Yaparım heralde ya ama yok diye düşünüyorum ben adet yaklaşınca afedersin ishal olurdum olmuşum :/ folbiol kullanıyodum kuzum. Ara verilmeli die duymuştum başlıyim o zaman hemen tekrar :)keşke o kdr ara vermeseydin kız önemli folikasit bebiş için:)
benm 3 gündür yok akşama alcam gidip
hangi folikasiti içiyodun sen :)
yapcanmı yarın test :)
valla yapalımaynenn başladım valla zor geldi tabi :))
yarın yapıyoruz o zaman hemibelirtilerin hala yok mu?
bende onu kullanıyorummm canım ben hiç ara verme falan duymamıştım.Yaparım heralde ya ama yok diye düşünüyorum ben adet yaklaşınca afedersin ishal olurdum olmuşum :/ folbiol kullanıyodum kuzum. Ara verilmeli die duymuştum başlıyim o zaman hemen tekrar :)
hayırlısı bakalım.. çok haklsıın geçen ay kan verdim 0,51 çıktı ahaha geç döllenme diye umut bitmedivalla yapalım
belirtim yok sadece bugun biraz daha kasık ağrım oluyo arada.
sol taraf ağırlıklı olarak:)
bu kdr aman zaten yarın belli olurr varmı yokmuuu cok cok cok silik çıkarsa aman geç döllenmedir aman koyulaşır moduna girmicem oturup adeti beklicem. bunuda buraya kendime not olarak yazıyorum.
çünkü 8-9 aydır hep test yapıyorummm cok cok silik çıktımı o ay adet oluyorum.
geç döllenme düzensiz adetlerde düzensiz yumurtlamayla olan bişi bence.
benim herşeym düzenli o ihtimal bende yok:)
bencede cok cok siliklere hiç ihtimal vermeyelim.hayırlısı bakalım.. çok haklsıın geçen ay kan verdim 0,51 çıktı ahaha geç döllenme diye umut bitmedi
bence de yosa yok işte üstelemenin manası var mı
1 sene olacak benim nerdeyse işte.. diğer gebeliğimde sat 21 marttı :) 3 ay korunduk.. bu 7.ay olacak sanırım 2 aylık da gebeliğim var.
aylardır duruyor hakkato evdeki testin aylardır duruyoyap yaa yarın anlsmaya uy bak ben uydum
Yok ama arta da bilir... cikarsa gun gun takip edersin:))))bencede cok cok siliklere hiç ihtimal vermeyelim.
meselamorcivertkedi nin testini görmüştüm 3 kala masallah bayaa belirgindi.
gözzle görülür bişi olursa umut var ama ekrana yapışarak hayaletinde hayaleti bişi olursa cok üstüne düşmicem ben
hepimiz için hayırlısı artık.
yarın sabah test dolacak buralar.
İnşalalh hepsi çift çizgi olsun:)
inşalalh bakalım hemen yarın sabah olsunYok ama arta da bilir... cikarsa gun gun takip edersin:))))
Amin insallah hayirlisiyla gelmis olsunlar ya
Benim bi de agiz kurulugum eklendi kasiklarda bisey yok.. bir de sivilceleri cikmisti bir hafta onceden kendi kendine kurudular... ayyy foss cikmasin yaainşalalh bakalım hemen yarın sabah olsun
belirtiler fos cıkınca insan cok üzülüyor. yarın görcez bakalımm içerde minik fasulyeler oluşuyomu yoksa yokmuBenim bi de agiz kurulugum eklendi kasiklarda bisey yok.. bir de sivilceleri cikmisti bir hafta onceden kendi kendine kurudular... ayyy foss cikmasin yaa
Gunu Yarın gelirT Tosbikellim geldi mi seninki?
GELMESİN hayırlısıyla canım yaa..Gunu Yarın gelir
Sağol kuzum Allah razı olsun rabbim sizlere nasip etsinYaaa maşallah çok güzel çok duygulandımrabbim hayırla kucagina almayı nasip etsin inşallah canım H E
yarın varsa 3 hafta 5 günlük görünüyor varsa çıkar mı ki?belirtiler fos cıkınca insan cok üzülüyor. yarın görcez bakalımm içerde minik fasulyeler oluşuyomu yoksa yokmu
ay cıkar gibime geliyor varsa yaaa inşalalhhh :) dur bbende bakim kaç günlükyarın varsa 3 hafta 5 günlük görünüyor varsa çıkar mı ki?
çok basit 3+4 günlük olacak yarınay cıkar gibime geliyor varsa yaaa inşalalhhh :) dur bbende bakim kaç günlük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?