Ekleyemiyorum yine sayfa kafasına göre iş yapıyor 2 3 sayfa önce paylasmistimCanım testini ekleyip tekrar benı etiketler misin ?
Canım testini ekleyip tekrar benı etiketler misin ?
İyi yapıyosun canım kafan dağılsın biraz, hadi bakalım heyecanlı bi süreç başlayacak, inşallah da hep güzel ilerlerBen iyiyim, dört gözle adet bekliyorum valla. Gelsin bir an önce tedaviye başlayayım diyeGelmesini beklemek de zormuş, günler geçmiyor sanki. Bu aralar PlayStation oynuyorum sabahlara kadar
Ben de regli bekleyeceğim. Belki salı doktora giderim hala olmamışsam. Doktorlar napıyor bu durumda? Sökmek için ilaç mı veriyor?Valla ben artık regl bekliyorum daha test yapmayacağım
Testler hatalı olabilir benimde öyle oldu ya öğleden sonra baktım bi daha hiçbişey yoktu attım çöpe bi daha test mest de yok :)))) adet gelsin de yolumuza bakalım :)))) bu ay son denicem dr a gitmek çok sıkıcı geliyor. Ovulasyon takibi yapmicam ama takvime göre sadece gösterdiği günü ve ertesi günü denerim başka denemicem çünkü biz silik olduktan sonra deneyemiyoruz o yüzden turmuyo galiba takvimde de. Bir ebenin günlüğünde de ebe yazmıştı bu ay. Çift çizgi çıktığı günü değerlendirmesende olur ama silik çıktığı anda 3 günü değerlendir dedi. Eşinin sorunu yoksa çift çizgi çıktıüı gğn bile yapsam 3 4 gün kalsa tutar ama sorun varsa çok da üst üste deneme dedi. Silik çıktığı günden sonra 2 3 gün dene dedi biz silik çıkan gün valla çok aşırı yorgunduk ve zoraki gibi oldu zaten öylesine. Şimdi bu ay öyle yapıcam. Eşime kür kendimde inofolik alıcam her ay diyoeum diyorum yapmıyoruö :))))Neredeyse bire bir aynı durumdayız:)
Kızlar umudunuzu bosa cikartmamak istiyorum... insallah mart bereketiyle gelmis olsun....hepinize tek tek tesekkur ederimmm.. Judy_K Minik_ceylo 15yusra11 E Eslem91 T Tosbikellim dombili_xl morcivertkedi H E Red Phoenix nedemistimkibenn dvtb U Ufukta_bebek ❤❤❤ benim icin dua edenler.. Hepinizi seviyorumm.
Ahahah kuzuum kusura bakma seni eklememisim senden de Allah razi olsunn..Ay noldukiii ben bişey mi kaçırıdmmm :)) anca çıktık doğum gününden sağ salimm çok yorgunum
Seni seniiii :))))) valla inşallah senden güzel haber gelsin canımm biz tırt çıktık :))yapmadım başka test kuzum mundar olmasın teatler :)))Ahahah kuzuum kusura bakma seni eklememisim senden de Allah razi olsunn..
Oglusun dogum gunu kutlu olsun nice saglikli mutlu yaslari olsun.. sen test yaptin mi bi daa? Yaa arkadaslara tesekkur etmek istedim benim icin dua edenleree.. eklemeyi unuttugum o an aklima gelmeyen kim varsa hepinizi seviyorum..
Zor tabi kuzum iyi halletmissin... biz de ilk 3 sene pastali borekli cok kisili kutladik. Sonra yine kalabalik oldu ama pasta kestik sadece cay kurabiye basit sekilde yaptik.. bir defa sinifta kutladik arkadaslariyla beraber.. o istiyor tabi bol eksinli olsun. :))Seni seniiii :))))) valla inşallah senden güzel haber gelsin canımm biz tırt çıktık :))yapmadım başka test kuzum mundar olmasın teatler :)))
Aminnn canım tebriğin içinde ay çok yoruldum ama 20 kişiydik anca oturdum yani belim koptu kız yani iyikide hamile çıkmadığıma bi yandan da sevindim üzülmedim. Çok ypruldum çünkü. Zaten seneye kutlamicam valla bebek gelmese bile e artık mart ayına kadar mutlaka hamile falan olırıö heralde :)))) bebek olırsa yada hamile olursam asla böyle kutlama yapmam bi daha yeter 3 yıl yaptım
Au valla 6 7 çeşitli yaptım hiçbieçy yapmicam dedim hadi annemler uzaktan gelecek onu yapayım bunu yapayım derken pehh çok ypruldum yaa. Aynen bitti artık seneye kendi aramızda mini pasta yeter. Sonra da zaten okulda kutlarız hep inşallah :)) asıl yarın doğum günüsü ama bugünden hallettik :))Zor tabi kuzum iyi halletmissin... biz de ilk 3 sene pastali borekli cok kisili kutladik. Sonra yine kalabalik oldu ama pasta kestik sadece cay kurabiye basit sekilde yaptik.. bir defa sinifta kutladik arkadaslariyla beraber.. o istiyor tabi bol eksinli olsun. :))
Ben de tirt cikarim muhtemelen de dua etmeleri iyi dusunmeleri cok.hosuma gitti ondan tesekkur ediyim dedim kuzum:)
Güzel yaşları olsunAu valla 6 7 çeşitli yaptım hiçbieçy yapmicam dedim hadi annemler uzaktan gelecek onu yapayım bunu yapayım derken pehh çok ypruldum yaa. Aynen bitti artık seneye kendi aramızda mini pasta yeter. Sonra da zaten okulda kutlarız hep inşallah :)) asıl yarın doğum günüsü ama bugünden hallettik :))
Yarın asıl gün onun günü olacak sabahtan çıkarız eğlendiririz küçük beyi:)
Esim ne zaman alırsa o zaman regl gunü büyuk ihtimal almış olur cnm
Kasıklar çok fena, belime de ağrı vuruyor.. ömrüm boyunca uçuk çıkartmadım dudağım patlıcak birde öyle birşey var
Yok zaten ne gezmeye ne oyuna doyuyorlar... surekli.oyun surekli gezme.. bizi kim eylicekseAu valla 6 7 çeşitli yaptım hiçbieçy yapmicam dedim hadi annemler uzaktan gelecek onu yapayım bunu yapayım derken pehh çok ypruldum yaa. Aynen bitti artık seneye kendi aramızda mini pasta yeter. Sonra da zaten okulda kutlarız hep inşallah :)) asıl yarın doğum günüsü ama bugünden hallettik :))
Yarın asıl gün onun günü olacak sabahtan çıkarız eğlendiririz küçük beyi:)
İyi yapıyosun canım kafan dağılsın biraz, hadi bakalım heyecanlı bi süreç başlayacak, inşallah da hep güzel ilerler
Yok zaten ne gezmeye ne oyuna doyuyorlar... surekli.oyun surekli gezme.. bizi kim eylicekseneyse onlarin gonulleri olsun da.napalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?