Bu gece ya da yarin sabah tekrarlarsan iyi olur gibi.. bu onumuzdeki 2 3 gun de onemli.Dun gunduz ve gece degerlendirdik bugunu es gecip yarinmi olmali yoksa bu gecemi
Bence bugün silikleştiği için bugün önemli, bizim zaten silikleşiği günden sonra olmamıştı bile, yumurta en fazla 24 saat yaşayabiliyor çünkü.Dun gunduz ve gece degerlendirdik bugunu es gecip yarinmi olmali yoksa bu gecemi
Gümbürtüye gitmesek bari
Bende öyle yoğun akıntıda yokk hiç bişi yok yaa ufffBende temizlik yaptim yoruldum canim. Yanlarim batiyor az belim agriyor kasiklarda bir sey yok simdilik.. sol gogsum aciyor.. ve akinti yogun... elle muayene yapan arkadaslar vardii onu mu denesem diyorum:) test 5i yapalim diyoruz bakalim kismetse:)
İnşallah seninkide kolayca olur canım .İşte benim pat diye bırakmam mümkün değil :/ Çok şükür maddi sıkıntımız yok ama son 8 haftadan önce izne ayrılamıyoruz. Bebiş doğunca 2 yıl izin kullanacağım ama.. Daha bebiş yok ama planı var
Evet çatlamış gözünaydın ..Catlamis dimi artik ya Eki Görüntüle 2241264
Ay umutlanmak istemiyorumm hiçKasık batması en buyuk belirtı
Kuzum dediğim gibi eğer gebelik istemeseydim hissetmezdim bile ..Ay umutlanmak istemiyorumm hiç
Senin kasık batmaların cok siddetliimiydi canım
Benim kuzenim bata 7 kala falan kasık batması ve uyku hali var diye kan vermişti hamileydi doğurdu bile
Bende öyle şikayet etcek kadar şiddetli bişi yok
Aynen aynen uykusuzluk var dün gece 2 de yattım bu sabah 9 du açtım gözleri hani öyle gözlerimi açamıcak gibi uykkum vardı falan derlerya bende ona dayanarak bu ayda tutmadı heralde diomKuzum dediğim gibi eğer gebelik istemeseydim hissetmezdim bile ..
çok ağır bir ağrı değil .
Ben çok acıkmıstım. İnananılmaz yıyordum ..
Bende uyku değilde uykusuzluk vardı .
Aynen aynen uykusuzluk var dün gece 2 de yattım bu sabah 9 du açtım gözleri hani öyle gözlerimi açamıcak gibi uykkum vardı falan derlerya bende ona dayanarak bu ayda tutmadı heralde diom
Bakalım çarsamba öğrencezz belki salı bile yapabiliirim 3 kala
İnşallah yaaaa bakalımmmm :)Hadi yapın bakalım hayırlısıyla! Bu hafta çok bekledikTestleri yapın atın da görelim hayali silik belirgin çizgileri
Kuzum valla bende simdi baktim ikinci cizgi cokta guzel gorunuyor hadi insallah vardir yaaaSon hali bu :))) ay zırt pırt atıyorum ama napim görmemişin testi olmuş hahaha
Ben eskiden ne güzel regl i geçince falan yapardım kopkoyu çıkardı :))) böyle çok zormuş ya gözlerim şaşı oldu :))
Kuzum bende baktim simdi gordum insallah vardir yaaaa Rabbim butun dualarini kabul eder insallahSon hali bu :))) ay zırt pırt atıyorum ama napim görmemişin testi olmuş hahaha
Ben eskiden ne güzel regl i geçince falan yapardım kopkoyu çıkardı :))) böyle çok zormuş ya gözlerim şaşı oldu :))
Insallah canim Allah gonlune gore versin
Yakmamıştı beni canım
Cikti diyorsun ondan ben demedim sicak bisey degdirmek iyi geliyor cikmiyor oyle sık basima glmez ama son ikidir deniyorum degdirebildigin kadar sicak sicak basiyorsun cikarmiyor canim.
Nasilsin canim batta kac gun kaldiDenedim ama çok fayda etmedi sanki ☹ Çıktığı için belkide, neyse artık gebelik belirtisiyse yazarım
Beraber atcaz insallah cnm
Kızlar benim umutlar nisana kalcak sanırım.
Belirti sayılabilecek hiç bişi yok valla.
Ne bel ağrısı ne uyku hali ne yorgunluk ne göğüslerde bi değişim hiç bişi yok
Sanırım yine olmadı
Oturup paşa paşa adet bekliceö galiba
Test yapmak için şüphelencek en ufak bişi bile yok
Sadece ara ara kasık ağrısı dışında
Hatta bu zamana kadar her ay yaşadıgım hayali belirtiler bile yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?