Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende temizlik yaptim yoruldum canim. Yanlarim batiyor az belim agriyor kasiklarda bir sey yok simdilik.. sol gogsum aciyor.. ve akinti yogun... elle muayene yapan arkadaslar vardii onu mu denesem diyorum:) test 5i yapalim diyoruz bakalim kismetse:)
Bende öyle yoğun akıntıda yokk hiç bişi yok yaa ufff
Salı günü yapcan yani bende çarsamba yapcamm bakalım
Hepimiz için hayırlısı olsun inşallahhh

İnşallah seninkide kolayca olur canım .
Dediklerimizi yapmayı unutma ..
reglden sonra 2 günde bir mutlaka ilişki ..

Kuzum dediğim gibi eğer gebelik istemeseydim hissetmezdim bile ..
çok ağır bir ağrı değil .
Ben çok acıkmıstım. İnananılmaz yıyordum ..
Bende uyku değilde uykusuzluk vardı .

Kuzum dediğim gibi eğer gebelik istemeseydim hissetmezdim bile ..
çok ağır bir ağrı değil .
Ben çok acıkmıstım. İnananılmaz yıyordum ..
Bende uyku değilde uykusuzluk vardı .
Aynen aynen uykusuzluk var dün gece 2 de yattım bu sabah 9 du açtım gözleri hani öyle gözlerimi açamıcak gibi uykkum vardı falan derlerya bende ona dayanarak bu ayda tutmadı heralde diom
Bakalım çarsamba öğrencezz belki salı bile yapabiliirim 3 kala

Hadi yapın bakalım hayırlısıyla! Bu hafta çok bekledik Testleri yapın atın da görelim hayali silik belirgin çizgileri

Son hali bu :))) ay zırt pırt atıyorum ama napim görmemişin testi olmuş hahaha
Ben eskiden ne güzel regl i geçince falan yapardım kopkoyu çıkardı :))) böyle çok zormuş ya gözlerim şaşı oldu :))
Kuzum valla bende simdi baktim ikinci cizgi cokta guzel gorunuyor hadi insallah vardir yaaa

Son hali bu :))) ay zırt pırt atıyorum ama napim görmemişin testi olmuş hahaha
Ben eskiden ne güzel regl i geçince falan yapardım kopkoyu çıkardı :))) böyle çok zormuş ya gözlerim şaşı oldu :))
Kuzum bende baktim simdi gordum insallah vardir yaaaa Rabbim butun dualarini kabul eder insallah

Cikti diyorsun ondan ben demedim sicak bisey degdirmek iyi geliyor cikmiyor oyle sık basima glmez ama son ikidir deniyorum degdirebildigin kadar sicak sicak basiyorsun cikarmiyor canim.

Ever çıktı benim su toplamıştı hatta sabah kalktığımda ama sanki sonradan çekti biraz. Daha sönük şimdi :)

Al benden de o kadar bende aynı fikirdeyim hiç bi belirti yok bazen adet sancısı gibi giriyo ama bu aydan beklentim sıfır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…