ediyorum ama cok hafif bazen oluyor. Onemli bir degisiklik degil. Parol verdi doktor ama ben yinede bebegime zarari olabilir cok kucuk diye icmiyorum. Bir iki gun daha devam ederse alacagim ama. Hayatim gitmiyor su an.

Atesimi surekli kontrol ediyorum ama cok hafif bazen oluyor. Onemli bir degisiklik degil. Parol verdi doktor ama ben yinede bebegime zarari olabilir cok kucuk diye icmiyorum. Bir iki gun daha devam ederse alacagim ama. Hayatim gitmiyor su an.
Anladim ama suanki stresin durumun da onun icin iyi degil.. okudum gonderdim insallah sifa olsun..

Güzel yaşları olsun

Çok sağol canım :)

Yok zaten ne gezmeye ne oyuna doyuyorlar... surekli.oyun surekli gezme.. bizi kim eylicekse neyse onlarin gonulleri olsun da.napalim

Ah sormaaa bu yorgunlukla yarın bi daha çıkacaz işte :))))
Bende zaten hafta içi hep oğlanlayım geziyoruz oynuyoruz hep benlesin oğlum ctesi de hadi beraber olalım 3müz ama pazar bari sadece babanla çıkın biraz parka falan kafa dinliyim diyoeum yokk :)
Ben annemsiz çıkmam.
Annem gelmezse ben ne yaparım.
Herkesin annesi yanında, seni evde yalnız nasıl bırakalım :)))))
Ay siz bi çıkın da ben göbek atıcam evde yalnız :)))))
1 2 saat kafa dinlesem yeter ama nerdeee :))))

Soyle yap ikisini birak birak git cumartesi pazarlari 1 saat 2 saat alisir zamanla.. bu kadar da iyi degil nefes al..bence tabi..:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…