Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ozaman gelsinnnn salı günü

Oh bende sağ salim çıktım hafta sonundan :))) pertim çıktı dün zaten bi yattım 11 12 de bel fıtığı da var benxe tüm gün ayaktaydım gece uyuyamadım kaç saat bel bacak ağrımdan geçmese acile gidixektim o kadar ağrıdı. Amannn bu son bitti yok bi daha doüum günü falan.
Bugünde çıktım gezdik falan artık ev temizleme yarına kaldı

Bende öyle yoğun akıntıda yokk hiç bişi yok yaa ufff
Salı günü yapcan yani bende çarsamba yapcamm bakalım
Hepimiz için hayırlısı olsun inşallahhh
Evet canim saliya geliyor.. ayni gun yapalim bakalim varsa 3 kala da cikiyor kuzum insallahh cift cizgilerle dolup tasicak buralar:))
Maria26 haklisin canim beklesek kopkoyu cizgileri gorsek keske de durulmuyor iste en azindan 2 kala bakalim he.

Hadi ya, en azından bırakma imkanın varmış. Bulantıyla çalışmak eminim çok zor olur. Bulantı ne zaman başlayıp ne zaman bitiyor acaba?
Üç kadından birinde bulantı okur diyorlar canım. İnşallah sen de şanslı çoğunluktan olursun :)

Kızlar temizlik yaptım yazmışsınız ya. Nasıl özeniyorum anlatamam.
Çocukla temizlik yapmak tam bir eziyet. Hiç yaptırmıyor. Şöyle her yeri istediğim gibi temizlesem, düzenlesem istiyorum. Yardımcı yapıyor her şeyi sağ olsun ama temizlik yapmayı bile özledim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…