Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bizim yardımcımız yokki el mecbur
Yoksa afedersin b*k götürür ortalığı

Çocuk olan ev toplu olmaz .
Benım takıntım düzen değil temiz olması ..

:)

Kızlar benim bat 4 5 mart.kendimde belirti aramaktan deliye döndüm yok yok yok.hamiş bayanlara soruyorum belirtisiz hamile olan varmı 2 gün önce test yapmıştm negatifti yarın sabah tekrar yapıcam ama umut sıfır

Yaa kendimi dinlemekten forumları okumaktan ve stresten iş yapamıyorum bende.bende temizlik yapanlara özeniyorum.hele ki hamile olup temizlik yapanlara daha çok özeniyorum.bide kendime kızıyorum millet hamile hamile yapıo die

Aaa ama en önemli etken asla ama asla kendini dinlememen lazım .
Bak ben burda takılırıyorum ama burdan öıktıgım an acaba bir belirtim varmı diye kendımı dinlemıyordum .
Temizlik yaparkende amannn nenelerimiz tarlalarda çalışarak doğurmuslar bşr evimi toplayamıcam diyorum .
Tabi elhamdüllillah bir düşük tehlıkem olmadıgı için ..

Bence sen kafandan at canım şunbebeği en azından burdan çıktıgında unut .
Unutmak içinde bir meşgale bulman lazım . Ben temizlij yapardım . Yenı yenı tarifler yapardım ..

Aslında tam tersi canım. Oyuncakları sepete doldurunca toplanıveriyor ama silip süpürme, banyo yıkama, toz alma çocukla evde tek başındayken olmuyor

Aslında tam tersi canım. Oyuncakları sepete doldurunca toplanıveriyor ama silip süpürme, banyo yıkama, toz alma çocukla evde tek başındayken olmuyor
Bilmşyorum annelerimiz yaptıgına göre yapılır Allahın izniyle :)

Sadece biraz zor olur ama yapılır ..
Ablam ilk yeğenimi doğurdugunda yeğenimi önüne. Bağlar öyle toplardı .
En kötü banyoyu enişteme temizletirdi ..
çocuk buyuyene kadar yardımlaşa yardımlaşa gider .
Sonra bakarsın kocaman olmus evleniyor

Kızlar merhaba oncelıkle bebek bekleyenlere en kısa zamanda hayırlı gebelıkler hamıle olanlara da saglıklı dogum lar diliyorum. Ben gecen hafta idrar testinde pozitif gördm ancak persembe gunu kanamam oldu kan verdm 26 cıktı degerım hamıleydım ancak kimyasal oldugunu anladık. Persembe ve cuma gunu yogun ve agrılı kanamam oldu daha sonra bir ped kırlenmıuor bile damla damla kanamam oluyor normalde boyle olmazdı. Kimyasal gebelik gecıren var mı aranızda adetinizke aynı mı oldu kanamanız?

Ben geçen ay geçirdim . Normalden kısa oldu benım ..
3 gün yogun . Diğer 3 gün lekelenme şeklinde geldi .

Ben geçen ay geçirdim . Normalden kısa oldu benım ..
3 gün yogun . Diğer 3 gün lekelenme şeklinde geldi .
Evet bende lekelenme seklinde gecırıyorum ama bu beni korkuttu bıraz. Yarın saglık ocagına gidip folik asit kullanmaya baslayacagım kanama bittikten sonra da bir kadın dogumcuya gidio gorunmek istiyorum vajınusmusu 4 ay oldu yeneli doktor fobisi var ister istemez.bu yuzden ertelemjstm. Sen kimyasalın ardından hemen hamıle kalmıssın degıl mı topiği basından okudum da :) ovulasyon testi kullandın mı acaba?

Kürtajdan sonra ovu testi kullanıçdım sırf döngüm değiştimi diye .
Döngüm değişmemiş ve evet kimyasal sonrası gebe kaldım çok şükür .
Darısı başına inşallah

Kürtajdan sonra ovu testi kullanıçdım sırf döngüm değiştimi diye .
Döngüm değişmemiş ve evet kimyasal sonrası gebe kaldım çok şükür .
Darısı başına inşallah
Amin canım benım saglıkla kucagına alırsın ınsallah sende. kürtaj mı oldun sen kimyasal da?

Amin canım benım saglıkla kucagına alırsın ınsallah sende. kürtaj mı oldun sen kimyasal da?
Yok hayır .
İlk gebeliğim 8. Haftada kürtaj oldum kalbi durdu .
Sonra kimyasal geçirdim .
Şimdi yine hamileyim ..

Kimyasal gebelikte bir müdahaleye gerek yok reglle birlikte sökülüryor ..

Yok hayır .
İlk gebeliğim 8. Haftada kürtaj oldum kalbi durdu .
Sonra kimyasal geçirdim .
Şimdi yine hamileyim ..

Kimyasal gebelikte bir müdahaleye gerek yok reglle birlikte sökülüryor ..
Anladım canım bende sasırdım kürtaj oldugunu bilmiyordum. Rabbım ınsallah meleğıne uzun ömürler versin

Kızlar ilk sayfayı yarın düzenlemeye çalışam yalnız herkes birbriine girdiği için yardımınıza ihtiyacım olucak :)
Yarın hepinizden yenıden bat istiyebilriim .
Telefondan olcak gibi değil :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…