Hiiic belli olmaz o isler.. kismet nasip kuzum.Kızlar benim umutlar nisana kalcak sanırım.
Belirti sayılabilecek hiç bişi yok valla.
Ne bel ağrısı ne uyku hali ne yorgunluk ne göğüslerde bi değişim hiç bişi yok
Sanırım yine olmadı
Oturup paşa paşa adet bekliceö galiba
Test yapmak için şüphelencek en ufak bişi bile yok
Sadece ara ara kasık ağrısı dışında
Hatta bu zamana kadar her ay yaşadıgım hayali belirtiler bile yok
Ay bilemedimm yaaa send ne var ne yokHiiic belli olmaz o isler.. kismet nasip kuzum.
Diğeride hani gizli gizli takıKaçak bağlantı var
kişiden kişiye değişebilir canım benım 5+4 de başladı ne zaman biter blmıyorum ..Hadi ya, en azından bırakma imkanın varmış. Bulantıyla çalışmak eminim çok zor olur. Bulantı ne zaman başlayıp ne zaman bitiyor acaba?
Benım sağlı sollu battı kuzu .H E kuzum iki yanim batiyor usuttum mu ki ben ??
Bende temizlik yaptim yoruldum canim. Yanlarim batiyor az belim agriyor kasiklarda bir sey yok simdilik.. sol gogsum aciyor.. ve akinti yogun... elle muayene yapan arkadaslar vardii onu mu denesem diyorum:) test 5i yapalim diyoruz bakalim kismetse:)Ay bilemedimm yaaa send ne var ne yok
Varmı belirti test ne zaman yapcaksın yarınmı ?
Sadece 1 kişi varListe bayagi kabarık sanırım, etekler uçuşacak kadar dans ettirdiğine göre
Kasık batması en buyuk belirtıKızlar benim umutlar nisana kalcak sanırım.
Belirti sayılabilecek hiç bişi yok valla.
Ne bel ağrısı ne uyku hali ne yorgunluk ne göğüslerde bi değişim hiç bişi yok
Sanırım yine olmadı
Oturup paşa paşa adet bekliceö galiba
Test yapmak için şüphelencek en ufak bişi bile yok
Sadece ara ara kasık ağrısı dışında
Hatta bu zamana kadar her ay yaşadıgım hayali belirtiler bile yok
20 ziyaretci diyoorr kullanici 5 diyorr yaa iyiydi bilmeden
Hee bende de öyle galibaBende böyle kız 20 nerde yazıyo :)
Eki Görüntüle 2241260
Evet kuzum çok şiddetli hissetmedim ama arada geliyodu . Kafama takmasam farketmeyebikirdim ..Kuzum kasik degil yanlarin demi? senin de mi batti?
Ayy bak simdi.. offf bosyere umutlanmak ve umutlandirmak :) istemiyorum ama yoruldugumdandir neyse yaa:))Evet kuzum çok şiddetli hissetmedim ama arada geliyodu . Kafama takmasam farketmeyebikirdim ..
yalnız kimyasal geçirdiğim ay çok ağrılarım olmuştu
Evet yukarda da 20 yazıyomuş gerçekten anlamadım
İşte benim pat diye bırakmam mümkün değil :/ Çok şükür maddi sıkıntımız yok ama son 8 haftadan önce izne ayrılamıyoruz. Bebiş doğunca 2 yıl izin kullanacağım ama.. Daha bebiş yok ama planı varDiğeride hani gizli gizli takı
kişiden kişiye değişebilir canım benım 5+4 de başladı ne zaman biter blmıyorum ..
Allaha şükür hereşyi planlayıp çocuk yaptıgımız için işi bırakmam bizi zora sokmadı :)
Yani kuzum digerine gore silik gorunuyor catlamis muhtemelen.:)Catlamis dimi artik ya Eki Görüntüle 2241264
Dun gunduz ve gece degerlendirdik bugunu es gecip yarinmi olmali yoksa bu gecemiYani kuzum digerine gore silik gorunuyor catlamis muhtemelen.:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?