- 22 Ekim 2017
- 7.788
- 17.123
- 248
- 37
Kanatsız melek duaların kabul olsunGozlerine alnina soguk patatesi koy uzan oyle hafiflersin.. bende dua edeyim sana gondererim burdan. Kendin de oku gerci parol icebilirsin atesin ne durumda.
Yok kuzum normalde 4 5 gbi gelir bugun arkadaşının sözüne katılmk zorunda kaldıYe kuzum şifa olsun. Aslında eşin çalışıyor bu saate kadar bekliyorsun sana bakan biri olsa yanında
Sadece dınlenmenı tavsıye edebılırım . Şuan bıtkısel hiçbirşeyı önermıyırlarKizlar 6 haftalik hamileyim ve nezleyip ne yapabilirim ?
Beraber atcaz insallah cnmInsallah pozitif testler atarsın bizr :)
oy kuzum bi an adet oldun sandımKızlar umudunuzu bosa cikartmamak istiyorum... insallah mart bereketiyle gelmis olsun....hepinize tek tek tesekkur ederimmm.. @Judy_K Minik_ceylo @15yusra11 E Eslem91 @Aysegul239 dombili_xl morcivertkedi H E @Brrk @nedemistimkibenn @dvtb U Ufukta_bebek ❤❤❤ benim icin dua edenler.. Hepinizi seviyorumm.
valla benim düşük baya. takviyeye başladım hattaKızlar birsey soracam d3 vitamin eksikliği gebe kalmayı engelliyormu acaba biliyormusunuz
Günaydın herkese, iyi pazarlar, engelleyebilir evet, özellikle B12 ve D vitamine çok önem veriyordu benim doktorum, halen de öyle, tutunmayı engelleyebiliyor, ihmal etmeyin bence.Kızlar birsey soracam d3 vitamin eksikliği gebe kalmayı engelliyormu acaba biliyormusunuz
Ohh iyi bari bebek yoksa hemen gelsinde adam akıllı çalılmalara başlayın ..Kızlar ben de regl oluyorum sanırım. Pembe akıntı başladı.
Ay valla kuzu ben yenı girebildim :)Günaydınlar.. yine birşeyler yapıyorlar.. kimsecikler yok.
Günaydınnnnnn ♥
Zar zor kahvaltımı yaptım . Elhamdüllillah çok şyi geldi enerjım geldi resmen .
2 gündğr evin altı üstüne geldi biraz onları topliim film izlicem .
Bu arada canım çiğköfte çekti
Bendende bu beklenirdi ancak
ayy benim de 1 kere akşam çekti. yedim ama yemez olaydım. aşırı midem yandı böyle var ya sabahı zor ettim. sakın akşam yemeGünaydınnnnnn ♥
Aynen gelsin hemeeeen, tamam canım söylerim.Ohh iyi bari bebek yoksa hemen gelsinde adam akıllı çalılmalara başlayın ..
refl başlayınca bana bat tarihini söyle canım ilk sayfaya ekliim şuan ilk sayfa karışık tabi site güncellemisinden dolayı
Günaydınlar.. yine birşeyler yapıyorlar.. kimsecikler yok.
Çiğ et ve iyi yıkanmamış sebzelerde sıkıntı olabilir, bulgurdan olanı lavaşla ye sen ElçinciğimYarasın kuzuyaçiğ yenmez derler tatlım ama ..
Afiyet olsun şimdiden kuzumGünaydınnnnnn ♥
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?