- 14 Nisan 2017
- 5.663
- 25.958
- 498
Kızlar umudunuzu bosa cikartmamak istiyorum... insallah mart bereketiyle gelmis olsun....hepinize tek tek tesekkur ederimmm.. @Judy_K Minik_ceylo @15yusra11 @Eslem91 @Aysegul239 @dombili_xl @morcivertkedi H E @Brrk @nedemistimkibenn @dvtb U Ufukta_bebek ❤❤❤ benim icin dua edenler.. Hepinizi seviyorumm.
Ablaaaa hamile misin ya bak oynayacam hamileyim deKızlar umudunuzu bosa cikartmamak istiyorum... insallah mart bereketiyle gelmis olsun....hepinize tek tek tesekkur ederimmm.. @Judy_K Minik_ceylo @15yusra11 @Eslem91 @Aysegul239 @dombili_xl @morcivertkedi H E @Brrk @nedemistimkibenn @dvtb U Ufukta_bebek ❤❤❤ benim icin dua edenler.. Hepinizi seviyorumm.
Hadi hadi itiraf et, kimseye söylemeyiz. Kızı bahane edip asıl sen geziyorsun
Yok kız bana dokunmasalar yatarim oyle ille sen de geleceksin diyorTamam ya, sen beni sevmesen de olurben seni seviyorum ❤
Kız yok bak ne demisim umudunuzu bosa cikarmamak istiyorum mart bereketiyle gelmis olsuun :)Ablaaaa hamile misin ya bak oynayacam hamileyim de
Şuan ben umudu tavana çıkarttım :) inşallah bereketiyle gelir ya aradan çıkın ben gelecem az yer açılsınKız yok bak ne demisim umudunuzu bosa cikarmamak istiyorum mart bereketiyle gelmis olsuun :)
Sarımsak sür, benimkini hemen geçiriyor. Kaşınma aşamasındaysa tabi..Uçuk olayı bende de var ya geçen haftalarda üst dudağım oldu tabiri caiz balon gibi şişti, sonra alt dudağım. Şimdi de üst dudağım çatladı ve uçuk çıkıyo aşırı yanma ve kızarma var uçuk çıkan yer kaşınıyo bi an önce geçsin istiyorummm
Tırt cikmayalim daŞuan ben umudu tavana çıkarttım :) inşallah bereketiyle gelir ya aradan çıkın ben gelecem az yer açılsın
Sarımsak yakmazmı yaSarımsak sür, benimkini hemen geçiriyor. Kaşınma aşamasındaysa tabi..
Yok kız bana dokunmasalar yatarim oyle ille sen de geleceksin diyor
Aaa lutfen ama belirttim diger mesajimda...ben de seni seviyoruumm ❤
Bana yani bu mesaja bi bayıl bakalimAaa bayiladabiliyormusuziyi ki öğrettin
Benim tavan ne zamandır boştuTırt cikmayalim dasen umudunu indir az :)
Biraz yanıyor tabi...Sarımsak yakmazmı ya
Aynen canım ilaç veriyor bazıları vermiyor bekle diyorBen de regli bekleyeceğim. Belki salı doktora giderim hala olmamışsam. Doktorlar napıyor bu durumda? Sökmek için ilaç mı veriyor?
Simdi onumuzdeki hafta takır takır cift cizgileri atiyoruz kızlar...Benim tavan ne zamandır boştu
Gelecek hafta alev alacak buralar herkes değerlendirdi günlerini sınav sonuçları gelsinSimdi onumuzdeki hafta takır takır cift cizgileri atiyoruz kızlar...
Gece yatarken duanizi okurken elinizi karniniza koyun ve hayal kurun cok cok istemeyin...cunku biliyorsun cok isteyince de olmuyor enerji tikaniyor:)
Senin zaten yeni sifirlandi.. bakalim adetin ne zaman gelecek.. hayirlisiyla saglikli bir gebelik nasip etsin Rabbim.
Mudahale de gormedin neden ki enfeksiyon falan mi var. nemli birakmiyorsun cook cok temizlemiyorsun ora zaten kendini temizleyen bir organimiz:) phini bozmasan iyi olur.. durumunu bilmeden yaziyorum:)Gelecek hafta alev alacak buralar herkes değerlendirdi günlerini sınav sonuçları gelsin
Bana da dua edin iki buçuk aydır bitmeyen akıntım yüzünden fenalardayım
Canım çizgi var evet ama koyulaşmasıngerekirdi bu kadar zamandaKızlar bugün den beri canım sıkkın geçen gün buraya da atmıştım testlerim biraz bekleyince silik bir şekilde gözüküyor ama hiçbir ilerlme yok Çarşamba gününden beri yapıyorum en son da sabah yaptım hepsini atıyorum negatif lerini de bu testler bozuk bence o kadar da laboquick guvenirdim kullanirdim bu aldığım alıcıda mi sıkıntı var anlamadım reglim de gelmek bilmedi
Yok abla benimkiler kahverengi akıntı ilk zamanlar zaten bu meretin belirtisi bu akıntıymış ben 7 ocakta o kadar kanama olunca kimyasal sandıydım ya onda sadece rahim duvarı dökülmüş bu tüpte büyümüş sonrada ilaçlardan dolayı damla damla temizledi kendini heralde arada yumurta falanda oldu bilmiyorum habire birşeyler geliyor kahverengi akıntım bitmedi gitti tahlillerde temiz rahimde temiz dedi drMudahale de gormedin neden ki enfeksiyon falan mi var. nemli birakmiyorsun cook cok temizlemiyorsun ora zaten kendini temizleyen bir organimiz:) phini bozmasan iyi olur.. durumunu bilmeden yaziyorum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?