Kasık batması en buyuk belirtı
Nasilsin canim batta kac gun kaldi
Ozaman gelsinnnn salı günüAynen aynen uykusuzluk var dün gece 2 de yattım bu sabah 9 du açtım gözleri hani öyle gözlerimi açamıcak gibi uykkum vardı falan derlerya bende ona dayanarak bu ayda tutmadı heralde diom
Bakalım çarsamba öğrencezz belki salı bile yapabiliirim 3 kala
Aynen iğne batıyor gibi ..Şu kasık batması nasıl bişey yahu iğne gibi batıp hemen kesilmesi mi oluyoEğer öyleyse bende o olay sürekli oluyo
Bekliyorum beybisiDenedim ama çok fayda etmedi sanki ☹ Çıktığı için belkide, neyse artık gebelik belirtisiyse yazarım
:)Bat 23 Mart
Beklemekle geçer mi ki?
Haftasonunu yatarak geçirdim tatlis,bi tek bugün ütü yaptım.sabirla heyecanla cumartesiyi bekliyorum bennedemistimkibenn kuzumm nasıl gidiyor ??
Bende bugun iyiyim çok şükğrHaftasonunu yatarak geçirdim tatlis,bi tek bugün ütü yaptım.sabirla heyecanla cumartesiyi bekliyorum bensen napıyorsun
Ay hadi inşallah kuzumSiteye hala alışamadımTam güne şevkle baslicam bakıyorum bakımda,sevk kırılıyor ama takipteyim kızlar,bu hafta içi çok renkli geçecek insallahh
Ne izliceksiniiz,bizde de film bulma görevi bugün bende."kurtulus son durak" seçtim ama nasıldır bilmemBende bugun iyiyim çok şükğr
Eşimle evi topladık ve güzel bir yemek yedim şimdi film izlicez onu ayarlıyorum:)
İnşallah:)
Geçer geçer bak ben ne batlar bekledim şimdi de muayene günü bekliyorum :)
Rabbım sizede nasip etsin en yakın vakitte
Aynen canım benimde valla bakalım nolcak yinede allah bilirAl benden de o kadar bende aynı fikirdeyim hiç bi belirti yok bazen adet sancısı gibi giriyo ama bu aydan beklentim sıfır
Evet canim saliya geliyor.. ayni gun yapalim bakalim varsa 3 kala da cikiyor kuzum insallahh cift cizgilerle dolup tasicak buralar:))Bende öyle yoğun akıntıda yokk hiç bişi yok yaa ufff
Salı günü yapcan yani bende çarsamba yapcamm bakalım
Hepimiz için hayırlısı olsun inşallahhh
Üç kadından birinde bulantı okur diyorlar canım. İnşallah sen de şanslı çoğunluktan olursun :)Hadi ya, en azından bırakma imkanın varmış. Bulantıyla çalışmak eminim çok zor olur. Bulantı ne zaman başlayıp ne zaman bitiyor acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?