Bizim yardımcımız yokki el mecburKızlar temizlik yaptım yazmışsınız ya. Nasıl özeniyorum anlatamam.
Çocukla temizlik yapmak tam bir eziyet. Hiç yaptırmıyor. Şöyle her yeri istediğim gibi temizlesem, düzenlesem istiyorum. Yardımcı yapıyor her şeyi sağ olsun ama temizlik yapmayı bile özledim.
Yaa kendimi dinlemekten forumları okumaktan ve stresten iş yapamıyorum bende.bende temizlik yapanlara özeniyorum.hele ki hamile olup temizlik yapanlara daha çok özeniyorum.bide kendime kızıyorum millet hamile hamile yapıo dieBizim yardımcımız yokki el mecbur
Yoksa afedersin b*k götürür ortalığı
Çocuk olan ev toplu olmaz .
Benım takıntım düzen değil temiz olması ..
:)
Aaa ama en önemli etken asla ama asla kendini dinlememen lazım .Yaa kendimi dinlemekten forumları okumaktan ve stresten iş yapamıyorum bende.bende temizlik yapanlara özeniyorum.hele ki hamile olup temizlik yapanlara daha çok özeniyorum.bide kendime kızıyorum millet hamile hamile yapıo die
Aslında tam tersi canım. Oyuncakları sepete doldurunca toplanıveriyor ama silip süpürme, banyo yıkama, toz alma çocukla evde tek başındayken olmuyorBizim yardımcımız yokki el mecbur
Yoksa afedersin b*k götürür ortalığı
Çocuk olan ev toplu olmaz .
Benım takıntım düzen değil temiz olması ..
:)
Bilmşyorum annelerimiz yaptıgına göre yapılır Allahın izniyle :)Aslında tam tersi canım. Oyuncakları sepete doldurunca toplanıveriyor ama silip süpürme, banyo yıkama, toz alma çocukla evde tek başındayken olmuyor
Ben geçen ay geçirdim . Normalden kısa oldu benım ..Kızlar merhaba oncelıkle bebek bekleyenlere en kısa zamanda hayırlı gebelıkler hamıle olanlara da saglıklı dogum lar diliyorum. Ben gecen hafta idrar testinde pozitif gördm ancak persembe gunu kanamam oldu kan verdm 26 cıktı degerım hamıleydım ancak kimyasal oldugunu anladık. Persembe ve cuma gunu yogun ve agrılı kanamam oldu daha sonra bir ped kırlenmıuor bile damla damla kanamam oluyor normalde boyle olmazdı. Kimyasal gebelik gecıren var mı aranızda adetinizke aynı mı oldu kanamanız?
Evet bende lekelenme seklinde gecırıyorum ama bu beni korkuttu bıraz. Yarın saglık ocagına gidip folik asit kullanmaya baslayacagım kanama bittikten sonra da bir kadın dogumcuya gidio gorunmek istiyorum vajınusmusu 4 ay oldu yeneli doktor fobisi var ister istemez.bu yuzden ertelemjstm. Sen kimyasalın ardından hemen hamıle kalmıssın degıl mı topiği basından okudum da :) ovulasyon testi kullandın mı acaba?Ben geçen ay geçirdim . Normalden kısa oldu benım ..
3 gün yogun . Diğer 3 gün lekelenme şeklinde geldi .
Kürtajdan sonra ovu testi kullanıçdım sırf döngüm değiştimi diye .Evet bende lekelenme seklinde gecırıyorum ama bu beni korkuttu bıraz. Yarın saglık ocagına gidip folik asit kullanmaya baslayacagım kanama bittikten sonra da bir kadın dogumcuya gidio gorunmek istiyorum vajınusmusu 4 ay oldu yeneli doktor fobisi var ister istemez.bu yuzden ertelemjstm. Sen kimyasalın ardından hemen hamıle kalmıssın degıl mı topiği basından okudum da :) ovulasyon testi kullandın mı acaba?
Aynen iğne batıyor gibi ..
bende de gebelik düşündükten sonra hep oldu .
Amin canım benım saglıkla kucagına alırsın ınsallah sende. kürtaj mı oldun sen kimyasal da?Kürtajdan sonra ovu testi kullanıçdım sırf döngüm değiştimi diye .
Döngüm değişmemiş ve evet kimyasal sonrası gebe kaldım çok şükür .
Darısı başına inşallah
Yok hayır .Amin canım benım saglıkla kucagına alırsın ınsallah sende. kürtaj mı oldun sen kimyasal da?
Bende hep oluyo buda mı belirtide tutmadı bende
Aynen canım benimde valla bakalım nolcak yinede allah bilir
Anladım canım bende sasırdım kürtaj oldugunu bilmiyordum. Rabbım ınsallah meleğıne uzun ömürler versinYok hayır .
İlk gebeliğim 8. Haftada kürtaj oldum kalbi durdu .
Sonra kimyasal geçirdim .
Şimdi yine hamileyim ..
Kimyasal gebelikte bir müdahaleye gerek yok reglle birlikte sökülüryor ..
morcivertkedi hiç belirti yaşaamadı belki sizde onun gibi olursunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?