Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar benim umutlar nisana kalcak sanırım.
Belirti sayılabilecek hiç bişi yok valla.
Ne bel ağrısı ne uyku hali ne yorgunluk ne göğüslerde bi değişim hiç bişi yok
Sanırım yine olmadı
Oturup paşa paşa adet bekliceö galiba
Test yapmak için şüphelencek en ufak bişi bile yok
Sadece ara ara kasık ağrısı dışında
Hatta bu zamana kadar her ay yaşadıgım hayali belirtiler bile yok

Hiiic belli olmaz o isler.. kismet nasip kuzum.

Kaçak bağlantı var
Diğeride hani gizli gizli takı
Hadi ya, en azından bırakma imkanın varmış. Bulantıyla çalışmak eminim çok zor olur. Bulantı ne zaman başlayıp ne zaman bitiyor acaba?
kişiden kişiye değişebilir canım benım 5+4 de başladı ne zaman biter blmıyorum ..

Allaha şükür hereşyi planlayıp çocuk yaptıgımız için işi bırakmam bizi zora sokmadı :)

Ay bilemedimm yaaa send ne var ne yok
Varmı belirti test ne zaman yapcaksın yarınmı ?
Bende temizlik yaptim yoruldum canim. Yanlarim batiyor az belim agriyor kasiklarda bir sey yok simdilik.. sol gogsum aciyor.. ve akinti yogun... elle muayene yapan arkadaslar vardii onu mu denesem diyorum:) test 5i yapalim diyoruz bakalim kismetse:)

Kasık batması en buyuk belirtı

Evet kuzum çok şiddetli hissetmedim ama arada geliyodu . Kafama takmasam farketmeyebikirdim ..
yalnız kimyasal geçirdiğim ay çok ağrılarım olmuştu
Ayy bak simdi.. offf bosyere umutlanmak ve umutlandirmak :) istemiyorum ama yoruldugumdandir neyse yaa:))

İşte benim pat diye bırakmam mümkün değil :/ Çok şükür maddi sıkıntımız yok ama son 8 haftadan önce izne ayrılamıyoruz. Bebiş doğunca 2 yıl izin kullanacağım ama.. Daha bebiş yok ama planı var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…