Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sarımsak sür, benimkini hemen geçiriyor. Kaşınma aşamasındaysa tabi..

Benim tavan ne zamandır boştu
Simdi onumuzdeki hafta takır takır cift cizgileri atiyoruz kızlar...
Gece yatarken duanizi okurken elinizi karniniza koyun ve hayal kurun cok cok istemeyin...cunku biliyorsun cok isteyince de olmuyor enerji tikaniyor:)
Senin zaten yeni sifirlandi.. bakalim adetin ne zaman gelecek.. hayirlisiyla saglikli bir gebelik nasip etsin Rabbim.

Gelecek hafta alev alacak buralar herkes değerlendirdi günlerini sınav sonuçları gelsin
Bana da dua edin iki buçuk aydır bitmeyen akıntım yüzünden fenalardayım

Gelecek hafta alev alacak buralar herkes değerlendirdi günlerini sınav sonuçları gelsin
Bana da dua edin iki buçuk aydır bitmeyen akıntım yüzünden fenalardayım
Mudahale de gormedin neden ki enfeksiyon falan mi var. nemli birakmiyorsun cook cok temizlemiyorsun ora zaten kendini temizleyen bir organimiz:) phini bozmasan iyi olur.. durumunu bilmeden yaziyorum:)

Canım çizgi var evet ama koyulaşmasıngerekirdi bu kadar zamanda
Ya kimyasal oluyor ya da test bozuk

Mudahale de gormedin neden ki enfeksiyon falan mi var. nemli birakmiyorsun cook cok temizlemiyorsun ora zaten kendini temizleyen bir organimiz:) phini bozmasan iyi olur.. durumunu bilmeden yaziyorum:)
Yok abla benimkiler kahverengi akıntı ilk zamanlar zaten bu meretin belirtisi bu akıntıymış ben 7 ocakta o kadar kanama olunca kimyasal sandıydım ya onda sadece rahim duvarı dökülmüş bu tüpte büyümüş sonrada ilaçlardan dolayı damla damla temizledi kendini heralde arada yumurta falanda oldu bilmiyorum habire birşeyler geliyor kahverengi akıntım bitmedi gitti tahlillerde temiz rahimde temiz dedi dr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…